Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

QUOTE(jadzka @ 2006 02 07, 11:41)
Sorto salėj: mes ten labiai pradedančios. Ir grupėje sportuoja tokia blondinė. Stierva kaip reta: jei jau kam nors iš naujokių koks pratimas nelabai išeina, tai treneris duoda pastabą, parodo kaip daryt, tai ta pusdurnė tokį snukutį nutaiso, kad jautiesi kaip paskutinė šiukšlė. Nu jei jau jai per žemas lygis sportuot su naujokėm - tegu keliauka kur kitur. Juolab, kad ji viena ir yra tokia pažengusi....

Žinai, jei kalbi apie sporto klubą, kurį aš įtariu, jog lankai, tai blogai galvojat, kad jai per žemas lygis biggrin.gif O jūs, "naujokės" nepagalvojot, kad treneris tos blondinės artimas draugas mirksiukas.gif Man yra tekę atsidurt situacijoje, kai stebėjau trenerio sportuojančios draugės sceną dėl to, kad jis moterims padeda patarimais, kaip taisyklingai pratimą atlikt... lotuliukas.gif
Atsakyti
...kadangi save isdrysciau pavadinti "sena" sportsmienka,tai noreciau pasisakyti siuo klausimu ksaknt 4u.gif
Sportavau 3 Vilniaus klubuose (ilga laika) tai del svaros pirma vieta OlympicGym first.gif Nezinau kaip dabar,bet pries 3m tokiu bajeriu apie kuriuos rasot,nebuvo schmoll.gif Rytais miargos atvaziuodavo prabangiais auto,kailiniai zeme sluoja....tvarkingos,kvepiancios....klubas didelis,vietos pakankamai,dusas naudojamas trumpam,tik basike uzknisdavo i plikas ruras ziureti,nes gi su stringais reikia i viesa baseina eiti rolleyes.gif nu vnz...ir publika ir klubas man tiko.
Po pertraukos lankiausi Impulse,va ten jau jau irnesakyk.gif ir su batais,ir kvapai,ir pastoviai plikais papais visas proceduras nuo kremuku iki plauku dziovinimo atlieka ( kas mane nezinau kodel???? bet nervina) bet neziuriu ir tiek schmoll.gif ax.gif
O dabartiniam klube,tai ne tik depiliacijos visu galu bet ir masazai KAVOS TIRSCIAIS duse atliekami doh.gif doh.gif doh.gif Vnz po trefkes norisi kuo greiciau susirinkt manatkes ir namoooo...

Atsakyti
QUOTE(egl@ @ 2006 02 07, 17:54)
O dabartiniam klube,tai ne tik depiliacijos visu galu bet ir masazai KAVOS TIRSCIAIS duse atliekami doh.gif  doh.gif  doh.gif Vnz po trefkes norisi kuo greiciau susirinkt manatkes ir namoooo...

Savo klubą pradedu gerbti ir mylėti tokius postus paskaičiusi doh.gif mane knisa babcės vyresnio amžiaus (nu jau labai vyresnio), kurios gal dovanų gavo per šventes treniruočių bloką- naglai susideda šmutkes ant viso suoliuko (ne itin švarias, kaip taisyklė, ne itin kvapnias), vaikštinėja po kambariuką atsipūtę tada, o jei bandai ką pasakyti, su maišu per galvą pasiruošę trenkti. Tai vaikai galėjo painstruktuoti, kaip elgtis sportklubyje, nes dabar kaip turguje- tipo aš vyresnė, tai ir prie treniruoklio užleisk ir suolas visas tik mano. doh.gif Košmaras kažkoks. doh.gif
Atsakyti
Nu joooo... Paskaičius atsiliepimus, ir aš imu dar labiau gerbti ir mylėti savo sporto klubą. Gerai pagalvojus, labiausiai mane erzina tik nesusipratėlės, aerobikos salėje bandančios išsidrėbti per kelis cm nuo manęs, ir moterėlės, klaikiai dvokiančios senu prakaitu - t.y., aiškiai neskalbiančios sportinių marškinėlių. Bet čia juk ne klubo, o mūsų pačių kultūros stoka, kaip bebūtų gaila.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 02 07, 18:11)
Žinai, jei kalbi apie sporto klubą, kurį aš įtariu, jog lankai, tai blogai galvojat, kad jai per žemas lygis biggrin.gif  O jūs, "naujokės" nepagalvojot, kad treneris tos blondinės artimas draugas mirksiukas.gif Man yra tekę atsidurt situacijoje, kai stebėjau trenerio sportuojančios draugės sceną dėl to, kad jis moterims padeda patarimais, kaip taisyklingai pratimą atlikt... lotuliukas.gif

Tokiu atveju - čia ne kultros, o smegenėlių nebuvimas.
Padėti sportuojančiom - trenerio darbas. O jei jau esi jo draugė - tai arba aportuok pas kitus trenerius arba susitaikyk su tuo, kad jis padės. Čia manau daugiau per gero savęs vertinimo problema.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 07, 18:35)
Tokiu atveju - čia ne kultros, o smegenėlių nebuvimas.
Padėti sportuojančiom - trenerio darbas. O jei jau esi jo draugė - tai arba aportuok pas kitus trenerius arba susitaikyk su tuo, kad jis padės. Čia manau daugiau per gero savęs vertinimo problema.

Man rodos,tokios visteles uztektu paklausti gavus zvilgsni kas jai nepatinka - dazniausiai drasuoles labai greit po sluota sulenda po tiesiogines akistatos ax.gif
Atsakyti
Del batu tai kazkada persiaudinejau. Bet koks malonumas eiti su kojinem per purvyna, tad ir nusispjoviau. Be to, ten ir taip visos su tapkem vaiksto. Siaip man labai nepatinka, kai panos prie visu pradeda keisti iklotus blink.gif Nu niekaip nesuprantu, nueik i tualeta ir keiskit kiek nori. Labai nehigieniskai atrodo. Kas sportuoja Grand gyme tikriausiai zino, kad kai ateini piko metu, tai daznai gauni spintele prie duru. Aisku, visada atsiranda tokiu damu, kurios ieidamos duris atidaro tiek, kiek imanoma ir visiskai nusispjaut, kad viskas visiems matosi. Dar uzknisa, kad retokai grindis valo, bet cia nuo valytojos priklauso. Taip pat ir tualetu svara. Viena papurskia gaiviklio, kita ne. Visa kita lyg ir normaliai. Aisku, kartais uzknisa treneriai. Ateina kokia pupa, tai visa laika kol ji buna, prie jos prilimpa ir i kitus net neziuri. Nesvarbu, kad kokia nors moterele visai salia ne taip daro, dar kartais net nusisuka, kad tik nematytu.
Atsakyti
Cia gal bus ne visai apie kultura, net nezinau... Kartais juokinga pasidaro, kada pamatau, jog viena kita rubineje stebime biggrin.gif Man paciai patinka stebeti zmones, bet ne tam kad pamatyciau nuogus uzpakalius, o idomu, kokiu kremu tepasi, koki dezodoranta naudoja, na idomu ir figura, neretai ir uzpavydziu blush2.gif Kazin ar daug tokiu stebetoju rubinese buna? Karta pati maciau toki vaizdeli: viena persirengineja, salia stovinti moteriske ja stebi tokiu kreivu zvilgsniu, aisku anoji to nemato nugara atsisukusi, bet uztai mato kita persirenginejancia moteriske ir velgi kreivu zvilgsniu ja lydi biggrin.gif Vos susilaikiau nesusijuokusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 09, 09:33)
Cia gal bus ne visai apie kultura, net nezinau... Kartais juokinga pasidaro, kada pamatau, jog viena kita rubineje stebime  biggrin.gif Man paciai patinka stebeti zmones, bet ne tam kad pamatyciau nuogus uzpakalius, o idomu, kokiu kremu tepasi, koki dezodoranta naudoja, na idomu ir figura, neretai ir uzpavydziu  blush2.gif Kazin ar daug tokiu stebetoju rubinese buna? Karta pati maciau toki vaizdeli: viena persirengineja, salia stovinti moteriske ja stebi tokiu kreivu zvilgsniu, aisku anoji to nemato nugara atsisukusi, bet uztai mato kita persirenginejancia moteriske ir velgi kreivu zvilgsniu ja lydi  biggrin.gif Vos susilaikiau nesusijuokusi  tongue.gif

aš irgi spoksau į kitus
- bet kritiškiausia esu savo atžvilgiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 02 09, 09:40)
aš irgi spoksau į kitus
- bet kritiškiausia esu savo atžvilgiu doh.gif

Sunku nematyti, kai užpakaliais trinamės šalia biggrin.gif
Žinoma, kad nužiūriu, bet nespoksau, kad niekas nepasijaustų nepatogiai. Kartais sau pagalvoji: o, kad man tokią figūrą!.. Nors mačiau ir spoksančių atvirai, tada tikrai nesmagu.
Atsakyti
man spoksojimas kelia motyvaciją rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekviena paspoksom biggrin.gif Visai neseniai maciau tokia pana, kuri buvo su nerealiu svarkeliu, tai mane tas svarkelis labai domino biggrin.gif
Atsakyti