Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 27, 16:10)
Taip,kremukas su spalva.
O tonika galima vatyte nuvalyti paskui,jei buvot pasidaziusi ar pan. ,o jei veidas svarus ,tai tiesiog apipurksti ir leisti isigerti.
Papildyta:

Jei nepapudruociau ant  virsaus biria (naudoju irgi dr.h) tai blizgetu smile.gif

matot, tam as ir pirkau butent krema su spalva, o ne krem pudra, kad net jau ir pudros kartais perdaug, kad kasdien tepliot. o biria pudra naudoju itin retai, o kasdienai tik sulyginti veido spalva noreciau..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 05 10, 13:46)
matot, tam as ir pirkau butent krema su spalva, o  ne krem pudra, kad net jau ir pudros kartais perdaug, kad kasdien tepliot. o biria pudra naudoju itin retai, o kasdienai tik sulyginti veido spalva noreciau..

Pas ka sausa oda,tai nereikia papildomai birios. Man asmeniskai tai butinai reikia,kitaip blizga veidas:)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 05 10, 13:46)
matot, tam as ir pirkau butent krema su spalva, o  ne krem pudra, kad net jau ir pudros kartais perdaug, kad kasdien tepliot. o biria pudra naudoju itin retai, o kasdienai tik sulyginti veido spalva noreciau..

kaip Jums tas kremas su spalva? patinka? koks Jūsų odos tipas ?

Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 22, 19:47)
Man nerealus toninis kremas, pasiskaiciau,sake normaliai i misruma odai netiks, bet man jis kuo puikiausias, pamaskuoja,sulygina veido spalva, gaivi ir skaisti oda atrodo, o po veido valymo tai isvis issigelbejimas,nes jokia pudra savaite netinka,kol oda serpetoja, tragiskai atrodo tiesiog,o sitas idealiai tinka,ne vieno serpetojimo nesimato thumbup.gif

o kokiai jis tinka odai? sausai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 05 10, 19:02)
kaip Jums tas kremas su spalva? patinka? koks Jūsų odos tipas ?

Papildyta:
o kokiai jis tinka odai? sausai?  g.gif

Mano oda misri-normali. Ant pakuotes raso, kad tinka normaliai,sausai, jautriai odai. As manau,kad tinka visoms, tik ne riebiaodems,nes tada gali buti,kad nesusitvarkys su odos blizgesiu. Patinka tuo ,kad pasausejimu kokiu neisryskina, riebus, bet ne perdaug man.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 10, 20:32)
Mano oda misri-normali. Ant pakuotes raso, kad tinka normaliai,sausai, jautriai odai. As manau,kad tinka visoms, tik ne riebiaodems,nes tada gali buti,kad nesusitvarkys su odos blizgesiu. Patinka tuo ,kad pasausejimu kokiu neisryskina, riebus, bet ne perdaug man.

na, mano oda mišri, tai T zonoje gali pablizgėti turbūt g.gif noriu nusipirkti kasdienai teptis einant į darbą kažką tokio, kad odos spalva būtų lygesnė, skaistesnė - kremą su spalva arba transluent make up nr 01. Ką pasirinkti? ar make up gražiai, plonai dengiasi? prisitaiko prie veido odos? noriu, kad atrodyčiau natūraliau, ne itin prisišpakliavusi ax.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas naudojate Hauchkos lūpų dažus? Domina tie ploni lūpdažiai - kaip spalvos, kaip laikosi, ar gerai drėkina?
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 05 11, 09:10)
na, mano oda mišri, tai T zonoje gali pablizgėti turbūt  g.gif noriu nusipirkti kasdienai teptis einant į darbą kažką tokio, kad odos spalva būtų lygesnė, skaistesnė - kremą su spalva arba transluent make up nr 01. Ką pasirinkti? ar make up gražiai, plonai dengiasi? prisitaiko prie veido odos? noriu, kad atrodyčiau  natūraliau, ne itin prisišpakliavusi  ax.gif

Jei nera ka maskuoti,tai pilnai uztektu kremo su spalva, be to ,ir greiciau su juo, pasitepet,tai kartu kaip ir kremas ir pudra, nebereikia ,,zaisti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 11, 09:46)
Jei nera ka maskuoti,tai pilnai uztektu kremo su spalva, be to ,ir greiciau su juo, pasitepet,tai kartu kaip ir kremas ir pudra, nebereikia ,,zaisti" smile.gif

truputi yra ką pamaskuoti - apie nosį raudoni kapiliarai išsiplėtę ir karts nuo karto koks spuogelis dar išlenda rolleyes.gif įdomu yra miniukų kremo su spalva ir make up?
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 05 11, 11:26)
truputi yra ką pamaskuoti - apie nosį raudoni kapiliarai išsiplėtę ir karts nuo karto koks spuogelis dar išlenda  rolleyes.gif įdomu yra miniukų kremo su spalva ir make up?

Yra. Na,man jei kazka dar papildomai noris pamaskuoti,naudoju maskuokli tose vietose. Tai pabandykit abu produktus ir nuspresit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 11, 09:34)
Merginos, ar kas naudojate Hauchkos lūpų dažus? Domina tie ploni lūpdažiai - kaip spalvos, kaip laikosi, ar gerai drėkina?

Cia tie, kuriu kaina, kaip blizgesiu? As bandziau syki (drauge turi) - man patiko, svarbu, spalva tiko, maloniai dengia. Be to, su jais zymiai lengviau neigudus pasidazyti, negu su klasikiniais lupdaziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2011 05 11, 13:43)
Cia tie, kuriu kaina, kaip blizgesiu? As bandziau syki (drauge turi) - man patiko, svarbu, spalva tiko, maloniai dengia. Be to, su jais zymiai lengviau neigudus pasidazyti, negu su klasikiniais lupdaziais  smile.gif

Aha, kur dengiasi kaip blizgesiai, tie patys
O kokią spalvą bandei?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 11, 11:35)
Yra. Na,man jei kazka dar papildomai noris pamaskuoti,naudoju maskuokli tose vietose. Tai pabandykit abu produktus ir nuspresit ax.gif

dėkui, reiks ieškot biotekoje mirksiukas.gif
Atsakyti