Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Mac's Southern Springtime, praeitą rudenį pirmas žiedas žydėjo taip, buvo ir šviesesnių.
user posted image
Kadangi skrotelę buvau sudarkius blush2.gif , o patiko gausus žydėjimas, pabandžiau pasidaugint nuo šio augalo, jau sulaukiau pirmų žiedų Kaip jums? unsure.gif Turiu 7 augalus, visų pumpurai tamsūs smile.gif
user posted image

Teisingas žydėjimas kaip ir TOKS turėtų būt g.gif , nors nete žiūriu daug šviesiau žydinčių foto g.gif

Įdomu, ką antras žydėjimas parodys ax.gif

Atsakyti
man viena gėlytė irgi pražydo tamsiau

pirkdama vienus, dovanų gavau šitaip žydinčią
user posted image

o dabar tokie žiedeliai džiugina
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 31 liepos 2010 - 15:38
g.gif o kodel man nerodo *meduota* ziedeliu...
dzuke kokie grazus bordiniai ziedeliai... wub.gif man tokia spalvyte patinka...
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 07 31, 14:19)
man viena gėlytė irgi pražydo tamsiau

pirkdama  vienus, dovanų gavau šitaip žydinčią
user posted image

o dabar tokie žiedeliai džiugina
user posted image

tokios grazuoles pavydziu pas ka sanpaulijos auga ir zydi , gal pas mane kantrybes su jom ner? biggrin.gif g.gif nes sunkiai sekasi biggrin.gif
Atsakyti
jau rodo visas foto... thumbup.gif
...is keistenybiu istoriju....
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 31, 14:48)
Šiandien atradau blush2.gif , jog Rubinavaja Svadba pusiau miniukė bigsmile.gif , galvojau, kodėl ji pas mane tokia užskurdus doh.gif  lotuliukas.gif

Įdomiai su ta 'Rubinojava Svadba' - vieni šaltiniai (būtent rusų, jie turėtų būi tiksliausi) teigia, kad tai - pusiau miniatiūra, kiti - kad mažas standartas. O kaip iš tikrųjų? Gaila, Makunio nebėra, nebepaklausi...
Pirmasis 'RS-Morskaja Princesa' žiedelis - fantasy mažokai, bet kaip pirmam žiedui tai kol kas pakaks smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 01 rugpjūčio 2010 - 06:08
'Mas' Ching Dynasty'
user posted image
Atsakyti
kaip jum faina...vis kas diena po naujiena...as dar tik startuoju,bet kasdien paziurineju savo gelytes...kazko ussikabinau ant sanpauliju...oi kaip laukiu savuju pirmuju ziedeliu..ir mastau kad pas didziasias augintojas kasdien kazkas,prazysta,kasdien koks daigelis islenda...koks fainas jausma...kaip as sito laukiu..turiu uzmerkusi bene 5 lapukus tad laukimo dar bus... ax.gif
'Mas' Ching Dynasty' thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie grazuoliukai 4u.gif evers ir man tas pats,taip krito i aki man sanpaulytes,kad net savo mylimas orchidejas apleidau ax.gif bet pas mane kol kas tik bevardes,maximukes smile.gif
Atsakyti
user posted image

Maniškis Rodeo Roper jau visai į žydėjimo pabaigą. Antras žydėjimas, kelmelis jau toks...hm...gausus. Kaip ir laikas bus tvarkyt, tik dar nelabai moku "taisyklingai". blush2.gif

O dabar bėgu iš vienos temos narės dar trijų naujų parsivežt tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės prašymas: nedėkite tokių didelių nuotraukų, kurios apkrauna forumą ir iškraipo forumo langą, taip pat cituojant žinutę, nėra reikalo cituoti nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 01 rugpjūčio 2010 - 19:06
Tai, kad mano nedidelė - kaip tik sumažinau iki tiek kiek sm rekomenduoja unsure.gif
Antra vertus yra klaida manyti (kas ne kartą ir "oficialiai" bandoma įteigt), kad iš kito internetinio albumo nurodytas vaizdas kažkaip labai apkrauna forumą. Forumo servery ji juk nesitalpina, tik matome tai kas yra tame albume (ten ir apkrauna). Na jei didelis vaizdas, ištampo puslapį aišku, tai tik vizualiai nepatogu. Nors berods man pvz. šiame puslapy niekas neišsitampo g.gif
Atsakyti