Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Iki trečiadienio dar yra laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 23, 15:58)

Pilvą irgi pučia nuo nėštumo, nes vaikutis sunkėja ir spaudžia pūslę bei žarnyną. Vidurių  paleidimas tikrai gali būti su tuo susijęs. Daug mamų rašo apie tai. Kitos net vemia. Gali galvą skaudėt.

Plius dar įdomiai su tomis gimdymo datomis. Pasižiūrėk, koks ciklo ilgis. Jei jis ilgesnis nei 28d. pridėk skirtumą ir gausi tikslesnę datą. O kiečiausias dalykas yra pirmas ekoskopas, daromas 18-20 savaitę. Pas mane jis rodo net 8 vėlesnę datą  doh.gif. Šitie rodikliai yra patys patikimiausi ir bent skandinavai ginekologai pirmiausiai jais vadovaujasi.

Na kadangi dar nepagimdziau, tai matyt vidurius del maisto leido, nes vakar ir uzvakar jau viskas susitvarke buvo, o vat siandien ir vel paleido, tai si karta gal jau ir del artejancio gimdymo gali but g.gif
Su tom gimdymo datom tai nelabai ka galiu numatyti, nes kai echoskopu ziurejo, tai sake, kad issivystymas 18 savaiciu, o realiai buvo tik 17, tai kaip ir gaunasi, kad gimdymo data reiketu savaite paankstinti doh.gif o jei skaiciuoti pagal menesiniu ciklo trukme, tai dar daugiau painiavos doh.gif nes mano ciklas anksciau buvo apie 30-31 d., bet nereguliarus, po to vartojau kontraceptines tabletes, tai zinoma ciklas buvo 28 d. kaip laikrodukas, kai pries pastojant nutraukiau tableciu vartojima ciklas vel issiderino, buvo nereguliarus blink.gif
Taip kad kada vaikutis nuspres su manim susitikti tada ir bus smile.gif
Siaip pilva labiau tik vakarais pamausdavo, o siandien nuo pat ryto maudimas uzeina, bet labai trumpam ir labai nereguliariai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima.k @ 2010 07 26, 13:46)
Na kadangi dar nepagimdziau, tai matyt vidurius del maisto leido, nes vakar ir uzvakar jau viskas susitvarke buvo, o vat siandien ir vel paleido, tai si karta gal jau ir del artejancio gimdymo gali but  g.gif
Su tom gimdymo datom tai nelabai ka galiu numatyti, nes kai echoskopu ziurejo, tai sake, kad issivystymas 18 savaiciu, o realiai buvo tik 17, tai kaip ir gaunasi, kad gimdymo data reiketu savaite paankstinti  doh.gif  o jei skaiciuoti pagal menesiniu ciklo trukme, tai dar daugiau painiavos  doh.gif  nes mano ciklas anksciau buvo apie 30-31 d., bet nereguliarus, po to vartojau kontraceptines tabletes, tai zinoma ciklas buvo 28 d. kaip laikrodukas, kai pries pastojant nutraukiau tableciu vartojima ciklas vel issiderino, buvo nereguliarus  blink.gif
Taip kad kada vaikutis nuspres su manim susitikti tada ir bus  smile.gif
Siaip pilva labiau tik vakarais pamausdavo, o siandien nuo pat ryto maudimas uzeina, bet labai trumpam ir labai nereguliariai  tongue.gif

Su tais viduriais man jau kokia savaitė - linskmoji. Sunku ką ir pasakyti per tuos karščius. Na bet man tai dar dasidėjo, kad nenoriu valgyt: maistą vartoju per prievartą. Jei traukia kas, tai tik daržovės.
O su tomis gimdymo datomis tikra painiava gaunasi. Šiaip jas sunku supaistyti, o dar jei kontraceptikai, ciklo nereguliarumas ir t.t. doh.gif Juk ir šiaip žmogaus organizmas nėra laikrodis.
Man tai šiandien gerai į kojas pavilnyja nuo nugaros ir taip keistai dubenį, klubus jaučiu g.gif . Gal mažius žemyn leidžiasi... Ai bet jau senai nebespėju, kada kas įvyks. Gyvenu ir tiek. wub.gif
Atsakyti
Paneles patarkit smile.gif ar jus nebijote, kad vandenys nubegs kokioj viesioj vietoj biggrin.gif Mane tas klausimas kankina ziauriai. Pvz sedziu kokiam banke ir nubega, arba kokiam akropoly smile.gif Tik sedziu ir galvoju visokias nefainas situacijas...
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 07 28, 06:13)
Paneles patarkit smile.gif ar jus nebijote, kad vandenys nubegs kokioj viesioj vietoj biggrin.gif Mane tas klausimas kankina ziauriai. Pvz sedziu kokiam banke ir nubega, arba kokiam akropoly smile.gif Tik sedziu ir galvoju visokias nefainas situacijas...

MAn jau 37 savaitės, tad tokia problema aktuali, tačiau dėl vandenų nebijau, jei jau taip atsitiks, tai normalu. Gal aš naivi, bet tikiuosi sulaukti aplinkynių pagalbos ir supratimo, o jei taip nenutiktų, tai nieko , nebūtų kada apie tai galvoti, reiktų kuo greičiau į ligoninę suktis. Pirmojo nėštumo metu, panašiai buvo, vandenys nubėgo 37 savaitę, tačiau namuose, vos tik vyrą išleidau į darbą. Vandenys iškarto visi nenubėgo, dalimis, po to vaikutis su galvyte užkimšo, tad kol nubėgau iki poliklinikos užteko didelių paketų.
Atsakyti
Del tu vandenu, tai kaip as supratau is akuseres aiskinimo, tai jei vandenys nubega einant ar stovint, tai jie nenubega upeliais, o teka pamazu, nes vaiko galvute uzdaro ta "kanala", tai as kazkaip labai del to nepergyvenu mirksiukas.gif tik jau visuomet turiu su savimi iklota, jei ka... tai greit i tualeta ir susitvarkai ax.gif o dideliu srautu vandenys nutekai, kai nuteka nakty gulint, nes leliuko galvyte tada nieko neuzdaro unsure.gif
Jei jautiesi nesaugiai manau blogiau nebus jei pastoviai busi isidejusi iklota smile.gif ir nereiks pastoviai apie vandenis galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
man būtent gulint pradėjo vandenys bėgti. Pabudau, pagalvojau dar pamiegosiu, vos tik pradėjau migdytis, pajutau pliupsnį. Vos atsikėlusi ėjau į dušą, nes jaučiau, kad teks į ligoninę gulti. Įsidėjau didesnį paketą ir pėsčiomis patraukiau į polikliniką. Paketo užteko iki pirmo tualeto, ten pasikeičiau. Bet tikrai nebuvo, kaip kad filmuose rodo - bala didžiausia.
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2010 07 28, 21:09)
... Bet tikrai nebuvo, kaip kad filmuose rodo - bala didžiausia.

tongue.gif Butent, maziau filmu reik ziuret smile.gif
Atsakyti
Nelaukit jokiu vandenu ar dar kazko rolleyes.gif Nuvaziavom sestadieni,nes kamstis isejo,tai du daktarai ziurejo ir isleido namo,sake,kad dar tri dienas galiu but rami.Nuvaziavom i gamta su seima ir vos spejom,nes saremiai is kart prasidejo kas 5min,kas 4min ir kai nuvaziavom vel i gimdymo namus,tai atsidarymas buvo 6cm ir kol uzpilde dokumentus,kol persirengiau,kol daktaras atejo i operacine,tai vyras koridoriuje jau kviete pagalbos,nes apsivyniojas vaikutis kakliuka viksrele buvo ir dvi stangos-leliukas ir ant krutines mano mirksiukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prasinešu, kad jau nebesu 2in1, liepos 20 diena išvažiavau gimdyti nuvykau be jokiu normaliu skausmu, taciau maude reguliariai, patikrinus atsidarymas buvo 5cm, po pusvalandzio jau visi 8cm, tad gimdžiau netrukus bigsmile.gif atvykom į gimdyklą 15,40 o 18,30 jau sunus buvo man ant krutines wub.gif viskas vyko greitai sklandžiai, o kas žinot tas aparatas, kur saremius ir vaiko tonusus matuoja tai man saremiai nesiekė daugiau 18 blink.gif kai mano drauge atvyko su 3cm atsidarymu ir jai jau rode 80 unsure.gif tai galima sakyti esu laiminga motera nes gimdymo skausmu kaip ir nepatyriau ax.gif

Justukas gime 3490g ir 52cm wub.gif esam sveiki gražūs ir jau apsipratę namie, aisku sesei šioks toks šokas, žiauriai reikalauja dėmesio, na bet ką jau padarysi, tenka plėšytis doh.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai Jūsų šeimynai. Džiugu, kad viskas greit ir lengvai, Na o mes palauksim savo likimo ir patirties. Man iki didžiosios dienos liko dvi savaites, tačiau pirmąjį sūnų išvydau po 37 savaičių, tad ir dabar sėdžiu kaip ant adatų. Bet koks maudimas kelia nerimą. Tad ir skaitinėjuosi čia pas jus. Įdomu kam kaip sekasi.
Atsakyti
Sveikinu mitiene ir galvojanti smile.gif Šaunuolės abi
Atsakyti