Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto "kultūra" rūbinėse, sportuojant

Nu bet tikrai kažkaip Kaune su tokiais nevalyvumais nesusiduriau doh.gif

Kas pasitaiko, tai kai žmonių daug ir reikia grūstis rūbinėj, tai kokia moteriškė ima garsiai man bumbėti, kaip čia tuos raktelius dalina šalimais, negi negali pažiūrėt, kur laisvesnių yra ir t.t. Ir žiūri į mane su tokiu preikaištu, kad atėjau rengtis į šalia jos esančią spintelę, lyg čia aš būčiau kalta biggrin.gif Nu tai eik pas administraciją ir aiškinkis, kas tau nepatinka, prie ko čia aš? Žodžiu išlieja savo pyktį ant ko papuola doh.gif
Atsakyti
Biski ne i tema, bet su apranga susije. Tokia pana ant zemes atsigulus daro atsilenkimus. Aisku, kaip ir priklauso visas grozybes atsukus i sale. O maikute su toookia iskirpte, kad vos ne viskas lauk lipa. Tai tokie du gaslus seniai sustoje ir spokso blink.gif Gal ir grazu, ka zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 10, 10:51)
Biski ne i tema, bet su apranga susije. Tokia pana ant zemes atsigulus daro atsilenkimus. Aisku, kaip ir priklauso visas grozybes atsukus i sale. O maikute su toookia iskirpte, kad vos ne viskas lauk lipa. Tai tokie du gaslus seniai sustoje ir spokso  blink.gif  Gal ir grazu, ka zinau  g.gif

Nu ir kas rolleyes.gif ir as su tokia sportuoju-karsta gi rolleyes.gif kiba gaila, kad kazkas ziopso - gal cia pagalba zmones-isprakaituoja nuo susizavejimo savo lasiakus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 10 vasario 2006 - 12:21
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 10, 11:51)
Biski ne i tema, bet su apranga susije. Tokia pana ant zemes atsigulus daro atsilenkimus. Aisku, kaip ir priklauso visas grozybes atsukus i sale. O maikute su toookia iskirpte, kad vos ne viskas lauk lipa. Tai tokie du gaslus seniai sustoje ir spokso  blink.gif  Gal ir grazu, ka zinau  g.gif

Jo jo, man irgi nepatinka tos demonstruotojos drinks_cheers.gif Pavagia visus vyru zvilgsnius is kitu merginu laugh.gif O jei rimtai, tai man truputi kvailokai atrodo, kai ateina i gym'a savo grozybes rodyt tongue.gif
Atsakyti
Aš lankau Olimpica tikrai dauguma nusiauna batus ,bet kelis kartus mačiau ,kad ir su paltais ateina . doh.gif

Dėl švaros tikrai švaru valytojos valo ir valo.

Dušai nauji suremontuoti ,švara thumbup.gif
Mačiau tik viena karta,kai moteriskė gal virs40 m.skutosi kojas doh.gif .

Sporto salėje tikrai neužmuš žvilgsniu jei paklausi ar laisva ir pan.,man tik taip atrodo,kad šitam klube daugiau subrende ir kultūringesni žmonės lankosi smile.gif g.gif
Rankšluostuka visa laika nešiojuosi , batus ir nusiaunu negi sunku .Gražios figūros neturiu,tai papų nedemonstruoju biggrin.gif .Tik aš pastebiu,kai i mano sutrukusi pilva nužiūri ir girdėjau tarp dvieju damočku pokalbi ta tema . Nu bet ka p[adarysi jei po gimdymų mano pilvas tragiškai atrodo tam ir ėjau sportuot dar ir svori mest ax.gif
Atsakyti
Lankau ir aš sporto klubą. Man tai pat nepatinka, kai moteros laksto po persirengimo kambarį nuogom šiknom ir plikais papais. Jaučiuosi ypač nepatogiai kai dar tau prieš nosį ir lankstytis pradeda, o tarp kojų siūliukai kabo. Tiesiog klaiku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbgo @ 2006 02 11, 12:50)
Lankau ir aš sporto klubą. Man tai pat nepatinka, kai moteros laksto po persirengimo kambarį nuogom šiknom ir plikais papais. Jaučiuosi ypač nepatogiai kai dar tau prieš nosį ir lankstytis pradeda, o tarp kojų siūliukai kabo. Tiesiog klaiku  blink.gif

Vat todėl aš ir rengiuosi greit ,kad manes nieks nepastebėtu ,nes vaiksciot nuoga tikrai nemėgstu.O kitos gal pasitenkinima koki jaučia nuogos bevaikščiodamos g.gif o paskui skundžiasi , kad i jas žiūri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 10, 22:10)
Jo jo, man irgi nepatinka tos demonstruotojos  drinks_cheers.gif Pavagia visus vyru zvilgsnius is kitu merginu laugh.gif O jei rimtai, tai man truputi kvailokai atrodo, kai ateina i gym'a savo grozybes rodyt  tongue.gif

O tai reiskia,kad reikia eit su maisu arba kokiom nudregtom kelnem? Nieko panasaus,einu sportuot su aptemptom kelnem,tokia pat maikute,o kad ziuri,tai thumbup.gif ,kai jau nieks nebaziures ,tai jau bus nekas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 02 11, 14:28)
O tai reiskia,kad reikia eit su maisu arba kokiom nudregtom kelnem? Nieko panasaus,einu sportuot su aptemptom kelnem,tokia pat maikute,o kad ziuri,tai thumbup.gif ,kai jau nieks nebaziures ,tai jau bus nekas verysad.gif

Aptempta apranga - man normalu. Juk reikia matyti kaip lašiakai juda. Nu bet kai papai lipa lauk per iškirptę (čia nekalbu kad šiek tiek matos) tai kažkaip neestetiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 11, 13:41)
Aptempta apranga - man normalu. Juk reikia matyti kaip lašiakai juda. Nu bet kai papai lipa lauk per iškirptę (čia nekalbu kad šiek tiek matos) tai kažkaip neestetiška  doh.gif

Butent tai ir as turejau omeny drinks_cheers.gif Pacios mano apranga aptempta, bet niekas lauk nevirsta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 11, 13:41)
Aptempta apranga - man normalu. Juk reikia matyti kaip lašiakai juda. Nu bet kai papai lipa lauk per iškirptę (čia nekalbu kad šiek tiek matos) tai kažkaip neestetiška  doh.gif

Ir man aptempta patinka, ypač kai figūra pagražėjo, smagu save veidrodyje matyti. Mėgstu ir maikutes aukščiau bambos, nes tikrai sukaistu treniruotėje.
O be virstančių lauk "grožybių" yra ir kitas kraštutinumas. Teko matyt vaikinukus treniruoklių salėje sportuojant su apatinėm nuskalbtom ir nutysusiom maikėm, arba bobikės ateina su kažkokiais visiškais pantalonais, net žiūrėt nesmagu! doh.gif Suprantu, sportinė apranga nepigi, bet mano pensininkė mama turguje nusipirko paprastas ir dailias kelnes, o "second handuose" - keletą nenudėvėtų maikučių: ir nepermokėjo, ir sporto salėje gražiai atrodo.
Atsakyti
Kalbant paie vyrus, tenka matyti tokiu, kurie buna su tokiom maikem auksciau bambos blink.gif atrodo klaikiai doh.gif
Atsakyti