Sveikutės,
senokai čia nebuvau
Na, na, nepulkit GREISI

Aš irgi tokia pati

Jei galiu, viską žalią naudoju.
O cukinijų aš tiesiog jaunų užsišaldau. Supjaustau kubeliais, truputį pablanširuoju tokiam puode, nusausinu ir į kamerą.
Praeitais metais kai jau pradėjo moliūgai pūti, aš ir juos taip užsišaldžiau
Bet tos salotos skamba skaniai... tik kad laiko reik daug su jomis
Dėl sodinimo - o ar žirniai užaugtų? Tiek buvau prisisėjusi - per tuos karščius taip greitai peraugo ir sukirmijo

Sakau, gal bent rudeniop turėčiau mažei palukštenti...
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 22, 08:42)

nejuokauk
Dėl vaikų,nenoriu ,kad jie priprastų prie konservų.Ką galima išlaikyti žalią,tą ir valgome žalią

.Būtent ,kad ir tos chemijos gauname ir taip ,tai nesinori dar papildomai apkrauti.Nu gi yra tų receptėlių be cukraus ir acto

.O visokių marinatų nemėgstu,vyras taip pat,tai galiu šūkauti