Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 13, 17:20)
Kalbant paie vyrus, tenka matyti tokiu, kurie buna su tokiom maikem auksciau bambos  blink.gif  atrodo klaikiai  doh.gif

O iš po maikės alaus pilvas išgriuvęs? O taip, ir aš tokių mačiusi! lotuliukas.gif
Atsakyti
kur aš sportuoju, lankosi toks vyras-narcizas

tai žinokit jis ateina su šortais mažesniais už mano diedo kelnaites. t.y. aptempti trumpi juodi blizgančios madžiagos trūsai ir jokių maikių (dabar kai dideli šalčiai tai su maike)
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 02 14, 09:30)
kur aš sportuoju, lankosi toks vyras-narcizas

tai žinokit jis ateina su šortais mažesniais už mano diedo kelnaites. t.y. aptempti trumpi juodi blizgančios madžiagos trūsai ir jokių maikių (dabar kai dideli šalčiai tai su maike)

Ir dar tam tikros kūno vietos išvirtusios per tuos šortus aptemptus doh.gif
Nu bet kaip negaliu pakęsti tokių kurie ne pliaže be maikutės būna bash.gif:
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(jadzka @ 2006 02 14, 09:27)
Ir dar tam tikros kūno vietos išvirtusios per tuos šortus aptemptus  doh.gif
Nu bet kaip negaliu pakęsti tokių kurie ne pliaže be maikutės būna bash.gif:

tas narcizas - visas išdepiliuotas dvepiantis

tai aš vis galvoju, ar jis depiliuoja kojas? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 02 14, 08:30)
tai žinokit jis ateina su šortais mažesniais už mano diedo kelnaites. t.y. aptempti trumpi juodi blizgančios madžiagos trūsai ir jokių maikių

Nu gal žmogus užmiršta sportinę aprangą namie...Nepulkim taip iškart smerkti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 14, 09:36)
Nu gal žmogus užmiršta sportinę aprangą namie...Nepulkim taip iškart smerkti... rolleyes.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vakar musu aerobikos uzsiemime buvo naujoke blink.gif Na nezinau... g.gif Va, kai as tik pradejau lankyti visokias aerobikas ir zinojau, kad nepataikysiu, tai tikrai nesistodavau paciame priekyje - atsistodavau paciame sales gale, kad tik maziau matytusi visi mano nusigrybavimai blush2.gif Bet gal yra visokiu zmoniu g.gif Nes naujoke uzsigrudo i pati prieki, nors jau visos kaip ir issirikiavusios buvo blink.gif Na bet tas tai nieko - kadangi visiskai nepataike, atsistojo tiesiai uz treneres uz kokio metro ir bande megdziodama trenere atiderinti visus judesius doh.gif Nu buvo visiskas pravalas - treneres praktiskai nemaciau, nes teko ziureti vien i visiskus naujokes nusigrybavimus blink.gif Na suprantu, kad pradedanciam zmogui sunku prisiderinti, bet jei jis galvoja vien tik apie save ir pamista, kad saleje dar ir kitos sokineja schmoll.gif Nu grybautu kad ir priekyje, bet kur nors sone, o ne visiskai prilipusi prie treneres blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 02 14, 11:56)
Vakar musu aerobikos uzsiemime buvo naujoke  blink.gif Na nezinau... g.gif  Va, kai as tik pradejau lankyti visokias aerobikas ir zinojau, kad nepataikysiu, tai tikrai nesistodavau paciame priekyje - atsistodavau paciame sales gale, kad tik maziau matytusi visi mano nusigrybavimai  blush2.gif Bet gal yra visokiu zmoniu  g.gif  Nes naujoke uzsigrudo i pati prieki, nors jau visos kaip ir issirikiavusios buvo  blink.gif Na bet tas tai nieko - kadangi visiskai nepataike, atsistojo tiesiai uz treneres uz kokio metro ir bande megdziodama trenere atiderinti visus judesius  doh.gif Nu buvo visiskas pravalas - treneres praktiskai nemaciau, nes teko ziureti vien i visiskus naujokes nusigrybavimus  blink.gif  Na suprantu, kad pradedanciam zmogui sunku prisiderinti, bet jei jis galvoja vien tik apie save ir pamista, kad saleje dar ir kitos sokineja  schmoll.gif Nu grybautu kad ir priekyje, bet kur nors sone, o ne visiskai prilipusi prie treneres  blink.gif

Man tai yra buvęs noras taip padaryt lotuliukas.gif Nors, aišku, neišdrįsau, ale tokių minčių tai kildavo. Ypač tuose sporto klubuose, kur naujokai neprižiūrimi schmoll.gif Gal ir jūsiškė trenerė tokia g.gif Na, nežinau, iš tikro tai problema, kad labai mažai trenerių, kurie prižiūri naujokus, prisiderina. Iš esmės galėtų sudarinėti naujokų grupes, nes tos rorobikos toks dalykas, kad nemokėdamas tikrai labai nusigrybauji doh.gif o po to jautiesi tuščiai sugaišusi laiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Havana @ 2006 02 14, 12:39)
Man tai yra buvęs noras taip padaryt  lotuliukas.gif  Nors, aišku, neišdrįsau, ale tokių minčių tai kildavo. Ypač tuose sporto klubuose, kur naujokai neprižiūrimi  schmoll.gif Gal ir jūsiškė trenerė tokia  g.gif Na, nežinau, iš tikro tai problema, kad labai mažai trenerių, kurie prižiūri naujokus, prisiderina. Iš esmės galėtų sudarinėti naujokų grupes, nes tos rorobikos toks dalykas, kad nemokėdamas tikrai labai nusigrybauji  doh.gif  o po to jautiesi tuščiai sugaišusi laiką  doh.gif

Suprantu, kad labai sunku, kai i uzsiemima susirenka skirtingo pasiruosimo zmones - trenerei reikia itikti ir senbuviams, ir daryti viska ne taip sudetingai, kad suspetu prisiderinti ir naujokai unsure.gif Man is karto pasijaucia, kad yra naujoku - per uzsiemima ta pati pratima kartojame be proto daug kartu, kad visi isikirstu ir susigaudytu. Kadangi as jau lankau seniau, man toks kartojimas kartais net nusibosta blink.gif
Na bet ta naujoke, jau matosi, kad yra is tu zmoniu, kurie visiskai nejaucia ritmo, ir kuriai ir po kokio menesio aerobikos uzsiemimu lankymo tikrai viskas aiskiau nepasidarys blink.gif Cia jau tokio tipo zmogus, kuriam su muzikine klausa tikrai sunkiai blink.gif Na tai kam dar stengtis is saves kazka išlaužti, stotis paciame priekyje tiesiai per metra uz treneres, daryti nesamones ir visoms kitoms viska uzstoti? Nu, aisku, jai paciai gal ir geriau, bet va apie kitas sportuojancias irgi galima pagalvoti, ne stiklinė gi. O juk kartais buna, kad jeigu uzsiemime daug zmoniu, kai kuriuos pratimus deja tenka daryti ne ziurinti i trenere, o ziurint i priesais stovincias moteriskes. O kai paciame priekyje stovinti moteriske daro nesamones, nu tai baisu schmoll.gif
Atsakyti
prisiminiau aš savo pirmus kartus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tada dar nebuvau nusipirkus kontaktinių lešių, o su savo trapučiais akiniais eiti nedrįsau tai nieko nemačiau lotuliukas.gif
o šiaip negalėjau pakęsti tų mergiočių, kurios jau pažengusios buvo ir mane žvilgsniais žudydavo kad "neprisiderinu".iš to susijaudinimo ir nuo stepo nusidrėbdavau ir visai pamiršdavau žingsnelių kombinaciją, visa raudona puškuodavau ir mintyse keikdavau sporto klubą, savo nesportiškumą, gerą pavalgumą (kartu ir sunkiai judančius lašinukus) ir viską, kas tik įmanoma. man irgi praėjo ne viena treniruotė ir ne dvi, kol išmokau teisingai pratimus atlikti. nors ir klausą turiu ir į pradedančiųjų treniruotes ėjau mirksiukas.gif lotuliukas.gif

visada stengiuosi būti ypač tolerantiška naujokėms, nes prisimenu, kaip man sunku buvo doh.gif

Spyrga na nepyk tu taip ant jos 4u.gif juk naujokė, todėl ir nežinojo, kad reikia eiti į galą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai sutinku, kad kai naujokė užstoja kažkiek vaizdą tai nieko, na galima kažkie įsižeisti, bei kai naujokės stovi gale ir viena tokia "visažinė superioji" spiekyje stovi ir atsisukinėja, tipo tikrina ar naujokės viską gerai daro, ir neduo dieve suklysta, tada nužiūri tokiu žvilgsniu, kad atrodo tikrai nereikėjo čia ateiti. Va tokiu atveju - nulis kultūros....
Atsakyti
Lankau Kaune sposto klubą, ne klubą, sunku ten jį kaip ir įvardinti, pati vaikštau tik į treniruoklių salę, tai ten priekaištų neturiu, visi žmonės kultūringi, tvarkingi, bet kartais, kai pataikydavau ateiti tuo laiku, kai būdavo aerobikos užsiėmimai vyresnienms, tai rūbinėj tikras siaubas būdavo. Bobos nuogom šiknom laksto, celiulitus demonstruoja, iki savo spintelės nusigauti neįmanoma, o jau kvapelis, tai siaubas... Dušai po šių moteriškaičių iš vis baisūs, viską meta ant žemės. Padariau išvadą, kad jeigu jau eit, tai tik anksčiau už jas.
Vyrukai, tai labai tvarkingi, nors jau tie kur treniruoklius lanko. Ir labai mandagūs, visada padedantys, net kai trenerės nėra, jeigu pamato, kad blogai darai, ateina, pataria biggrin.gif .
Atsakyti