Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

QUOTE(Dieter @ 2010 09 16, 22:47)
Gerai dar ir tai, kad draugas, vaiko tėvas, vyresnis ir dirba. O kai 'prisižaidžia' abu tokio pat amžiaus?

Na mes abu vienodo amžiaus "prisižaidėm", tai aš suprantu, kad čia nieko gero, bet jei jau yra galimybės vaiką auginti,jam viską suteikti, kaip ir augančiam dirbančių,suaugusių tėvų šeimoje,tai nemanau,kad ir kažkas blogo yra. O tuo labiau, kad mes suprantame, kad tai yra mūsų neapsižiūrėjimas ir vaikutis yra dėl to visiškai nekaltas, mes darom viską,kad vaikas gautu ne tik tiek kiek reikia , bet ir dar daugiau. Ir kol kas gerai mums sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 09 17, 13:29)
Na mes abu vienodo amžiaus "prisižaidėm", tai aš suprantu, kad čia nieko gero, bet jei jau yra galimybės vaiką auginti,jam viską suteikti, kaip ir augančiam dirbančių,suaugusių tėvų šeimoje,tai nemanau,kad ir kažkas blogo yra.  O tuo labiau, kad mes suprantame, kad tai yra mūsų neapsižiūrėjimas ir vaikutis yra dėl to visiškai nekaltas, mes darom viską,kad vaikas gautu ne tik tiek kiek reikia , bet ir dar daugiau. Ir kol kas gerai mums sekasi  mirksiukas.gif

labai saunu, kad jums sekasi 4u.gif kalba eina, kad ne visoms taip likimas puikiai susiklosto, juk nera daznas reiskinys, kuomet abiems jauniems zmonems nera finansiniu sunkumu, turi gyvenama plota, nera islaikomi tevu ir pan. Ir is viso, labiausiai diskutuojama, kada visai jaunutes samoningai ir tikslingai planuoja nestuma, netyciukai yra netyciukai, as taip pat esu pries abortus, jei jau taip atsitiko tai priimi is gyvenimo su didele atsakomybe sia dovana. Bet jei jau nepilnametes planuoja samoningai nestuma, tai skaitau, kad tai nebrandumo pozymis, o kazkoks aikstingas noras, is tos serijos NORIU ir viskas.
Atsakyti
O man bus 27 metai, kai pagimdysiu savo pirmaji. neisivaizduoju saves mamos 19 metu (visomis labai zaviuosi), bet man buvo svarbu baigti mokslus, pakeliauti, pamatyti pasauli ir pagyventi sau, o tik tada gimdyti. Nors ir dabar dar jauciuosi, labai jauna:))))))))))))))) gal cia ir egoistiskai skamba, bet tikriausiai kiekvienam pagal save.
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2010 09 14, 19:18)
galiu ranka prie sirdies prideti ir pasakyt ,kad iki 18 tikrai nesimylejau
angel.gif    lotuliukas.gif    tongue.gif  ir nieko neatsitiko kaip matot  biggrin.gif  21 istekejau,22 susilaukem sunaus, 25 turetu gimt antras  vaikutis  cool.gif

eiksau situacija tokia panaši į manaja tik ištekėjau ankščiau bigsmile.gif biggrin.gif doh.gif
Vat būtent nebūtina 16m.skubėti pasidaryti vaiką,juk tam yra visas gyvenimas(na bent jau iki 40m.ir daugiau) o 16m....Na toks jau jaunas vaikas ,dar tikrai jam ne laikas mazam vaikučiui... rolleyes.gif
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 17, 15:22)
Ir is viso, labiausiai diskutuojama, kada visai jaunutes samoningai ir tikslingai planuoja nestuma, netyciukai yra netyciukai, as taip pat esu pries abortus, jei jau taip atsitiko tai priimi is gyvenimo su didele atsakomybe sia dovana. Bet jei jau nepilnametes planuoja samoningai nestuma, tai skaitau, kad tai nebrandumo pozymis, o kazkoks aikstingas noras, is tos serijos NORIU ir viskas.

Būtent drinks_cheers.gif Ir kas per norai tokio amžiaus tūrėti vaikų?Faktas tai kad tokio amžiaus mergaitės tūrėtų mokytis ir visai kitaip skirti savo laisvalaikį...O kam taip skubėti...Vaikas tai didėlė atsakomybė visam gyvenimui... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 20 spalio 2010 - 06:52
o man yra grazu jauna(nuo 20m) mama su vaikais,nes ir vaikuciai eidami i mokykla nejaucia diskonforto del senos mamos ar tecio,nes kt gali saipytis ir sakyti kad tai jau seneliai o ne tevai,pati esu su tuo susidurus,tiek kad nemokyklo,o guledama ligonine,buvo skaudu kai vaikai tipo draugai tyciojosi is manes ,nes sake kad esu melage,tevu neturiu,o turiu tik senelius cray.gif todel manau,kad bent iki 30 turesiu pora vaikuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editooosiuka @ 2010 10 20, 11:03)
o man yra grazu jauna(nuo 20m) mama su vaikais,nes ir vaikuciai eidami i mokykla nejaucia diskonforto del senos mamos ar tecio,nes kt gali saipytis ir sakyti kad tai jau seneliai o ne tevai,pati esu su tuo susidurus,tiek kad nemokyklo,o guledama ligonine,buvo skaudu kai vaikai tipo draugai tyciojosi is manes ,nes sake kad esu melage,tevu neturiu,o turiu tik senelius cray.gif todel manau,kad bent iki 30 turesiu pora vaikuciu smile.gif

Mano mama mane pagimde budama 23, bet visada jaunai atrodydavo, tai man tekdavo prisiklausyti visokiu bobu repliku apie tai, kaip "paaugles vaiku prisidaro". Taigi tevu amzius visiems neitiks, jei nores prisikabinti prie ko nors, ras prie ko.
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2010 09 14, 19:18)
galiu ranka prie sirdies prideti ir pasakyt ,kad iki 18 tikrai nesimylejau
angel.gif    lotuliukas.gif    tongue.gif  ir nieko neatsitiko kaip matot  biggrin.gif  21 istekejau,22 susilaukem sunaus, 25 turetu gimt antras  vaikutis  cool.gif

Tas pats kaip mano situacijoj, nebuvo jokio sekso iki 18 metų, baigiau mokyklą, o tada jau su MB pradėjom tuo užsiimti, kažkaip būčiau pastoviai pergyvenus ir laukus mmm, o ne mokslai būt buvę galvoj blush2.gif nors MB jau buvo ir besimokant, bet baigti mokyklą norėjau labai gerai, tai kam papildomo streso? smile.gif nenoriu nieko įžeist, bet tokia mano nuomonė wink.gif už to paties MB ir ištekėjau, širdyje visada kažkas sukrebžda, kai pagalvoju, kad be blaškymosi išsirinkau tą vienintelį, patį pačiausią wub.gif
Ištekėjau 20 metų, baigiau universitetą, dabar esu 23-ejų, susiplanavusi savo zuikutį nekantriai laukiu balandžio wub.gif
Manau, kad būsiu labai jauna mama smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na man bus 19 metu,kai gims mano lelyte smile.gif vyras 6 metais vyresnis, apsirupines. o as dar tik 12toke, su mokslais susitvarkysiu.
labai nesitikejau,kad tevai mane palaikys, bet jie vos tik suzinoje mane kulverstuku pradejo vadinti, laukia dabar anukytes smile.gif
va seneliai tai baisiai reagavo, ale jaunystes neturesi, ir t.t. verkdami prase,kad valyma daryciausi, bet as manau,kad jei Dievas nusprende,kad leliukas turi atkeliauti, tai jis ir atkeliaus. daugiau norejau parasyti savo emociju ir minciu, bet nebus kazkam idomu cia smile.gif
gerbiu visas jaunas mamytes,kurios nepabijojo ir dabar dziaugiasi ar dziaugsis savo mazais stebukliukais 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(editooosiuka @ 2010 10 20, 09:03)

nu jo ,kurgi ne lotuliukas.gif jei jau mama jauna ,tai vaikas nepatirs patyciu doh.gif nepergyvenkit ,vaikai ras prie ko prikibt jei nores - sakys stora, negrazi ar dar ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist_e @ 2010 10 20, 21:41)
sveikos 4u.gif
na man bus 19 metu,kai gims mano lelyte smile.gif vyras 6 metais vyresnis, apsirupines. o as dar tik 12toke, su mokslais susitvarkysiu.
labai nesitikejau,kad tevai mane palaikys, bet jie vos tik suzinoje mane kulverstuku pradejo vadinti, laukia dabar anukytes smile.gif
va seneliai tai baisiai reagavo, ale jaunystes neturesi, ir t.t. verkdami prase,kad valyma daryciausi, bet as manau,kad jei Dievas nusprende,kad leliukas turi atkeliauti, tai jis ir atkeliaus. daugiau norejau parasyti savo emociju ir minciu, bet nebus kazkam idomu cia smile.gif
gerbiu visas jaunas mamytes,kurios nepabijojo ir dabar dziaugiasi ar dziaugsis savo mazais stebukliukais 4u.gif  nestuke.gif

Sveikinu su džiaugsmais Jūsų 4u.gif laikykis! 4u.gif

Va tik įtariu nelabai buvo malonus tas bendravimas su seneliais.. Su šitokiais pareiškimais drąstiškais.. Manyčiau labiau tėvai turėtų patarinėti tokioje situacijoje, senelių 'rolė', pagal mane, kiek kitokia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 22, 00:27)
Sveikinu su džiaugsmais Jūsų  4u.gif laikykis!  4u.gif

Va tik įtariu nelabai buvo malonus tas bendravimas su seneliais.. Su šitokiais pareiškimais drąstiškais.. Manyčiau labiau tėvai turėtų patarinėti tokioje situacijoje, senelių 'rolė', pagal mane, kiek kitokia..  unsure.gif

O pas mane kaip tik labiau seneliai tiek iš mamos tiek iš tėčio pusės duoda patarimų, padeda, pasiklausia ko nors ar papasakoja ką ir pan, bet gal čia dėl to,kad mama mirusi, o tėtis būdamas UK nelabai ką ir gali patarti ar dar ką, nors ir šiaip jis linkęs labiau pasitikėti kitais mano atžvilgiu, nes sako- aš vyras nežinau visų tų dalykų
Atsakyti
as nescia,man 18m,mokausi 12kl...su busimu teveliu esame susizadeje,bet i tai mano tevai rimtai neziuri.jie be galo griesti,nezinau ka daryti,kaip pasakyti?kaip i mane reguos aplinkiniai
Atsakyti