Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

QUOTE(...Aistė... @ 2010 10 22, 17:51)
as nescia,man 18m,mokausi 12kl...su busimu teveliu esame susizadeje,bet i tai mano tevai rimtai neziuri.jie be galo griesti,nezinau ka daryti,kaip pasakyti?kaip i mane reguos aplinkiniai

nebūtina skubėt su tuo pasisakymu - esi pilnametė. jei nėštumas labai mažas, šį stresą ir galimus tėvų barnius atidėčiau bent 12tai nėštumo savaitei. pati planuotai pastojau 12toj klasėj mirksiukas.gif mama buvo baisiai nusivylus manimi, tėtis apsidžiaugė ir problemų nematė. o dabar tai iš proto eina dėl anūkėlės mylimosios biggrin.gif

aukštyn nosį - pasitikėk savimi, gerbk save ir nekreipk jokio dėmesio į aplinkinių nuomonę. kad ir koks gyvenimas bus, bjaurūs žmonės visada ras prie ko prikibti. sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 09 12, 22:48)

Tai ar tai visgi yra normalu? Jos tikrai tuo nesigiria. Nes nėra kuo pasigirti.
Jei tau taip nutiko, kad nėštumas yra, tai niekas prievarta neliepia gultis ant stalo.
Tačiau, visos turime pasistengti, visos moterys ir merginos, kad tokių atvejų būtų kuo mažiau. Visos esam moterys, draugės, pusseserės, sesės, krikšto mamos, ir mamos, visos turim savotiškos įtakos ir patirties.

man asmeniškai buvo kuo girtis,be galo džiaugiausi į pasaulį besibeldžiančiu mažiuku,ir jokios katastrofos tame nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 10 22, 23:58)
man asmeniškai buvo kuo girtis,be galo džiaugiausi į pasaulį besibeldžiančiu mažiuku,ir jokios katastrofos tame nemačiau schmoll.gif

Tikrai pilnai pritariu tau. Ir šiaip turiu kuo pasigirti, vis dėl to tikrai ne kiekviena nepilnametė turiu drąsos tęsti nėštumą, net ne kiekviena moteris sugeba turėti vaikų kalbu apie vienišas arba tos kurios nenori turėti vaikų) ir tikrai ne visos nėščiosios džiaugiasi ir taip laukia savo vaikiuko kaip aš.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 23, 01:35)
Tikrai pilnai pritariu tau. Ir šiaip turiu kuo pasigirti, vis dėl to tikrai ne kiekviena nepilnametė turiu drąsos tęsti nėštumą, net ne kiekviena moteris sugeba turėti vaikų kalbu apie vienišas arba tos kurios nenori turėti vaikų) ir tikrai ne visos nėščiosios džiaugiasi ir taip laukia savo vaikiuko kaip aš.

tai jau taip lotuliukas.gif girtis tai is vis negrazu paciam lotuliukas.gif kad tu giriesi, dar nereiskia ,kad yra kuo girtis, va kai tave visi kiti girs ,tada jau matyt yra uz ka lotuliukas.gif as tai nematau kuo tavo situacijoj galima pasigirti schmoll.gif kad sugebi pastoti budama nepilnamete ? biggrin.gif ar ,kad labai nori tureti vaiku dar pati nesusikurus savo gyvenimo? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 23 spalio 2010 - 18:54
QUOTE(eiksau @ 2010 10 23, 20:53)
tai jau taip  lotuliukas.gif girtis tai is vis negrazu paciam  lotuliukas.gif  kad tu giriesi, dar nereiskia ,kad yra kuo girtis, va kai tave visi kiti girs ,tada jau matyt yra uz ka  lotuliukas.gif  as tai nematau kuo tavo situacijoj galima pasigirti  schmoll.gif  kad sugebi pastoti budama nepilnamete ?  biggrin.gif  ar ,kad labai nori tureti vaiku dar pati nesusikurus savo gyvenimo?  cool.gif

Kad pastojus būdama nepilnametė sugebu kurtis gyvenimą savo iki kol vaikutis ateis į pasauli. Ir iš kur tokia nuomone,kad savo gyvenimo nesusikūrusi ? Minėjau kažkur?
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 23, 21:32)
Kad pastojus būdama nepilnametė sugebu kurtis gyvenimą savo iki kol vaikutis ateis į pasauli. Ir iš kur tokia nuomone,kad savo gyvenimo nesusikūrusi ? Minėjau kažkur?

ai, jau geriau girtumeis,kad iki pilnametystes sugebejei nepastoti bigsmile.gif o dabar tai mirksiukas.gif a jo, susikurei pagrinda gyvenimui, nori pasakyti? mokslus baigei ? leliukui bus puse metu ir eisi mokytis toliau kaip suprantu ? ir dar man vien tai,kad teciui busimam 17 metu susizavejimo nekelia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 23 spalio 2010 - 23:39
QUOTE(eiksau @ 2010 10 24, 02:39)
ai, jau geriau girtumeis,kad iki pilnametystes  sugebejei nepastoti  bigsmile.gif  o dabar tai  mirksiukas.gif a jo, susikurei pagrinda gyvenimui, nori pasakyti? mokslus baigei ? leliukui bus puse metu ir eisi mokytis toliau kaip suprantu ? ir dar man vien tai,kad teciui busimam 17 metu susizavejimo nekelia  ax.gif

Jei jau atsitiko, tai atsitiko, nesuprantu, kam dabar moralizuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 24, 09:12)
Jei jau atsitiko, tai atsitiko, nesuprantu, kam dabar moralizuoti doh.gif

niekas nemoralizuoja mirksiukas.gif tiesiog mane stebina,kai zmogus atsidures tokioj situacijoj vaizduoja didvyri ir giriasi nezinia kuo cool.gif oi as didvyre -nepasidariau aborto budama nepilnamete doh.gif nu ir ka? jei jau lendi i suaugusiu gyvenima tai vadinasi tau viskas galioja kas ir pilnametei mirksiukas.gif daug pilnameciu nesidaro aborto ,tai ka ? jei pilnametystes sulaukusi mergina nedaro aborto ji siaip eiline mergina ,o jei nepasidaro aborto nepilnamte tai ji jau didvyre ? doh.gif jei pilnametystes sulaukusi mergina laukia savo kudikioir myli ji tai normalu ,nes jai jaiu ir laikas tapti mama,o jei nepilnamete laukia savo vaikelio ir myli ji , ji pasirodo didvyre,busima nuostabi mamyte doh.gif kaip ir sakiau ,jei lendi per anksti ten kur nereikia,tai ir atsakai uz visas pasekmes taip pat kaip ir 20 ar trisdesimtete mirksiukas.gif kolkas nera kuo girtis -girtis gales tada,kai vaikutis uzaugs ,kad uzaugino gera zmogu cool.gif
Atsakyti
man baisu kaip nestuke.gif gali buti tokia pikta? jums pikta,kad zmogus laimingas laukia savo kudikelio? ar jus manote,kad ji savo mazyli myles maziau nei jus? kam tas pyktis, ir ironija?? smile.gif niekas ir nelaiko didvyremis, tokia pati busima mama kaip ir jus 4u.gif tik, kad ji nepriekaistauja jums,kad pastojote per sena, ar per jauna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eiksau @ 2010 10 24, 11:32)
nera kuo girtis -girtis gales tada,kai vaikutis uzaugs ,kad uzaugino gera zmogu  cool.gif

o jus nesigyrete artimiesiems, kad laukiate mazylio, nesidziaugete sia zinia?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 10 24, 11:45)
man baisu kaip  nestuke.gif  gali buti tokia pikta? jums pikta,kad zmogus laimingas laukia savo kudikelio? ar jus manote,kad ji savo mazyli myles maziau nei jus? kam tas pyktis, ir ironija?? smile.gif niekas ir nelaiko didvyremis, tokia pati busima mama kaip ir jus 4u.gif  tik, kad ji nepriekaistauja jums,kad pastojote per sena, ar per jauna ax.gif
Papildyta:

o jus nesigyrete artimiesiems, kad laukiate mazylio, nesidziaugete sia zinia?? rolleyes.gif

ar as rasiau ,kad man pikta del kazko ? blink.gif man tiesiog juokinga kai paraso tokius zodzius :
Ir šiaip turiu kuo pasigirti, vis dėl to tikrai ne kiekviena nepilnametė turiu drąsos tęsti nėštumą, net ne kiekviena moteris sugeba turėti vaikų kalbu apie vienišas arba tos kurios nenori turėti vaikų) ir tikrai ne visos nėščiosios džiaugiasi ir taip laukia savo vaikiuko kaip as
pirma ,tai as nepriekaistauju mirksiukas.gif o antra, man del amziaus irgi negali priekaistauti, nes pirma karta pastojau 21 ,o antra 24 lotuliukas.gif vargu ar kas pasakys ,kad per jauna,o juo labiau per sena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpee @ 2010 10 24, 11:45)

o kuo cia girtis ? dziaugtis reikia ,bet girtis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 24 spalio 2010 - 11:04
QUOTE(eiksau @ 2010 10 24, 13:06)
o antra, man del amziaus  irgi  negali  priekaistauti, nes pirma karta pastojau 21 ,o antra 24  lotuliukas.gif vargu ar kas pasakys ,kad per jauna,o juo labiau per sena  mirksiukas.gif
Papildyta:
o kuo cia girtis ? dziaugtis reikia ,bet girtis  blink.gif

O 21 m kokius mokslus buvot baigus? biggrin.gif Mokyklą? Paskui pati netęsėte jokių mokslų? Taip, kai vaikiukui bus puse metų eisiu mokytis, bet nematau tame nieko blogo, nes ir kitos eina mokytis ar dirbti,o mažyliai lieka su močiutėm ar kuo nors kitu.
O dėl busimo vaikelio tėčio metų,tai žinokit man 100 nusispjaut kas jums kelia susižavėjimą kas ne. Mes vienas kitu žavimes ir kas kažkokia eilinė forumietė juo žavėtusi,tai pfff nei man to reikia nei man ką.
Ai dėl pragrindo gyvenimui- tai taip, jis yra, mokslus ar užbaigsiu, bet gyvenimą savo turiu jau dabar.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 24, 13:16)
O 21 m kokius mokslus buvot baigus? biggrin.gif Mokyklą? Paskui pati netęsėte jokių mokslų? Taip, kai vaikiukui bus puse metų eisiu mokytis, bet nematau tame nieko blogo, nes ir kitos eina mokytis ar dirbti,o mažyliai lieka su močiutėm ar kuo nors kitu.
O dėl busimo vaikelio  tėčio metų,tai žinokit man 100 nusispjaut kas jums kelia susižavėjimą kas ne. Mes vienas kitu žavimes ir kas kažkokia eilinė forumietė juo žavėtusi,tai pfff nei man to reikia nei man ką.
Ai dėl pragrindo gyvenimui- tai taip, jis yra, mokslus ar užbaigsiu, bet gyvenimą savo turiu jau dabar.

na ka galiu pasakyti cool.gif zinai,kai mano pirmas vaikas gime man uz savaites suejo 22 metai lotuliukas.gif uzjauciu ,jei tau teks mokytis iki tokio amziaus vidurinej lotuliukas.gif kaip zinia,tai as ja baigiau 18 metu mirksiukas.gif taip,kad nespresk pagal save . ir nereikia purkstauti ,kaip isizeidusiai paauglei lotuliukas.gif nereikia cia zmoniu zeminti ir spjaudytis . as ant jusu nespjaudau ,pasakiau savo nuomone ,jei butum pakankamai subrendus , atsakytum graziai arba tiesiog ignoruotum mano parasymus cool.gif tam ir yra forumas ,kad zmones galetu diskutuot,issakyti nuomone ,o jei moki tik spjaudytis tai sekmes tau- dar bresti ir bresti cool.gif kai subresi suprasi,kad yra visokiu nuomoniu bigsmile.gif
Atsakyti