Kaip matau, lyg tai Vilnius gyvenama vieta nurodyta. Tai jei Vilniuj- Dysnos g. yra prie Rūdininkų aikštės . O Romas rėminimo dirbtuvių šeimininkas Ten ir iškaba "rėminimas" yra
Kainos gan skirtingos- priklauso kokio dydžio ir rašto apvadų norite. Palyginimui: radome vienodo rašto apvadus (gipso ir poliuretono). Dydis-5,5 cm. Raštas neįmantrus. Mūsų kambariui reikia 20 m.
Gipsas mums kainuotų 500 Lt.
Poliuretanas- 281 Lt.
gal kuriai teko matyti kur galima nusipirkti nebrangios mozaikos duso kabinos padui, arba tiesiog mazyciu (akmens mases) plyteliu (tokiu a`le kvadrateliu ). niu nieeekur nerandu grynai baltos mozaikos, o murestoj siandien vienas maciau tai pasake apie 400lt kvad.m. gal kuriai teko pastebeti kitur, kazkur?
gal kuriai teko matyti kur galima nusipirkti nebrangios mozaikos duso kabinos padui, arba tiesiog mazyciu (akmens mases) plyteliu (tokiu a`le kvadrateliu ).
niu nieeekur nerandu grynai baltos mozaikos, o murestoj siandien vienas maciau tai pasake apie 400lt kvad.m. gal kuriai teko pastebeti kitur, kazkur?
nu tikrai ne plastikines. nedrisciau tokiu deti i toki interjera
medines cia, bet cia medzio plokste prafrezuota, na tarpukai padaryti ir pasendinta.
plastikas jau man atgyvena visiskai
niu dar pasirodau. siokias tokias uzuolaideles turiu darbo kambary jos buvo mano senosios miegamajame, bet va patrumpinau , pridejau nerinius ir liuks.
bendras mano darbo kambario vaizdas, tik stalas dar nekoks
cia mano dekoruota lentynele i mano roziu kambariuka
Papildyta: o cia mano rksluosciu laikiklis. aciu vienai mamytei kuri man perleido ji
o cia siaip zvakides, aksesuarai
na viskas baigiu reportaza is savo namu . Labanakt