QUOTE(Havana @ 2006 02 14, 12:39)
Man tai yra buvęs noras taip padaryt

Nors, aišku, neišdrįsau, ale tokių minčių tai kildavo. Ypač tuose sporto klubuose, kur naujokai neprižiūrimi

Gal ir jūsiškė trenerė tokia

Na, nežinau, iš tikro tai problema, kad labai mažai trenerių, kurie prižiūri naujokus, prisiderina. Iš esmės galėtų sudarinėti naujokų grupes, nes tos rorobikos toks dalykas, kad nemokėdamas tikrai labai nusigrybauji

o po to jautiesi tuščiai sugaišusi laiką
Suprantu, kad labai sunku, kai i uzsiemima susirenka skirtingo pasiruosimo zmones - trenerei reikia itikti ir senbuviams, ir daryti viska ne taip sudetingai, kad suspetu prisiderinti ir naujokai

Man is karto pasijaucia, kad yra naujoku - per uzsiemima ta pati pratima kartojame be proto daug kartu, kad visi isikirstu ir susigaudytu. Kadangi as jau lankau seniau, man toks kartojimas kartais net nusibosta

Na bet ta naujoke, jau matosi, kad yra is tu zmoniu, kurie visiskai nejaucia ritmo, ir kuriai ir po kokio menesio aerobikos uzsiemimu lankymo tikrai viskas aiskiau nepasidarys

Cia jau tokio tipo zmogus, kuriam su muzikine klausa tikrai sunkiai

Na tai kam dar stengtis is saves kazka išlaužti, stotis paciame priekyje tiesiai per metra uz treneres, daryti nesamones ir visoms kitoms viska uzstoti? Nu, aisku, jai paciai gal ir geriau, bet va apie kitas sportuojancias irgi galima pagalvoti, ne stiklinė gi. O juk kartais buna, kad jeigu uzsiemime daug zmoniu, kai kuriuos pratimus deja tenka daryti ne ziurinti i trenere, o ziurint i priesais stovincias moteriskes. O kai paciame priekyje stovinti moteriske daro nesamones, nu tai baisu