Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(Tiske @ 2010 08 25, 17:01)
O kaip galima patekti i jusu pasta?  blush2.gif

Pirmiausia reikia su mumis susidraugauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As ir vel cia mirksiukas.gif Kaip jauciates pries rugseji?
Matau jau rasote planus-darbstuoles thumbup.gif
O yra is musu tarpo dirbanciu gimnazijoje?turiu keleta klausimeliu noreciau paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 25, 11:53)
Papildyta:
kiek pas jus mokyklose siemet nuplanuota savaitiniu pamoku KETVIRTOJE klaseje?
Kaune koleges turi po 3 savaitines?? mano mokykloje Vilniuje tik 2. O kaip Vilniuje kitose mokyklose???
Idomu butu

Mano mokykloj (Vilniuj) nuo pernai metų nuo antros klasės mokiniai turi po tris anglų kalbos pamokas.

Dėl nuolaidų - pernai Pegasas tikrai pažėrė nuolaidas, net iki 50 procentų thumbup.gif. Tiesa, jos pasirodė tik po rugsėjo pirmos. Bet kadangi mes dar nebuvom rimtai nusprendę dėl vadovėlių, tai tos nuolaidos mums buvo labai laiku.

O jūs niekada nebandėt kreiptis į Roto knygyną? Ten perkant didesniais kiekiais galima išsiderėti iki 20 procentų nuolaidą, kai kuriais atvejais net 25. Taip pat Humanito knygynas gana sukalbamas. O perkant didesnį kiekį komplektų duoda ir komplektus mokytojams, kartais netgi diskus. Taip pat patarčiau kreiptis į vadovėlių leidyklų atstovus, jie kartais duoda mokytojo knygas, diskus, papildomos medžiagos. Litterulla, Pearson education, Oxford ir Macmillan atstovybių yra visuose didesniuose miestuose. Taip pat nebijokite jiems parašyti emailų.
Labai patartinas dalykas prisiijungti prie Longman mokytojų klubo, tada kas mėnesį į savo paštuką gausite jau puikiai paruoštą teminę pamoką. Reiks man peržiūrėt pernykštes ir gal sudėsiu į paštą, jei tik nepamiršau prisijungimo mastau.gif

gal dauguma jūsų apie tai žinojot, kažkaip susidariau vaizdą, kad gal ne unsure.gif
bet gal pagelbės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 25 rugpjūčio 2010 - 17:04
QUOTE(mylima @ 2010 08 25, 17:31)
Sveikos,
I musu pasta idejau savo kaupiamojo vertinimo lentele su paaiskinimu, gal kam tiks ir patiks  4u.gif

Ir man o panašus mirksiukas.gif Aš tik kompiuterio pagalba esu paryškinusi tą trečią grafą, kur vidurkį reikia išvesti smile.gif nesusimaišau taip smile.gif

Ir dar, ten kur tu rašai pažymius už smulkius darbelius- aš rašau pliusus, minusus ir varneles smile.gif pliusas- du balai, varnelė- vienas balas ir minusas- nulis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Neglaite @ 2010 08 25, 18:03)

Labai patartinas dalykas prisiijungti prie Longman mokytojų klubo, tada kas mėnesį į savo paštuką gausite jau puikiai paruoštą teminę pamoką. Reiks man peržiūrėt pernykštes ir gal sudėsiu į paštą, jei tik nepamiršau prisijungimo mastau.gif

Aš esu prisijungusi prie to klubo, bet esu gavusi tik vieną laišką iš jų... Tiesa, tai padariau vasaros pradžioje, gal jie ten visi atostogauja ax.gif smile.gif
Atsakyti
Nugriebiau iš pasštuko abc visokius gėrius, ačiū siuntėjai. Man visai nereikia, bet su siaubu suvokiau, kad mano bernaitis pradės anglų mokytis - antrokas jau.
Ir Upstream planus radau, bet mūsų gerokai smulkesni - ilgalaikiuose rašome visus gebėjimus, kompetencijas ir panašią biliberdystę. Šiaip įdomu palyginti, kaip atrodo.
O vadovėlius iš Litterulos sakomės, nepagaili ir teacheriu, ir kitokio gėrio
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 08 25, 17:07)

Papildyta:
Aš esu prisijungusi prie to klubo, bet esu gavusi tik vieną laišką iš jų... Tiesa, tai padariau vasaros pradžioje, gal jie ten visi atostogauja  ax.gif  smile.gif

na, vasarą mes nė viena pamokų nevedam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 08 25, 18:13)
na, vasarą mes nė viena pamokų nevedam wink.gif

ax.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 08 25, 18:03)
*Mano mokykloj (Vilniuj) nuo pernai metų nuo antros klasės mokiniai turi po tris anglų kalbos pamokas.

**O jūs niekada nebandėt kreiptis į Roto knygyną? Ten perkant didesniais kiekiais galima išsiderėti iki 20 procentų nuolaidą, kai kuriais atvejais net 25. Taip pat Humanito knygynas gana sukalbamas. O perkant didesnį kiekį komplektų duoda ir komplektus mokytojams, kartais netgi diskus. Taip pat patarčiau kreiptis į vadovėlių leidyklų atstovus, jie kartais duoda mokytojo knygas, diskus, papildomos medžiagos. Litterulla, Pearson education, Oxford ir Macmillan atstovybių yra visuose didesniuose miestuose. Taip pat nebijokite jiems parašyti emailų.
***Labai patartinas dalykas prisiijungti prie Longman mokytojų klubo, tada kas mėnesį į savo paštuką gausite jau puikiai paruoštą teminę pamoką. Reiks man peržiūrėt pernykštes ir gal sudėsiu į paštą, jei tik nepamiršau prisijungimo mastau.gif

*Mano mokykloje(Siauliai) visose pradinese klasese turejau tik po 2 savaitines val.
**As praeitais metais uzsakinejau per Rota,tai man patiko thumbup.gif Dave nuolaidos tik nepamenu tiksliai kiek,paskui dave man tokia nuolaidu kortele 15 proc.bet kokiai literaturai.Siaip maloniai bendrauja,pranesa naujienas ir t.t.
***O reiks prisijungti mirksiukas.gif Aciukas uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 25, 12:53)
Turiu siokios tokios patirties.Kiek dirbau,tai tik su pradinukais.Pirmi metai bus sie,kai su maziukais ir dar su 5,6. Su maziukais tikrai smagu,bet reikia tureti ta suvaikejimo jausma....:)Viena kolege mano sako: as geriau su visais dalykiniais mokiniais dirbu,negu su maziukais...nervai nelaiko...ha ha
As pripratau,man visai nieko...smile.gif
Papildyta:
kiek pas jus mokyklose siemet nuplanuota savaitiniu pamoku KETVIRTOJE klaseje?
Kaune koleges turi po 3 savaitines?? mano mokykloje Vilniuje tik 2. O kaip Vilniuje kitose mokyklose???
Idomu butu

kaune aš turiu irgi po 2 sav pamokas
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2010 08 25, 18:10)

Ir Upstream planus radau, bet mūsų gerokai smulkesni - ilgalaikiuose rašome visus gebėjimus, kompetencijas ir panašią biliberdystę. Šiaip įdomu palyginti, kaip atrodo.
O vadovėlius iš Litterulos sakomės, nepagaili ir teacheriu, ir kitokio gėrio

Na,gali tekt tikriausiai ir man dirbti is Upstream,arba Golden Key ar dar kitokiu doh.gif bus idomu pavartyti ir paziureti kaip tos knygeles.Nors man kazkaip Enterprise labai prie sirdies blush2.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=jugeta,2010 08 25, 18:07]
Ir man o panašus mirksiukas.gif Aš tik kompiuterio pagalba esu paryškinusi tą trečią grafą, kur vidurkį reikia išvesti smile.gif nesusimaišau taip smile.gif
Ir dar, ten kur tu rašai pažymius už smulkius darbelius- aš rašau pliusus, minusus ir varneles smile.gif pliusas- du balai, varnelė- vienas balas ir minusas- nulis smile.gif

trecia grafa man nepasitesino, nes ne visi kartu surenka po 3 pazymiukus, tai as salia su raudonu tusiniu pasirasau "zurnalini' pazymi. Taupau lapa biggrin.gif
[quote=Riva,2010 08 25, 18:10]

Nugriebiau iš pasštuko abc visokius gėrius, ačiū siuntėjai. Man visai nereikia, bet su siaubu suvokiau, kad mano bernaitis pradės anglų mokytis - antrokas jau.
[/quote]
Prasom 4u.gif tvarkau savo "lobyna", reik kazkaip betvarkej tvarka isivesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima @ 2010 08 25, 18:24)
Prasom  4u.gif tvarkau savo "lobyna", reik kazkaip betvarkej tvarka isivesti  biggrin.gif

jau kiek dirbu, tiek bandau tvarką betvarkėj daryt... spėkit, ar pavyksta lotuliukas.gif

Atsakyti