Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(ausrazs @ 2010 07 29, 16:13)
Jau aukščiau rašiau, kad jų teisingas žydėjimas išgaunamas tik dauginant žiedkočiais arba pažastiniais ūgliais, iš lapo geriau "paprastas" dauginkite - išvengsite nusivylimo smile.gif

va tame reikalas kad noriu paziuret kas gausis...o gelytes man visos grazios tik vietos mazai... bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, bet jau taip neliaupsinkit manęs blush2.gif biggrin.gif Praeitais metais, kai teko pačiai pirkt, tikrai esu gavusi idealių vaikučių, nors, žinoma, visko buvo.... biggrin.gif

evers, lempos nenaudoju ir labai viliuosi jog neprireiks doh.gif lotuliukas.gif , o kai kurioms gėlėms lapkočių norėtųsi ilgesnių ax.gif , nežinau, kodėl jie pas mane tokie g.gif

Dėl chimerų, alio-nka rašė, kad ir dauginant iš lapo, iš kelių ar keliolikos vaikučių, berods vienas pražydo chimeriškai ax.gif

Pas mane įtariu vėl pora Red Lantern vaikučių 'sportauojančių' auga, nes šviesūs lapai sad.gif

Šiom dienom dar vieną čiūdą turėčiau parodyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 29, 17:28)
Dėl chimerų, alio-nka rašė, kad ir dauginant iš lapo, iš kelių ar keliolikos vaikučių, berods vienas pražydo chimeriškai ax.gif

Šiom dienom dar vieną čiūdą turėčiau parodyt unsure.gif

Labai lauksim čiūdo ax.gif Kažkada buvau užsiauginusi nemažai vaikučių ir pramoninės 'Myrthe' trijų lapų - nė su vienu nepasisekė, kad pražystų teisingai schmoll.gif
Atsakyti
merginos noriu patarimo unsure.gif buvau pamerkus 3 lapukus dabar2 jau su nemažom šaknelėm o vieno pats lapukas kažkoks pajuodęs lyg supuvęs g.gif ir šakneles tik gal kokie 2-3 usiukai unsure.gif verta ji sodinti ar jau reik atsisveikinti g.gif
Atsakyti
Semile, man atrodo, ta pajuodusį lapelį geriausia nupjauti iki sveikos vietos ir sulaukti naujų šaknų, jei jau dabar įtartinas, kažin, ar pasodinus dar labiau nenupus.
Atsakyti
kiek visko reikia zinot..... blink.gif o atrode gelyciuy auginimas bus lengvas...ar kuo daugiau apie jas tupineji tuo jos reikalauja daugiau... g.gif
Atsakyti
Įsižydėjo 'Bold Party Girl'
user posted image
Rodau įdomų dalyką: du tos pačios veislės lapukai, iš vieno vaikučiai - visiškai žali, kito - gražiai margi. Ko gero, iš kurių nors vaikų galima tikėtis sportų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai įdomiai. O kokie turi būti - margalapiai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 07 30, 11:04)
Labai įdomiai. O kokie turi būti - margalapiai ar ne?

Kiek matosi - motininiai lapai yra vien žali mirksiukas.gif Bet ale, žiūrėk, kiek čiūdų galima prisižiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 30, 11:01)
Įsižydėjo 'Bold Party Girl'

wub.gif , o aš dar tik lapą pasodinau ax.gif

Kokia ten veislė? Tų lapukų ax.gif
Gražūs vaikučiai ax.gif

angulyte, margalapių dauginimui lapą kuo žalesnį reika sodint.

Mano prizininkė Moroznaja Višnia pradeda žydėt teisingai, vat ax.gif
Na, bent jau panašu, jog teisingai ax.gif Kai išgražėsim - pasirodysim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 30 liepos 2010 - 10:51
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 30, 11:46)
Kokia ten veislė? Tų lapukų ax.gif
Mano prizininkė Moroznaja Višnia pradeda žydėt teisingai, vat ax.gif

Šaunuolė prizininkė 'Moroznaja Višnia' 4u.gif \

Maniškė user posted image

Mano nuotraukoje su vaikučiais. - 'Buckeye Big Snowstorm'. Didelis standartas, bet... pamačiau ir įsimylėjau. (Dėkui Skarpionukei, kurios dėka šie lapukai atkeliaavo iš toli). Tai margalapė veislė. Tačiau visai nesistebiu, kad mano įšaknydinti lapai yra visiškai žali. Daba, dėl aplinkos ypatumu - karšto oro ir pakankamai - mano kai kurių margalapių, ypač miniukių, lapai lygiai nužalėjo. Daiginamų kai kurių mini margalapių veislių buvo pasodinti visiškai žali lapukai, bet auga margi vaikučiai.
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 30, 11:46)
angulyte, margalapių dauginimui lapą kuo žalesnį reika sodint.

O kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 07 30, 08:09)
Semile, man atrodo, ta pajuodusį lapelį geriausia nupjauti iki sveikos vietos ir sulaukti naujų šaknų, jei jau dabar įtartinas, kažin, ar pasodinus dar labiau nenupus.

tai jei as ji nupjausiu liks tik kotelis g.gif o jis kaip ir sveikas tai ji galima sodint gal g.gif
Atsakyti