Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

Kas turit Dr. hauschka skysta pudra? Ar tinka ji sausesnei odai?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 05 08, 16:31)
Kas turit Dr. hauschka skysta pudra? Ar tinka ji sausesnei odai?

Aš turėjau nemažą kiekį pabandymui, tai ji tieisog ideali sausai odai, nes yra tokios riebokos konsistencijos, gerai dengiasi, tačiau nėra riebalas, blizginantis veidą
Atsakyti
Dekui uz atsakyma, jau menesi renkuosi pudra doh.gif , niekaip neapsisprendziu
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 28, 08:43)
Pagaliau išbandžiau Hauschkos krempudrą, 00 numeriuką.

Kvepia labai skaniai ir intensyviai, tuo intensyviu kvapu primena Lakshmi, nes ta irgi stipraus kvapo. Dengiasi labai lygiai ir lengvai, kaip kremukas. Mano oda tikrai problematiška - turiu ir paraudimų, ir spuogelių ir pan, tad maskuoti turiu ką. Tai viską užmaskavau maskuokliu, o ant viršaus pasitepiau pudra - vaizdas daugiau negu tenkina smile.gif Ten, kur maskuoti nebuvo ką, tai labai gražiai sulygino veido odos spalvą ir atrodo tikrai puikiai, o ant problematiškesnių vietų matosi, kad yra bėrimai, tačiau jie tokie "nuslopinti". Ant veido pudros visai nesijaučia, nejaučiu, kad būčiau kažką tepusi, o ir veidas neatrodo prišpaklintas, nors dėjau tikrai nemažą kiekį. Žodžiu, esu patenkinta ir manau, kad vertėtų įsigyti pilną pakuotę, tik galvoju, kad vasarai man 00 numeriukas bus per šviesus, o 01 per tamsus... g.gif
Šiaip manau, kad pudra netiktų toms, kurių labai riebi oda, nes ji gana rieboka, arba reikėtų fiksuoti ją kompaktine pudra.
Na, žiūrėsiu kaip vakare atrodysiu, nes šiandien pirmą kartą išbandžiau ją smile.gif

Galadriele, gal jau apsisprendet del krempudros? 00 ar 01? mano oda taip pat sviesi, bet bijau , kad pasitepusi 00 neatrodyčiau kaip lavonas doh.gif o kaip dėl porų gal kuri nors pastebėjote? ar nekemša?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 05 08, 18:24)
Dekui uz atsakyma, jau menesi renkuosi pudra doh.gif , niekaip neapsisprendziu

Ir aš taip pat, blaškiausi vis biggrin.gif

QUOTE(Merlin @ 2011 05 09, 16:18)
Galadriele, gal jau apsisprendet del krempudros? 00 ar 01? mano oda taip pat sviesi, bet bijau , kad pasitepusi 00 neatrodyčiau kaip lavonas  doh.gif o kaip dėl porų gal kuri nors pastebėjote? ar nekemša?

Manau apsisprendžiau smile.gif Nes kai pasitepu 00 niekas neužsimaskuoja, o turiu Sante 2 numeriuką, tai veidas atrodo žymiai geriau, tai manau ir Hauschkos imsiu 01 numeriuką, nes pudra turi būti vos tamsesnė už veido odą, o 00 ideliai atitinka mano odos spalvą, todėl ir nėra to maskavimo. Manau dar užsirašysiu Biotekoje makiažui ir pasižiūrėsiu ką visažistė pasakys ir padarys, o tada jau pirksiu, nes man nedega kol kas, o laiko vis nėra užsirašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 09, 14:47)
Ir aš taip pat, blaškiausi vis biggrin.gif
Manau apsisprendžiau smile.gif Nes kai pasitepu 00 niekas neužsimaskuoja, o turiu Sante 2 numeriuką, tai veidas atrodo žymiai geriau, tai manau ir Hauschkos imsiu 01 numeriuką, nes pudra turi būti vos tamsesnė už veido odą, o 00 ideliai atitinka mano odos spalvą, todėl ir nėra to maskavimo. Manau dar užsirašysiu Biotekoje makiažui ir pasižiūrėsiu ką visažistė pasakys ir padarys, o tada jau pirksiu[COLOR=blue], nes man nedega kol kas, o laiko vis nėra užsirašyt smile.gif

Manau protingas sprendimas mirksiukas.gif o čia Kaune Biotekoje galima užsirašyti tokiam malonumui?
Atsakyti
jau radau, kad ir Kaune ir Vilniuje Biotekoje galima užsirašyti makiažui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal pakomentuotumėt, kas naudojate kompaktinę pudrą. Supratau, kad ji būna vieno atspalvio. Ar jis toks ne į gelsvumą g.gif ? Ar matosi, kad tepta? Nes biri, kaip supratau iš pasisakymų tai kone nesimato, tik pašviesina odą? Kaip tada su kompaktine?
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2011 05 10, 08:36)
Sveikutės,
Gal pakomentuotumėt, kas naudojate kompaktinę pudrą. Supratau, kad ji būna vieno atspalvio. Ar jis toks ne į gelsvumą g.gif ? Ar matosi, kad tepta? Nes biri, kaip supratau iš pasisakymų tai kone nesimato, tik pašviesina odą? Kaip tada su kompaktine?

Kompaktine yra sviesi,nei gelsvo nei rausvo tono,tokia neutrali,vos vos tamsesne uz biria pudra. SKirtumas tas, kad pamaskuoja kazkiek,o biri tai galima sakyti nemaskuoja visai, bent as nepastebejau ant savo odos to.
Atsakyti
Maserat, ačiū uū atsakymą 4u.gif . Bandysiu kompaktinę.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 10, 09:46)
Kompaktine yra sviesi,nei gelsvo nei rausvo tono,tokia neutrali,vos vos tamsesne uz biria pudra. SKirtumas tas, kad pamaskuoja kazkiek,o biri tai galima sakyti nemaskuoja visai, bent as nepastebejau ant savo odos to.

cia tu kalbi apie naujaja trispalve? kaip tik jos laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 05 10, 11:53)
cia tu kalbi apie naujaja trispalve? kaip tik jos laukiu smile.gif

Apie paprastą.
Atsakyti