Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(stazyte @ 2010 08 25, 13:39)
Sveikos  4u.gif
Turiu aš planų Upstream serijos vadovėlių. Pabandysiu įmest į paštą, bet kaip ne viena minėjo planų formą pasirenka mokykla. Mes savo rajono metodinėje grupėje pasirinkom vieningą formą.
Norėjau paklaust, kur būtų geriausia pirkt pratybas? Kur pigiausia, duoda nuolaidų nuo kiekio ir t.t.

Sėkmės visoms  mirksiukas.gif

Jau kelis metus pirkau pratybas knygyne Pegasas, tai vis nuolaidėlę padarydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 25 rugpjūčio 2010 - 13:09
Pamenu, kad praeitais metais Pegasas tikrai dideles nuolaidas darė pratyboms thumbup.gif
Lyg ir rugsėjo pradžioje g.gif Gal ir šiais metais kažką panašaus suorganizuos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 25, 12:53)
kiek pas jus mokyklose siemet nuplanuota savaitiniu pamoku KETVIRTOJE klaseje?
Kaune koleges turi po 3 savaitines?? mano mokykloje Vilniuje tik 2. O kaip Vilniuje kitose mokyklose???
Idomu butu

Pas mus Marijampolej 2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 25, 12:53)

kiek pas jus mokyklose siemet nuplanuota savaitiniu pamoku KETVIRTOJE klaseje?
Kaune koleges turi po 3 savaitines?? mano mokykloje Vilniuje tik 2. O kaip Vilniuje kitose mokyklose???
Idomu butu

Pas mus irgi tik 2. Mokykla savo nuožiūra gali skirti pamokų vienam ar kitam dalykui smile.gif
Atsakyti
iskaitu temos jau paste. bet pas mene pasirodo tik pirma diena. gal kas turite antra diena?
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2010 08 25, 14:24)
iskaitu temos jau paste. bet pas mene pasirodo tik pirma diena. gal kas turite antra diena?

as turiu bet tik popierini varianta ir tas pats mokykloje... o ten pasirodysiu tik pirmadieni

o kas liecia pradinukus, tai pas mane visos klases turi po 2 pamokeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 25 rugpjūčio 2010 - 14:42
manau ir pas mus pradinukai turi po 2 pamokas.
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 08 25, 14:18)
Pamenu, kad praeitais metais Pegasas tikrai dideles nuolaidas darė pratyboms  thumbup.gif 
Lyg ir rugsėjo pradžioje g.gif  Gal ir šiais metais kažką panašaus suorganizuos? ax.gif

Pirmiausiai tai sveikos visos,

Siandien labai apsidziaugiau, kad savo megstamiausiame puslapyje radau ir toki forumuka "Anglisciu tema" thumbup.gif niekada net nepagalvojau, kad cia yra toks "burelis" blush2.gif

As irgi jau vargstu su ilgalaikiais planai ir ziauriai pavydziu toms, kurios dirba su "Golden key" vadoveliais, nes aplankius puslapiuka www.sokvadoveliai.lt gali paprasciausiai juos parsisiusti thumbup.gif kitoms teks pluseti pacioms verysad.gif

Kas del Pegaso, tai siemet tvarka tokia - perki pratybu uz 500 lt ir gauni 5 proc.nuolaida

O beje gal kas jau pabaigete ilgalaikius planus pagal "Early School English 1, 2 ir 3" vadovelius?
Papildyta:
QUOTE(rutice @ 2010 08 25, 15:58)
manau ir pas mus pradinukai turi po 2 pamokas.

Ir as turiu visose klasese ir 2, ir 3, ir 4 po 2 savaitines pamokas
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2010 08 25, 13:39)
Sveikos  4u.gif
Turiu aš planų Upstream serijos vadovėlių. Pabandysiu įmest į paštą, bet kaip ne viena minėjo planų formą pasirenka mokykla. Mes savo rajono metodinėje grupėje pasirinkom vieningą formą.
Norėjau paklaust, kur būtų geriausia pirkt pratybas? Kur pigiausia, duoda nuolaidų nuo kiekio ir t.t.

Sėkmės visoms  mirksiukas.gif

Kažkodėl man neina įveiti į mūsų paštą? Gal kas pakeitė slaptažodį ir man pamiršo parašyti naują?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 08 25, 16:39)
Kažkodėl man neina įveiti į mūsų paštą? Gal kas pakeitė slaptažodį ir man pamiršo parašyti naują?

Viskas tas pats smile.gif

Gal netyčia CAPS LOCK įjungei, arba skaičius? O gal kalba ne tokia? 4u.gif
Atsakyti
O kaip galima patekti i jusu pasta? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
I musu pasta idejau savo kaupiamojo vertinimo lentele su paaiskinimu, gal kam tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti