Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Evers, gal yra kas pardavinėja ir sportus, tai tikrai nieko blogo, juk visada renkasi pirkėjas. Tik nereikia parduodamo sporto pristatyti veisle, iš kurios jis atsirado. O sportų būna gražesnių už pačią veislę. Pavyzdžiui, aš mielai auginčiau tokį žavų chimerinį 'Arctic Frost' sportą user posted image
Beje, sportai irgi tampa puikiomis veislėmis, tik reikia, kad augalo savybės stabiliai atsikartotų trijose (dar dar daugiau - tiksliai nepamenu) kartų. Tuomet jūs jau tampate naujos veislės išvedėju.
Pvz., pas mane, regis, užpernai viena žinoma rusiška veislė davė puikų sportą - bent jau man labai gražią chimerą http://public.fotki....is-sportas.html Jeigu užsiimčiau dauginimu ir per kelias kartas chimera išliktų, kokia dabar yra, neatsirastų jokių mutacijų, galėčiau patentuoti kaip savo veislę. Tačiau tam reikia noro ir atsidėjimo... Dabar šis augalas leidžia naujus žiedstiebius, kaip visada sau pažadu juos įšaknydinti. Gal kada nors prisirengsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 30 liepos 2010 - 15:26
ausrazs, tikrai gražūs sportai, o tavo tai išvis thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
Ačiū, Dzūke, tik rykštės man reikia, kad dar nepabandžiau padauginti, nes augalas vienas, su juo visko gali nutikti unsure.gif Nors gali nutikti ir su penkiais...
Žiūrėk, gal iš tavo 'Artic Frost' kas nors panašiai išeis, mėgsta jis pasportuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 07 30, 16:11)
o pasodinus su šaknelėm jau tu lapuku nereik dengt kuom nors nu pvz. stiklainiu blush2.gif  rolleyes.gif  nes mano mama tiesai lapuka i žeme sodina tada uždengia ji stiklainiu ax.gif

Aš tai paprastai tokius pasodintus lapus ir neseniai atskirtus vaikus laikau šiltnamiuke - torto dėžutėje ar pan. nes taip labiau sekasi neuždžiovinti, o paskui neperlaistyti. Nors pvz. mano draugė tai paprastai laiko, niekuo nedengia.
Atsakyti
Ar pas jus gyvena DaliaRaimonda? g.gif
Atsakyti
CIA is rojaus sodu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 07 30, 20:14)
CIA is rojaus sodu... g.gif

tiesiog galvojau,kad gal cia kitu niku pasivadinusi blush2.gif g.gif sorriukas smile.gif
Atsakyti
My Webpage
Papildyta:
bet gal atsilieps...gali but kitu niku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar viena įdomybė, kokią matau pirmą kartą: dalis vaikučių - ne margi, ne balti, bet lygiai rausvi! Vaikai - margalapio pusiau mini treilerio 'Rambling Silver'
user posted image
Atsakyti
Sveikos,vis ilendu pasiziureti jusu grazuoliu,pirma pasirodau su savo neziniuke ax.gif
user posted image
po to turiu klausimeli,kaip galeciau atsisiust is jusu vaikuciu,kokiu budu tai daroma?
Atsakyti
kreipkis i dzuke....as kreipiausi...dabar gailiuosi kad mazokai tepasiemiau... doh.gif
o siuncia pastu...atkeliauja kitadien po issiuntimo... ax.gif
Papildyta:
''shidochika ''o ziedukai grazuciai... thumbup.gif
Atsakyti
ausrazs, galėtų ir išlikt tokie rausvi lapai bigsmile.gif

Mano miniukių mačiau vienas vaikiukas toks tamsokai rausvas, bet manau ne iš gero gyvenimo ax.gif , iš giliai augo - atkapsčiau, kad tik nenusibaigtų unsure.gif

shidichika, žavinga nežiniukė 4u.gif
Siunčia paštu, per autobusų siuntas ar šiaip randam pakeliui kam įduot, o geriausia kai būna augintojų savam mieste biggrin.gif

Reikėtų karts nuo karto užeit į skelbimus, ten skelbiasi pardavinėjančios mergaitės.

evers, 4u.gif

Šiandien atradau blush2.gif , jog Rubinavaja Svadba pusiau miniukė bigsmile.gif , galvojau, kodėl ji pas mane tokia užskurdus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 31 liepos 2010 - 13:52