Skaitau ir kraupstu..... Mergaitės, merginos, kur lekiat? kur skubat??? Ko nesaugot savo jaunystės??? 16-17-18.... Gyvenkit sau, aukit tobulekit, mylekit, bet neskubėkit su vaikais.
BET jei jau turit gyvybė po širdim, tai prisiimkit atsakomybę. Bet kodėl nepgalvot prieš sugulant? Šiais laikais.... Aš, pvz, nenurodau kaip privalomo visoms, norėjau, kad mano mažiukas turėtų tvirtą mamą, kad net jei dingtų tėtis, ji emocianialiai ir visai kaip kitaip sugebėtų būti jam atrama. Man buvo 28 kai susilaukiau mažiuko.
Mylėkit save ir neskubėkit
Bet , jei jau yra mažiukas būkit tvirtos ir už save ir už jį, nes jau nuo pirmų sekundžių esat MAMOS. Sėkmės jums
QUOTE(netyciuke92 @ 2010 09 08, 19:38)
labai aciu uz raminancius zodzius. taip mes dar mokinames mokykloje, mokslu tikrai nezadu mest, netgi bandysiu siemet issilaikyt egzaminus. jam ispradziu buvo sokas, ikalbinejo darytis aborta, argumentavo tuo, kad mes labai jauni, nieko negalesim vaikeliui suteikt, o sedet ant tevu galvos taippogi nesinori, aiskino man koks bus sugadintas ir sunkus gyvenimas, zodziai, kad dabar geriausia darytis aborta , o vaikeli pasidaryt tuomet kai busim susitvarke gyvenima mane isvis labai zeidzia, cia man taspats kas ta vaikeli, kuris yra dabar ismest, o kai reikes pasiimt kita.. poto jau sake , kad ir kas benutiktu nepaliks musu ir tt. ryt zadu pasakyt tevam, net bijau issivaizduot reakcija
QUOTE(44123 @ 2010 09 14, 13:44)
Na aš irgi dar jaunutė ir turbūt kurkas jaunesnė už jus visas

ir dabar su neramumu širdelėj laukiu kada prasidės mano dienos..
Nes jei ne, tai aš laukiuosi. Kadangi labai reguliarios jos nėra, tai turėtų atsirasti 14-19 dienomis.
Nebijau likimo, nes juo tikiu, kaip bus duota Dievo taip priimsiu. Ir niekad nelaikysiu to klaida.
Sprendimas buvo toks, kad negerti jokios skubios kontraceptikos, nes mano sveikatėlę ir taip jos daug mačius, jau galėtų ir nebeatlaikyt tokios hormonų dozės, o vaikučio tikrai labai noriu, kad tik paskuj ateity nebūtų keblumų jų susilaukiant, jau geriau priimti tą dovaną dabar...
Gal ir smerksit mane, bet nemanau, kad kažkuriai iš jūsų-jaunos mamos, rūpėjo aplinkinių kalbos, kai žinai, kad galbūt po širdele jau vystosi nauja gyvybė, o šale mylintis draugas, kuris tave labai palaiko...
Yra tikrai čia negražių komentarų kurios labai matomai išreiškia pasipiktinima nepilnamečių seksu (mano draugui 19-lika), tačiau ar mes esam kalti, kad taip anksti surandam žmogų su kuriuo 100% norėtumėm praleisti gyvenimą kartu (aišku jūs sakysit, kad man tik atrodo, kad aš noriu praleist su juo gyvenimą, kad tokių bus dar milijonas vienas ir jis nepaskutinis, nes aš dar jauna...Bet aš tuo netikiu)...? žinoma, galima pakentėti, ne būtinai juk tas seksas... bet kai draugystė trunka metus, du, jau darosi sunkiau.
Na ir dar pasvarstymui, o kaip manot... kas geriau...?
aš 16metė mama ir beprotiškai mylintis mamą ir vaiką tevelis... stengiantis iš visos širdies, kad tik jiems būtų geriau, šilčiau gyventi...
ar 20metė mama kurią paliko draugas vos sužinojęs, kad ji laukiasi. Dabar jai vaiką teks augint vienai ir neaišku kada atsiras kitas vyras šale, ar jis išvis atsiras... ir ar ji pati to norės, kai jau karta buvo įskaudinta.