Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

QUOTE(linute2980 @ 2011 02 09, 20:44)
Sveiki,
Nusipirkau leifheit power delta sluota.

. Prasau informuokite kaip man elgtis, kur kreiptis??

4u.gif ir as prasau pagalbos, ant maniskes sluotos koto uzlipo vaikas, ir ji suluzo verysad.gif verysad.gif verysad.gif , na suklijavau izoliacija, bet taip negrazu ir netvirta, gal yra koks nors atsarginis sio koto variantas, nes palygint (pvz su sluotos)jis labai netvirtas.
Atsakyti
QUOTE(linute2980 @ 2011 02 09, 19:44)
Sveiki,
Nusipirkau leifheit power delta sluota.pirma karta pilnai ikroviau ir naudojau,antra kart ikrovus ir besinaudojant ji nustojo veikusi, tiesiog "nebesiurbe". pamaniau, kad issikrove, taciau vel pilnai pakrovus ji vis tiek nebeveikia. Pirkau PC IKI, buvo akcija produkcijai. Prasau informuokite kaip man elgtis, kur kreiptis??

na ir aš turiu pawer delta, pirktą už cento lipdukus, bet deja neilgai naudojausi - ėmėm nebesiurbti, o tik blaškyti į šalis, sumažėjo tempas sukimosi, galvoju reikia pakrauti, pakroviau, bet vėl veikė toks "pamigęs" doh.gif , o po paskutinio krovimo iš viso gyvybės ženklų neberodo doh.gif doh.gif doh.gif patarkite kur reikėtų dėl pakeitimo ar tvarkymo kreiptis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutėlis: 11 vasario 2011 - 18:39
QUOTE(riešutėlis @ 2011 02 11, 18:36)
na ir aš turiu pawer delta, pirktą už cento lipdukus, bet deja neilgai naudojausi - ėmėm nebesiurbti, o tik blaškyti į šalis, sumažėjo tempas sukimosi, galvoju reikia pakrauti, pakroviau, bet vėl veikė toks "pamigęs" doh.gif , o po paskutinio krovimo iš viso gyvybės ženklų neberodo doh.gif  doh.gif  doh.gif patarkite kur reikėtų dėl pakeitimo ar tvarkymo kreiptis ax.gif

Laba,

Kreipkitės į pardavėją. Jie turi tiekėjo kontaktus ir Jums pakeis.

Iki! smile.gif
Atsakyti
tik ka nusipirkau kūno svarstykles, viską suvedu pagal instukciją , pasisveriu normaliai , bet rodo tik svorį , daugiau nieko , ir neužfiksuoja buvusiu rezultatų , gal ką ne taip darau ?
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2011 02 11, 18:44)
tik ka nusipirkau kūno svarstykles, viską suvedu pagal instukciją , pasisveriu normaliai , bet rodo tik svorį , daugiau nieko , ir neužfiksuoja buvusiu rezultatų , gal ką ne taip darau ?

Jeigu viską suvedėte ir užprogramavote pagal instrukciją galutiniame etape turi parodyti ir kitus rezultatus (riebalų, vandens procentinį kiekį). Jeigu nerodo, neškite pakeisti į prekybos centrą.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2011 02 11, 19:43)
Jeigu viską suvedėte ir užprogramavote pagal instrukciją galutiniame etape turi parodyti ir kitus rezultatus (riebalų, vandens procentinį kiekį). Jeigu nerodo, neškite pakeisti į prekybos centrą.

Iki! smile.gif

tikriausiai nereikės nešti, nes pasirodo instrukcijoje rašo basomis kojomis stotis ant svarstyklių , o aš buvau su storokomis kojinėmis , va atėjo basas vaikas ir viskas paaiškėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2011 02 11, 20:41)
tikriausiai nereikės nešti, nes pasirodo instrukcijoje rašo basomis kojomis stotis ant svarstyklių , o aš buvau su storokomis kojinėmis , va atėjo basas vaikas ir viskas paaiškėjo smile.gif

Na tai viena iš sąlygų, kad basomis reikia lipti, norint pamatuoti kitus parametrus smile.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi visi trys popieriaus, plėvelės ir folijos laikikliai?

Gal kas turite, koki atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 02 14, 15:33)
O kuo skiriasi visi trys popieriaus, plėvelės ir folijos laikikliai?

Gal kas turite, koki atsiliepimai?

Laba,

Nelabai supratau klausimo. Šiaip čia vienas daiktas į kurį galima sudėti: ritinėlį folijos, maistinės plėvelės arba kepimo popieriaus ir rankšluostinio popieriaus ruloną.

Iki! smile.gif
Atsakyti
Noriu pasipasakoti, kad nera taip paprasta pasikeisti sugedusia preke doh.gif Digas labai geranoriskai siulesi net i provincija atvezti ir pakeisti suluzusi sluotos kota thumbup.gif . Nenoredama kelti zmogui problemu, as pati parsiveziau i Kauna mamos sluotkoti is Twist-o ir praejusios savaites antradieni nuvykau i Gerduva Savame.. Ten sunkiai pokalbis klostesi g.gif Pasirodo, reikia kazkur telefonu registruoti gedima ir.. Siaip ne taip prieme sluotos kota ir pasake, kad kai gaus parduotuve reikiama pakeitimui, man bus paskambinta. Siandien sulaukiau skambucio is Gerduvos, kad dar nera atvezta ir neaisku, kada atves doh.gif, kad teks palaukti.. Tad plaunu grindis keliukais sliauziodama jau savaitele... doh.gif ..ir, speju, kad dar sliauziosiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 14 vasario 2011 - 21:35
QUOTE(Digas @ 2011 02 14, 21:14)
Laba,

Nelabai supratau klausimo. Šiaip čia vienas daiktas į kurį galima sudėti: ritinėlį folijos, maistinės plėvelės arba kepimo popieriaus ir rankšluostinio popieriaus ruloną.

Iki! smile.gif

Na taip, neaiškiai parašiau. Kuo skiriasi Leifheit firmos popierių laikikliai ( jie yra trijų, o gal daugiau rūšių)...
Koki Cento parduotuvėje parduodamo laikiklio išmatavimai. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 02 14, 21:51)
Na taip, neaiškiai parašiau. Kuo skiriasi Leifheit firmos popierių laikikliai ( jie yra trijų, o gal daugiau rūšių)...
  Koki Cento parduotuvėje parduodamo laikiklio išmatavimai. Ačiū

Praktiškai jie skiriasi tik dizainu. Cento parduotuvėje esančio laikiklio išmatavimai 38 x 16 x 9 cm
Atsakyti