Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(serdis @ 2010 06 18, 23:34)
Pridedu žiedus

Neįmanoma atsigrožėti, ypač baltoji - juk dieviškas kūrinys, ar ne? wub.gif Sakyčiau baltas stebuklas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 19, 00:37)
o baltoji, kaip kokia nuotaka
ačiū, mergaitės 4u.gif Ir man ji labai graži. Kaip džiaugiuosi, kad ji manęs palaukė ir nenužydėjo kol manęs nebuvo.
Atsakyti
Va vakar nukarpiau tuos nužydėjusius žiedus g.gif tai kirpau su lyg augliuku va kaip dabar atrodo blush2.gif
http://img693.images.../imgp0825o.jpg/

O šita maksiminė, ta ant koto, jau pumpurėlių yra thumbup.gif
http://img341.images.../imgp0824f.jpg/
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 19, 10:32)
Va vakar nukarpiau tuos nužydėjusius žiedus g.gif tai kirpau su lyg augliuku va kaip dabar atrodo blush2.gif

Nukarpei žiedus ir gerai, aš vakar eidama rankomis nulaužiau nužydėjusius ax.gif

Gražiai auga maximinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 19, 11:27)
Nukarpei žiedus ir gerai, aš vakar eidama rankomis nulaužiau nužydėjusius ax.gif

Gražiai auga maximinė thumbup.gif

aciuks.gif
Nukirpau truputi su koteliais g.gif atsitūpusi studijavau kaip geriau padarius ar tik žiedelį ar iki pažastėlės ax.gif tai nusprendžiau iki pažastėlės nes tada man vėl kotelis gražus užaugs, nes jei tik žiedą bučiau nukirpus tai manau kad man pavirs į krūminę rožytę g.gif
Atsakyti
Koookie žiedai wub.gif Džiaugiuosi už jus visas, kad tokių grožybių turite 4u.gif

Manoji Maximinė irgi jau tieeek lapelių prileido naujų, nors nesenai buvom nukirpę, nes peržydėjus jau buvo. O kita ant stiebelio irgi naujus lapukus leidžia ir pumpurų jau turi ax.gif Tik man labiau norėtųsi tokių su dyyyydeliais žiedais blush2.gif Kadangi šitos temos dar nemečiau skaityt, tai jaučiu pradėjau "kabliuotis" lotuliukas.gif

Tai pasirodau ir su savo erškėtrože, tik ji vargšė jau spėjo nužydėt ir į kadrą nelabai tilpo doh.gif Aplamai, tai reiktų ją kaip nors sutvarkyt, apkarpyt, bet kad badosi ir nėra savanorių prie jos lysti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 19, 10:32)
man tai abi labai gražiai atrodo thumbup.gif Jei nenori, kad labai būtų tankus krūmas, tai išskabyk kai kuriuos ūgius. Aš kaip tik noriu tankių krūmų blush2.gif Beje, dar paskaičiau kodėl reikia palikti ūgius į išorę augančius - kad augalo vidinė dalis būtų tuščia ir cirkuliuotų oras - prevencija nuo grybelinių susirgimų. (o aš galvojau dėl grožio)

QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 19, 13:12)
Aplamai, tai reiktų ją kaip nors sutvarkyt, apkarpyt, bet kad badosi ir nėra savanorių prie jos lysti  lotuliukas.gif
galima užsidėti odines pirštines ir spygliai bus nebaisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 19, 14:12)
galima užsidėti odines pirštines ir  spygliai bus nebaisu  mirksiukas.gif

Tai, kad ten ir galvą ir nugarą reikia tada į odą įvyniot doh.gif Ten toks tankumynas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 18, 05:01)
labai labai gražu  thumbup.gif taip pat labai pritariu žydinčių augalų pirkimui. Kiek pirkau pagal paveikslėlius, tai po to labai reikia save pripratint prie kitokio vaizdelio doh.gif Reklama yra reklama.
Pridedu šiandienos žiedususer posted imageTą brūzgalyną už rožės matyt reikės išraut, nes nesimato mano rožių grožio, o palikau atseit dėl žalio fono  lotuliukas.gif user posted image

noriu paklausti, ar po mulcu agro plevele dejote? man raveti jau pabodo, ypac kisant rankeles tarp spygliu smile.gif vis galvoju gal koki protinga sprendima galima rasti? blush2.gif

ir dar del to mulco susirupinau verysad.gif - pas mane labai dregna, o zeme kur rozes susodintos, mulcu uzpyliau......kai kur net grybukai pradejo dygti doh.gif
agro pleveles nedejau, tai ten kai piktzoles sudygssta is viso buna siaubas jas israuti.....

koki geriausia sprendima pasirinkti? patarkite kaip darote ir kokia kaiminyste rozes megsta? smile.gif
aciu
Papildyta:
dar turiu jums klausima: ar imanoma butu nusipirkti vijokline roze, bet jau didele ir zydincia? smile.gif
taip man ji tiktu prie ir ant naujos tvoros wub.gif
jei imanomas cia mano noras butu gal dar ir zinote kur/kas parduoda? ax.gif
as salia Vilniaus - Bendoriuose gyvenu
aciu jums!
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2010 06 19, 18:13)
raveti jau pabodo, ypac kisant rankeles tarp spygliu smile.gif vis galvoju gal koki protinga sprendima galima rasti?  blush2.gif

Žinok pas mane rožytės pasodintos toj specialioj rožių žemėj, aplink jas irgi ta žemė, tai nei vienos žolytės nesu mačius g.gif Man rodos žolė sunkiau auga tokiose ale durpėse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 19, 16:23)
Tai, kad ten ir galvą ir nugarą reikia tada į odą įvyniot  doh.gif Ten toks tankumynas  doh.gif
thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(renmis @ 2010 06 19, 19:13)
noriu paklausti, ar po mulcu agro plevele dejote? man raveti jau pabodo, ypac kisant rankeles tarp spygliu
ir dar del to mulco susirupinau  verysad.gif  - pas mane labai dregna, o zeme kur rozes susodintos, mulcu uzpyliau......kai kur net grybukai pradejo dygti  doh.gif
agro pleveles nedejau, tai ten kai piktzoles sudygssta is viso buna siaubas jas israuti.....

aš po mulčium nieko nededu. Pakankamas jo sluoksnis turėtų kaip tik apsaugoti nuo piktžolių. O kaip grybukai atsirado nesuprantu, gal ten per drėgna, arba labai molinga po mulčium, tai vanduo nesusigeria, bet stovi?
QUOTE(renmis @ 2010 06 19, 19:13)
kokia kaiminyste rozes megsta? smile.gif
šiaip arti rožių geriau nieko nesodinti, nes joms labai svarbu gauti daug oro ir saulės, kad neužpultų grybeliai. Aš pasodinau viennmečių tarpuose, kol žiedų nėra. Paveiklėliuose mačiau tarpuose ramunių ir levandų, labai gražiai atrodė.

Atsakyti
Pasirodau ir aš savo pirmuosius žiedelius. Taip ilgai tie pumpurėliai bręsta, kol prasiskleidžia doh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti