Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Širdingai dėkoju už nuorodą. Lekiu skambinti ir klausti kainų smile.gif. Gipsas žiauriai brangu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasytė: 13 rugpjūčio 2010 - 11:47
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 11, 15:52)

buavu sumascius ji deti i nerealu rema, bet kai man paskaiciavo 400 lt vien uz rema tai  mintis kaip mat dingo. tai kolkas paveikslas kabos sitoks smile.gif

Nežinau kur kreipeisi, bet ar nebandei pas Roma, kur Dysnos gatvėj rėmina. Bent jau kiek rėminus pas jį, tai viskuo labai patenkinta likau
Atsakyti
QUOTE(Kasytė @ 2010 08 13, 12:46)
Širdingai dėkoju už nuorodą. Lekiu skambinti ir klausti kainų smile.gif. Gipsas žiauriai brangu doh.gif

Aš lyg turiu kainoraštį, galėčiau persiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 08 13, 12:13)
Aš lyg turiu kainoraštį, galėčiau persiųsti smile.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif atilija.a@gmail.com

Parašiau užklausą dėl kainininko, bet nežinia kada jį gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 08 13, 12:55)
Nežinau kur kreipeisi, bet ar nebandei pas Roma, kur Dysnos gatvėj rėmina. Bent jau kiek rėminus pas jį, tai viskuo labai patenkinta likau

Kas tas Romas ir kur ta dysnos gatve blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kasytė @ 2010 08 13, 13:48)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif  atilija.a@gmail.com

Persiunčiau visą jų laiškiuką su prisegtu kainininku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasytė @ 2010 08 13, 14:48)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif  atilija.a@gmail.com

Aš irgi parašiau, tai gavau tą pačią dieną smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 13, 12:45)
Pirkom iš jų karnizus vonios kabariui. Gražiai atrodo, esu patenkinta. Visai ten nesimato iš kokios medžiagos jie pagaminti, kai nudažyti ir priklijuoti kabo palubėj  smile.gif

O gal būtų galima nuotraukoj pamatyti, kaip atrodo. Nes aš irgi planuoju vonioj juos klijuot trūkumams paslėpt ir patalpai pagyvint.
Papildyta:
[quote=zyliukas,2010 08 11, 16:52]
cia matosi 2 auksto voniuos kambario siena, tik labai jau sunku ja nupaveiksluot.
gal matysis kazkas

o cia mano provanco vaizdas. rado sau vieta virtuveje, nes kitur niekur nera kur kabint smile.gif kaip bebutu keista, nu nera kur jo kabint, nesinori uzkist kazkur, o ant paradiniu sienu netinka, gan spalvos intensyvios.
drauge nutape pagal uzsakyma is mano asmenines nuotraukos, kuria pasidariau budama prie sito vienuolyno. tai sitas paveikslas kaip ir mano akiu vaizdas matytas smile.gif
buavu sumascius ji deti i nerealu rema, bet kai man paskaiciavo 400 lt vien uz rema tai mintis kaip mat dingo. tai kolkas paveikslas kabos sitoks smile.gif
labai nepeikit, nes gal ir nelabai taip gerai.

Vonios kambariai ir paveikslas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasytė @ 2010 08 13, 11:46)

gal galite kas nors bent preliminariai nurodyti gipso apvadu kainas, nes tas "ziauriai brangu" labai abstrakciai skamba - sunku isivaizduoti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 08 13, 11:06)
geros plyteles... o as galvojau, kad gobelenas  lotuliukas.gif .
Kokia kaina?

Brangias kokybiskas (tiksliomis briaunomis) plyteles galima klijuoti ir be tarpeliu - atrodo kaip apmusalais isklijuota  wub.gif .

Šiaip likutį gavau šios spalvos, tai po 49. O ne likutinės, baltos dar buvo arba siunčiantis naują partiją tai po 62 kv.m.
Atsakyti
Žiūrėkit, šiandien paskaičiau apie shabby chic stilių, nu provansas beveik g.gif
http://www.google.lt...h...259&bih=553
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 06 22, 16:10)
na taip siena toiki air bus, pas mane daug kur toksienos. jau merginos mate, nes dejau i tema savo namo foto, baldai bus sviesus, dar iki ju man toli smile.gif
ziuriu i savo svetaine ir neisivaizduoju kokiu baldu noriu. bet sakaiu kai pradesiu ieskot tada ir pamatysiu ko noriu.
va cia kita siena mano salono
user posted image

Sveika, o cia lenteles plastikines? Cia tiek prisiskaiciau visur, kad jos kenksmingos. Ar taip nera? As noriu irgi panasiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgytia: 14 rugpjūčio 2010 - 12:22
QUOTE(jurgytia @ 2010 08 14, 13:21)
Sveika, o cia lenteles plastikines? Cia tiek prisiskaiciau visur, kad jos kenksmingos. Ar taip nera? As noriu irgi panasiai

Nu jau tikrai neplastikines lotuliukas.gif Tikiuos blush2.gif nes visa vaizda sugadintu tas plastikas.
Atsakyti