Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

QUOTE(Merlin @ 2011 05 10, 20:02)
kaip Jums tas kremas su spalva? patinka? koks Jūsų odos tipas ?

nepatiko ir pardaviau. mano oda misri-normali, bet sis kremas buvo per riebus. lb lb blizgejo ir kpavas karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Aš vietoj krempudros ėmiau kremą su spalva. Laukiu parvykstant. g.gif
Atsakyti
Micefee kaip tau tas melisu kremukas ilgiau panaudojus? ar nekemsa poru? ar gerai dengias pudra ant virsaus?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 05 12, 13:33)
Micefee kaip tau tas melisu kremukas ilgiau panaudojus? ar nekemsa poru? ar gerai dengias pudra ant virsaus?

Visiškai nekemša, sakyčiau netgi kažkiek sutraukia poras. Man jis labai labai patiko. thumbup.gif O pudros aš nenaudoju, nemėgstu, ypač birios, tai negaliu pasakyti, kaip dengiasi... Kaip minėjau, vietoj pudros užsisakiau kremą su spalva. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 12 gegužės 2011 - 13:07
QUOTE(taša @ 2011 05 12, 08:35)
nepatiko ir pardaviau. mano oda misri-normali, bet sis kremas buvo per riebus. lb lb blizgejo ir kpavas  karsta.gif  karsta.gif

supratau..., kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
O kur jus perkate melisu krema? Tik siunciates, vilniuje nera pirkti?
Atsakyti
Yra Biotekoje, Klaipėdos g. Gal ir Eurovaistinė užsivežė. Žalia žalia prieš Velykas dar neturėjo. Bet Lietuvoj pirkti daug brangiau nei siųstis.
Atsakyti
Sveikos Merginos,

Noriu ir as pabandyti sia kosmetika, draugei dare salone, tai ji l.isgyre. Kadangi kai kurioms nelabai tinka, nesinori daug uzsipirkti,nes kainos nemazos. Kol ziurejau ju psl, atrode visko reikia, bet kai perskaiciau visa temute, tai kai kurie produktai buvo supeikti , truputi pasimeciau, todel prasyciau parekomenduoti ka tikrai verta isigyti. Konkreciai man reiktu kremo, gal kazka is veido valymo priemoniu, kaukes isgirtos g.gif
Mano oda visai neproblemine, nera spuogu ar issipletusiu poru, tik kad oda sausa,tai net ir vasara naudoju riebesnius kremus. Kosmetika brandziai odai, cia kokiam mazdaug amziui blush2.gif

atsiprasau uz daug klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 12, 22:45)
Yra Biotekoje, Klaipėdos g. Gal ir Eurovaistinė užsivežė. Žalia žalia prieš Velykas dar neturėjo. Bet Lietuvoj pirkti daug brangiau nei siųstis.

Matėt, atsidarė Biotekos e-parduotuvė, bet kad ten Dr. H. kainos nežmoniškos blink.gif Ir pačioj Biotekoj taip brangiai jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2011 05 13, 00:10)
Konkreciai man reiktu kremo, gal kazka is veido valymo priemoniu, kaukes isgirtos g.gif
Mano oda visai neproblemine, nera spuogu ar issipletusiu poru, tik kad oda sausa,tai net ir vasara naudoju riebesnius kremus. Kosmetika brandziai odai, cia kokiam mazdaug amziui  blush2.gif

Manau pradžiai galite pabandyti melisų kremą ir CleansingCream prausiklį ir kokią kaukę, pvz Rejuvenating. Biotekose ir vaistinėse būna pirkti miniukų, tai jeigu nepatiks, nebus gaila išleistų pinigėlių mirksiukas.gif
O kosmetika brandžiai odai manau nuo kokių 45 gal g.gif

QUOTE(jurguze @ 2011 05 13, 09:04)
Matėt, atsidarė Biotekos e-parduotuvė, bet kad ten Dr. H. kainos nežmoniškos blink.gif Ir pačioj Biotekoj taip brangiai jos kainuoja?

Oj, nemačiau parduotuvės smile.gif
Bet tai kainos doh.gif Kažkaip būdama Biotekoje niekada neužfiksavau, kad jos tokios nežmoniškos
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 05 13, 08:04)

Mmm... Ale tikrai nežmoniškos, dar brangiau nei Eurovaistinėj. g.gif Bent jau maskuojamas pieštukas. Visu 10lt. O Zalia Zalia jis net 25lt pigesnis. blink.gif
Atsakyti
Aš tai dabar žiūriu, kad kainos kiek papūstos, nes kai paskutinį kartą buvau Biotekoje, gal prieš 1-2sav, tai šešėliai kainavo keliais litais pigiau, apie 59, nepamenu tiksliai, o CC kaina buvo tikrai ne 76, mokėjau apie 65 su nuolaidų kortele
Atsakyti