Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(konfetee @ 2010 07 29, 08:00)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kas per nesąmonės, nu negaliu pakęst tokių žmonių. Sprendžia pagal išvaizdą, nu šakės...
Svarbiausia jei pati dirba tik pardavėja, tai nėra jau ypatingai pasiturinti, bent jau dažniausiai taip būna... Deja, tai jau ne pirmas atvejis kokį teko girdėti/skaityti.
Atsiprašau, kad čia ne į temą... Nesusivaldžiau  blush2.gif

deja, tai parodo pardavejos, o ne kliento lygi ir taip rezultatas gaunasi atvirksciai proporcingas pacios Pardavejos "isivaizduojamam" lygiui nail.gif .
Liudna, kad neispruse zmones dirba LT aptarnavimo sferose blush2.gif .

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 07 28, 23:55)

maciau sita audini gyvai labai graziai atrodo, galvojau dukros lova juo pertraukti. bet atsisakiau sios minties, nes jai tik 3 metai ir audinys per sviesu vaiku kambariui ir per plonas. greitai susidevetu. O siaip man jis labai ir net LABAI patiko!
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 29, 12:48)
mes tai varsuvos ikejoj buvom, issirenki ten antram aukste paskui nueini i pirma ir pasiimi pagal koda.
dieve dieve kokia dekinga buciau jei kas is IKEJOs pargabentu man keleta baldeliu.
pazadu atsidekoti kava, sokoladai, pietai smile.gif
nes tarpininkam moket 20 proc nu taip nesinori, o su maziuku kolkas negaliu nuvykt. tai va ir ieskau kas gal vaziuotu  blush2.gif arba reiks vyra siust viena smile.gif

Na cia jau pagelbet nelabai ka galeciau, nes pati dziaugsiuosi, jei italpinsiu i busa norimu daikteliu g.gif Bet jauciu vilties tik lovytei bus 4u.gif
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
merginos, o kokias i provansines virtuves plyteles det? Apvaziavau visas parduotuves VIlniuje, tai arba kaina nesvietiska, arba veza rugsejo pabaigai, arba ner i ka ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2010 07 29, 14:45)
maciau sita audini gyvai labai graziai atrodo, galvojau dukros lova juo pertraukti. bet atsisakiau sios minties, nes jai tik 3 metai ir audinys per sviesu vaiku kambariui ir per plonas. greitai susidevetu. O siaip man jis labai ir net LABAI patiko!

Deja, nebuvo tokio, nusipirkau visai kitokį nei įsivaizdavau. Bet kainos superinės, visi iki 30 litų.
user posted image
Realiai daug šviesesnis, pas mane grindys melsvos. Bet va norėjau su rooožėm sad.gif

QUOTE(Mari @ 2010 07 29, 17:10)
merginos, o kokias i provansines virtuves plyteles det? Apvaziavau visas parduotuves VIlniuje, tai arba kaina nesvietiska, arba veza rugsejo pabaigai, arba ner i ka ziuret  doh.gif

Deja su plytelėm visur taip, jas atveža tik po kelių mėn, nebent perki visiškai eilines Senukuose.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 25, 20:48)
Rodau savo ilgai kankinta, sendinta, dazyta ir tt. indauja.

kaip ir visi Jūsų darbeliai, nepakartojama bigsmile.gif sužavėta wub.gif

O mes, ką, pirmadienį gaunam raktus nuo naujai seno buto ir prie darbo ax.gif bet jau dabar matau, kad daug kas nesigaus, kaip svajojom angel_sadangel.gif riboja laikas, finansai unsure.gif tikrai neturėsim laiko laukti plytelių ir pan.

įdedu vieną spintutę, iš mūsų senojo virtuvinio komplekto. jis tik buvęs lakuotas. kaip manote, ar dažyti jį man baltai, ar ne?
user posted image
o čia fragmentas iš minkštojo virtuvinio kampo:
user posted image
Atsakyti
Aš tai dažyčiau baltai, manau geriau atrodys g.gif
Atsakyti

Labukas, renkames minksta dali, negaliu apsispresti tarp dvieju, kurios jus privalumus matot, aciu, busiu dekinga uz pastebejimus 4u.gif

Realiai jos sviesesnes, pirma pablukusi rusva, antra getona ant pilko ir nera tu pagalveliu su paveiksliukais.

http://www.dubingiai...10053big_z1.jpg

http://www.dubingiai...luc3fj03_z1.jpg
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2010 07 31, 09:07)
Labukas, renkames minksta dali, negaliu apsispresti tarp dvieju, kurios jus privalumus matot, aciu, busiu dekinga uz pastebejimus 4u.gif

Realiai jos sviesesnes, pirma pablukusi rusva, antra getona ant pilko ir nera tu pagalveliu su paveiksliukais.

http://www.dubingiai...10053big_z1.jpg

http://www.dubingiai...luc3fj03_z1.jpg

pirmiausia, renkantis balda, butinai reikia ant jo ir atsisesti, ir prigulti (kas yra didelis virtualaus pirkimo trukmas), tai dazniausiai palengvina apsisprendima.
Pirmoji sofa tiks prie daugelio interjero stiliu, antroji - tinka labiau komfortabiliam, romantiskam, "jaukiam" stiliui.

QUOTE(Aga @ 2010 07 29, 17:30)
Deja, nebuvo tokio, nusipirkau visai kitokį nei įsivaizdavau. Bet kainos superinės, visi iki 30 litų.

labai grazus audinys, o kur tiksliai pirkote?

QUOTE(Aušraitė @ 2010 07 29, 21:45)
įdedu vieną spintutę, iš mūsų senojo virtuvinio komplekto. jis tik buvęs lakuotas.  kaip manote, ar dažyti jį man baltai, ar ne?
user posted image
o čia fragmentas iš minkštojo virtuvinio kampo:
user posted image

dazyciau balta arba pieno spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 31 liepos 2010 - 09:28
Man gal antroji g.gif

O gobelena pirkau Audėjuje parduotuvėj.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 07 31, 09:28)
pirmiausia, renkantis balda, butinai reikia ant jo ir atsisesti, ir prigulti (kas yra didelis virtualaus pirkimo trukmas), tai dazniausiai palengvina apsisprendima.
Pirmoji sofa tiks prie daugelio interjero stiliu, antroji - tinka labiau komfortabiliam, romantiskam, "jaukiam" stiliui.

Sedejau salone biggrin.gif tik foto is internetines parduotuves. Antroji kurkas patogesne, i sudeti ieina ne tik spiruokles ir porolonas, bet ir plunksnos- tikrai labai patogi.
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2010 07 31, 10:43)
Sedejau salone biggrin.gif tik foto is internetines parduotuves. Antroji kurkas patogesne, i sudeti ieina ne tik spiruokles ir porolonas, bet ir plunksnos- tikrai labai patogi.

faktiskai jau turite atsakyma smile.gif .
Atsakyti