Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2010 07 31, 13:10)
faktiskai jau turite atsakyma  smile.gif .

Kol vaikai mazi rinkciausi pirma,ziurint is praktiskos puses.
Atsakyti
QUOTE(jajata @ 2010 07 31, 13:21)
Kol vaikai mazi rinkciausi pirma,ziurint is praktiskos puses.

Man asmeniskai antroji labai u patinka, o kokios jukainos?
ir siaip labai ieskau kazko tokio prieinamom kainom, gal kasd ka uzmatet , o gal zinot kas gamina minkstus balduz pagal pageidavimus?

beje noriu pasirodyt savo pirkini, bet jau tokia patenkinta juom esu, kad padebesiais skraidau. Viena mamyte veza is UK stalus ir kedes ir zinojo mano pageidavimus ir stai turiu nuostabu pasakiska stala su kedem. stalas issitiesia per koki gera dar metra. kaina keturgubai mazesne nei buciau dubingiuose pirkus. zodziu fantastika, laimes pilnos lkelnes biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia va gavau sviesdtuvelius irgi vienos mamytes, kuri man perleido atsisiuntusi is ebay buvo. aciu JAI :*
user posted image
Atsakyti
Fantastiniai baldai ir šviestuvas thumbup.gif jau nieko geriau nė neįsivaizduosi thumbup.gif
Ech, pas tave namučiai nerealūs thumbup.gif man tiek fantazija neneša doh.gif or ir šiaip, nelabai ką yra pirkti sad.gif
Kolegė va staliuką padovanos dekupažintą, baltą, tai bus thumbup.gif Veidrodį dar pasendins, o pufą pati bandysiu restauruotis. Kabyklas drabužiams reiks iš CD griebt, nes nelabai kur yra gražesnių. Dubingiuose gyvai pamačius nusivyliau, nes parūdijusios, tokios nu į kaimo sodybą tiktų, bet bute, toks jausmas, kad drabužiai išsipurvins g.gif
Varysiu į Kroatiją, tai prisivešiu levandų sakiau, nes ten daug jų wub.gif
Atsakyti
stalas labai tinka valgomajam ir dera prie virtuves komplekto thumbup.gif
ir lemputes graziai atrodo jusu interjere mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 08 01, 17:28)
stalas labai tinka valgomajam ir dera prie virtuves komplekto thumbup.gif
ir lemputes graziai atrodo jusu interjere mirksiukas.gif

uz lempeles dekui Jums :*
Atsakyti
baldai pasakiski jusu,lempeles taip pat.
Atsakyti
Dažnai skaitau šią temą ir žaviuosi Zyliuko namučiais taip pat. Geras skonis wub.gif Norėčiau tokiuose namučiuose gyventi wub.gif
Tuo pačiu norėčiau ir pklausti Zyliuko, kokiais dažais dažote baldelius? As turiu toki sena foteliuka, kuri nusveičiau ir nudažiau vieną sluoksnį akriliniais dažais, bet nepasakyčiau, kad man labai gražiai pasidengė, gal reik ieškot kažkokių spec. medžiui tinkamų dažų? Sakiau bandysiu dėti antrą sluoksnį ir tada lakuoti, žiūrėsiu kas gausis. Pirmas blynas smile.gif
Atsakyti
Gal per stambiu švitrniniu pašveitei?
Manęs daba irgi laukia kojos pufo, reiks šveist ir dažyt akriliniais.
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2010 08 01, 20:21)
Dažnai skaitau šią temą ir žaviuosi Zyliuko namučiais taip pat. Geras skonis  wub.gif  Norėčiau tokiuose namučiuose gyventi  wub.gif
Tuo pačiu norėčiau ir pklausti Zyliuko, kokiais dažais dažote baldelius? As turiu toki sena foteliuka, kuri nusveičiau ir nudažiau vieną sluoksnį akriliniais dažais, bet nepasakyčiau, kad man labai gražiai pasidengė, gal reik ieškot kažkokių spec. medžiui tinkamų dažų? Sakiau bandysiu dėti antrą sluoksnį ir tada lakuoti, žiūrėsiu kas gausis. Pirmas blynas smile.gif

sveiki, dekui uz pagyrimus. ax.gif
Tikrai reikia dengt ne viena karta. po veino karto dazas graziai nenugula. tikrai dazykit tol kol jus vaizdas tenkins o tada jau lakuokit.
Atsakyti
O šiaip jei pvz pufo kojos neturės jokio sąlyčio su vandeniu, ar lakuoti būtina? Blyn kažaip pirkt laką dėl nedidelių kojų g.gif
Atsakyti
Zyliuk 4u.gif greit kviesk gerti arbatos prie tokio stalo lotuliukas.gif

Labai gražu, kaip iš parbangaus interjero žurnalo biggrin.gif

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 01, 21:56)
O šiaip jei pvz pufo kojos neturės jokio sąlyčio su vandeniu, ar lakuoti būtina? Blyn kažaip pirkt laką dėl nedidelių kojų g.gif

ne tikrai nebina. nieko ten nenutiks. as irgi indaujos koju nelakuoju, kur ten palist del palakavimo. smile.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 02, 08:09)
Zyliuk 4u.gif greit kviesk gerti arbatos prie tokio stalo  lotuliukas.gif

Labai gražu, kaip iš parbangaus interjero žurnalo  biggrin.gif

Šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kvieciu kvieciu smile.gif tikrai drasiai galit atkeliaut i svecius smile.gif
Atsakyti