QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 25, 11:53)
Papildyta:
kiek pas jus mokyklose siemet nuplanuota savaitiniu pamoku KETVIRTOJE klaseje?
Kaune koleges turi po 3 savaitines?? mano mokykloje Vilniuje tik 2. O kaip Vilniuje kitose mokyklose???
Idomu butu
Mano mokykloj (Vilniuj) nuo pernai metų nuo antros klasės mokiniai turi po tris anglų kalbos pamokas.
Dėl nuolaidų - pernai Pegasas tikrai pažėrė nuolaidas, net iki 50 procentų

. Tiesa, jos pasirodė tik po rugsėjo pirmos. Bet kadangi mes dar nebuvom rimtai nusprendę dėl vadovėlių, tai tos nuolaidos mums buvo labai laiku.
O jūs niekada nebandėt kreiptis į Roto knygyną? Ten perkant didesniais kiekiais galima išsiderėti iki 20 procentų nuolaidą, kai kuriais atvejais net 25. Taip pat Humanito knygynas gana sukalbamas. O perkant didesnį kiekį komplektų duoda ir komplektus mokytojams, kartais netgi diskus. Taip pat patarčiau kreiptis į vadovėlių leidyklų atstovus, jie kartais duoda mokytojo knygas, diskus, papildomos medžiagos. Litterulla, Pearson education, Oxford ir Macmillan atstovybių yra visuose didesniuose miestuose. Taip pat nebijokite jiems parašyti emailų.
Labai patartinas dalykas prisiijungti prie Longman mokytojų klubo, tada kas mėnesį į savo paštuką gausite jau puikiai paruoštą teminę pamoką. Reiks man peržiūrėt pernykštes ir gal sudėsiu į paštą, jei tik nepamiršau prisijungimo
gal dauguma jūsų apie tai žinojot, kažkaip susidariau vaizdą, kad gal ne
bet gal pagelbės