Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Marcela* @ 2010 08 14, 14:09)
Nu jau tikrai neplastikines  lotuliukas.gif  Tikiuos  blush2.gif  nes visa vaizda sugadintu tas plastikas.

Jau sioj temoj buvo rasyta apie sitas lenteles
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 13, 14:46)
Kas tas Romas ir kur ta dysnos gatve  blush2.gif  ax.gif  ?

Kaip matau, lyg tai Vilnius gyvenama vieta nurodyta. biggrin.gif Tai jei Vilniuj- Dysnos g. yra prie Rūdininkų aikštės . O Romas rėminimo dirbtuvių šeimininkas biggrin.gif Ten ir iškaba "rėminimas" yra
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 08 13, 16:32)
gal galite kas nors bent preliminariai nurodyti gipso apvadu kainas, nes tas "ziauriai brangu" labai abstrakciai skamba - sunku isivaizduoti  blush2.gif .

Kainos gan skirtingos- priklauso kokio dydžio ir rašto apvadų norite. Palyginimui: radome vienodo rašto apvadus (gipso ir poliuretono). Dydis-5,5 cm. Raštas neįmantrus. Mūsų kambariui reikia 20 m.
Gipsas mums kainuotų 500 Lt.
Poliuretanas- 281 Lt.

Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 11, 15:35)
na rodau savo 1 a WC. tik dar labai tuscia ten

Perziurejau visas Jusu ikeltas foto, tai pasakiskas namas wub.gif Begalo grazu ir jauku, taip viskas suderinta, skoninga, Jus dizainere ir ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 13, 23:20)
Žiūrėkit, šiandien paskaičiau apie shabby chic stilių, nu provansas beveik g.gif
http://www.google.lt...h...259&bih=553

Na ir uzrodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2010 08 15, 19:13)
Perziurejau visas Jusu ikeltas foto, tai pasakiskas namas  wub.gif Begalo grazu ir jauku, taip viskas suderinta, skoninga, Jus dizainere ir ne kitaip  mirksiukas.gif

Dekui labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ,

gal kuriai teko matyti kur galima nusipirkti nebrangios mozaikos duso kabinos padui, arba tiesiog mazyciu (akmens mases) plyteliu (tokiu a`le kvadrateliu smile.gif ).
niu nieeekur nerandu grynai baltos mozaikos, o murestoj siandien vienas maciau tai pasake apie 400lt kvad.m. sad.gif gal kuriai teko pastebeti kitur, kazkur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 08 16, 19:01)
sveikutes smile.gif ,

gal kuriai teko matyti kur galima nusipirkti nebrangios mozaikos duso kabinos padui, arba tiesiog mazyciu (akmens mases) plyteliu (tokiu a`le kvadrateliu smile.gif ).
niu nieeekur nerandu grynai baltos mozaikos, o murestoj siandien vienas maciau tai pasake apie 400lt kvad.m. sad.gif gal kuriai teko pastebeti kitur, kazkur?  bigsmile.gif

Mes pirkome Hansa plyteliu turguje, mokejome 100 lt/kv.m mirksiukas.gif
Atsakyti
Mačiau mozaikų yra 1000 plytelių, tik neužfiksavau po kiek.
Papildyta:
http://www.1000plyte...38064578/page/0
Papildyta:
http://www.1000plyte...8064578/page/12
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2010 08 14, 13:21)
Sveika, o cia lenteles plastikines? Cia tiek prisiskaiciau visur, kad jos kenksmingos. Ar taip nera? As noriu irgi panasiai

nu tikrai ne plastikines. nedrisciau tokiu deti i toki interjera smile.gif
medines cia, bet cia medzio plokste prafrezuota, na tarpukai padaryti ir pasendinta.
plastikas jau man atgyvena visiskai smile.gif
Atsakyti
niu dar pasirodau. siokias tokias uzuolaideles turiu darbo kambary smile.gif
jos buvo mano senosios miegamajame, bet va patrumpinau , pridejau nerinius ir liuks.
user posted image

bendras mano darbo kambario vaizdas, tik stalas dar nekoks smile.gif
user posted image

cia mano dekoruota lentynele i mano roziu kambariuka smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
o cia mano rksluosciu laikiklis. aciu vienai mamytei kuri man perleido ji smile.gif
user posted image

user posted image

o cia siaip zvakides, aksesuarai smile.gif
user posted image

na viskas baigiu reportaza is savo namu .
Labanakt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 16 rugpjūčio 2010 - 20:53
[quote=zyliukas,2010 08 16, 21:58]
Labai jauku wub.gif wub.gif Pati zadu panasu kambareli isirengti savo pomegiui.
Zyliuk isduok paslapti, nerinius mezgei ar pirkai gatavus. blush2.gif
Atsakyti