Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(zyliukas @ 2010 07 27, 23:56)
ne mes patys praitais metais buvom ir atsivezem. dabar va vel planuojam nulekt nes reik dar baldeliu.
tarpininkai zinau kad 15-20 proc ima. www.ikeabaldai.lt atrodo veza
dekui labai :*

sorry, kad ne i tema 4u.gif ...., bet ar lovyte buvo pacioj pardej ar reikejo vykti iki ju sandelio g.gif 4u.gif Mes daznai lankomes varsuvoje, tai galvoju gal prigriebt reiktu ta lovyte is ten, tik va ar reiktu mum iki to sandelio vaziuot ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 25, 20:50)
Radau labai daug gražių dalykų čia, reiks nulėkt gyvau apžiūrėt, taip noriu koridoriaus provanciško wub.gif
http://www.dubingiai...p;cnid=DUB.0251

Sveiki,
gal jau buvot nuėjus gyvai apžiūrėti?
Norėčiau Jūsų paprašyti. Mane domina toršerui gaubtas
http://www.dubingiai..._artperpage=100
Tik nesuprantu, kaip jis tvirtinasi: ar su el. lepute prisisuka, ar viršuje yra sukryžiuoti metaliniai stripukai... na, nemoku paaiškinti. Turim toršerą, gerai būtų gaubtą pakeisti, bet kaip pataikyti nusipirkti, kad tiktų - neišmąstau.
Be to, čia gaubto skersmuo nurodytas skaičiais - viršuje, kur jis susiaurėja, ar apčioje plačiausioje vietoje?
Būčiau Jums dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien buvau, gaubtukų tikrai mačiau daug, va būčiau apžiūrėjus jei žinojus doh.gif Tu ten gali jiems parašyti kas domina.

Man reikia gabaliuko gobeleno pufui, kako provanciško. Nustebino kainos, vieni tokie eiliniai, metras virš 800...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 28, 20:22)
Kaip tik šiandien buvau, gaubtukų tikrai mačiau daug, va būčiau apžiūrėjus jei žinojus doh.gif Tu ten gali jiems parašyti kas domina.
Man reikia gabaliuko gobeleno pufui, kako provanciško. Nustebino kainos, vieni tokie eiliniai, metras virš 800...

Medziagu kainos pas mus kazkokios labai ispudingos doh.gif Vilniuj vienam prancuzisko stiliaus salione pardaveja mane kritisku zvilgsniu nuo galvos iki koju nuzvelgusi apskritai pasake, kad medziagu man tinkamu pas juos tikrai nera lotuliukas.gif Ten pigiausia medziaga irgi panasiai 800 lt kainavo.
Lietuviskose linu parduotuvese pasitaiko graziai juostuotu ar svelniais augaliniais rastais pamargintu audiniu, tikrai provansisko stiliaus ir nebrangiu. Tai as ten daug ka pirkau ir dar siunciausi per eBay - kainu ner net ka lygint, ir pasirinkimas ten neblogas, ypac jei reikia nedidelio gabalo smile.gif
Atsakyti
Man reikia nediduko gabaliuko pufui, nežinau kur gaut, blyn mokėt tokius nesveikus pinigus. Ką radau kažkiek tinkančio, tai tokia a la linas, net ne gobelenas, 130 metras. Bet man reik gabaliuko, o plotis jos 1,40.. Na nebent kokias pagalves siūtis dar...
Atsakyti
Kažko a la tokio norėtųs ax.gif
http://www.unitedfab...amp;art=1024916

Kaip Jums šitas audinukas?
http://site.audejas...._audiniai/kira/
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 28, 22:11)

Visai neblogai thumbup.gif Idomu, kaip realybeje atrodo, koks rasto dydis - kartais jei motyvai labai stambus tai man nelabai grazu
Atsakyti
Reiks nulėkt, gal ką rasiu normalaus, beliks aptarukt ir kojas perdažyt baltai ax.gif ir bus voila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 28, 22:22)
Reiks nulėkt, gal ką rasiu normalaus, beliks aptarukt ir kojas perdažyt baltai ax.gif ir bus voila ax.gif

pas mus buna pirkti atraizu parduotuvelese, kur prekiauja audiniais arba siuva uzuolaidas, pagalveles. Tai visai pigiai gabalu nuo puse euro iki poros euru galima prisirinkti. Gal ir LT yra g.gif ?
Atsakyti
Vakar knisaus ir po atraižas, arba mažučiukai, arba užuolaidos...
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 07 28, 22:26)
Medziagu kainos pas mus kazkokios labai ispudingos doh.gif Vilniuj vienam prancuzisko stiliaus salione pardaveja mane kritisku zvilgsniu nuo galvos iki koju nuzvelgusi apskritai pasake, kad medziagu man tinkamu pas juos tikrai nera lotuliukas.gif Ten pigiausia medziaga irgi panasiai 800 lt kainavo.

doh.gif doh.gif doh.gif
Kas per nesąmonės, nu negaliu pakęst tokių žmonių. Sprendžia pagal išvaizdą, nu šakės...
Svarbiausia jei pati dirba tik pardavėja, tai nėra jau ypatingai pasiturinti, bent jau dažniausiai taip būna... Deja, tai jau ne pirmas atvejis kokį teko girdėti/skaityti.
Atsiprašau, kad čia ne į temą... Nesusivaldžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 07 27, 23:37)
sorry, kad ne i tema 4u.gif ...., bet ar lovyte buvo pacioj pardej ar reikejo vykti iki ju sandelio g.gif  4u.gif Mes daznai lankomes varsuvoje, tai galvoju gal prigriebt reiktu ta lovyte is ten, tik va ar reiktu mum iki to sandelio vaziuot ar nea g.gif

mes tai varsuvos ikejoj buvom, issirenki ten antram aukste paskui nueini i pirma ir pasiimi pagal koda.
dieve dieve kokia dekinga buciau jei kas is IKEJOs pargabentu man keleta baldeliu.
pazadu atsidekoti kava, sokoladai, pietai smile.gif
nes tarpininkam moket 20 proc nu taip nesinori, o su maziuku kolkas negaliu nuvykt. tai va ir ieskau kas gal vaziuotu blush2.gif arba reiks vyra siust viena smile.gif
Atsakyti