Segtuvai - tai spalvotos papkės, į kurias mokiniai įmautėse deda savo darbus. Pradeda 5 kl., deda vienus ant kitų, baigia 8-oje, kai išeina į gimnaziją. Laikau savo kabinete, specialiai tam skirtoje vietoje
8-okų praeitų metų temos kaip pvz.:
viršelis about myself, my plans for holidays (future tenses),an informal letter, australia, a quiz about our world (comparison of adjectives), my recipe, bullying, a horoscope (if/unless), a humorous story If I were a ...., a formal letter ir t.t. Temos pagal vadovėlio išeinamas temas ir gramatiką
Per pusmetį išeina maždaug 5 temos, tada vaikai atsiskaito ir žodžiu - maždaug 3 pristato, pasako kas patiko, kas nepatiko, kurį darbą buvo įdomu daryti ir t.t.
Turiu pasakyti, kad darbo gaunasi daug, vien tikrinimo, aptarimų, pasakojimų
Naujokems: musu pastas - anglisciuklubas@gmail.com
Medziagos nusiuntimui slaptazodzio, kaip zinia, nereikia
Pabendravus, pasitarus, kai ka savo davus - bus ir slaptazodis 
Papildyta:
Koks cia man nematytas vadovelis?

Papildyta:
QUOTE(joladon @ 2010 08 26, 16:26)
Sveiki, gal kas prades dirbti su upbeat elementary? Gal planeliu turit? Gal galit imesti prisijungimo duomenis i pasta joladon@yahoo.com - atsiusciau kokios nors medziageles.... Is anksto dekui...
Koks cia man nematytas vadovelis?
QUOTE(pedra @ 2010 08 26, 17:00)
sveikos. norėjau paklausti. ar kuriai tenka dirbti pvz pradinėse klasėse be anglų k. vadovėlių?
nea

QUOTE(pedra @ 2010 08 26, 16:00)
sveikos. norėjau paklausti. ar kuriai tenka dirbti pvz pradinėse klasėse be anglų k. vadovėlių?
O is viso tai imanoma, na dirbt be vadoveliu

QUOTE(Gule @ 2010 08 25, 11:33)
Gal kuri turite New Opportunities Pre-Intermediate (Modules: 9-16) ir Intermediate (Modules: 6-10) ilgalaikius ? 

Sveikute Gule, aš pati pernai nedirbau iš pre-intermediate, bet turėtų kolegos turėt.Paimsiu iš jų ir įdėsiu į paštą.Su intermediate dirbau pati ,tik nepamenu ar būtent šitie moduliai. Rytoj m-kloj peržiūrėsiu ir įdėsiu , ką rasiu.

QUOTE(Dinariuke @ 2010 08 26, 19:51)
aš esu vienus metus dirbus be vadovėlių su viena klase (lyg 6 ar 7 buvo)...

QUOTE(joladon @ 2010 08 26, 15:26)
Sveiki, gal kas prades dirbti su upbeat elementary? Gal planeliu turit? Gal galit imesti prisijungimo duomenis i pasta joladon@yahoo.com - atsiusciau kokios nors medziageles.... Is anksto dekui...
ar tik ne šitas adresatas mums pernai paštą ištuštino

QUOTE(Neglaite @ 2010 08 26, 21:29)
va va... ir man tas nickas kažkur matytas... Buvo dingęs kažkurį laiką... Ir nebūsim mes apsaugotos nuo svetimų, nes jie kuo puikiausiai gali greitai nauju nicku užsiregistruoti.... Man net juokinga kartais kai po nicku pamatau prisiregistravimo supermamose datą... ir pati pirmoji žinutė- būtų gerai slaptažodį sužinoti.... Tai jei tu ką tik prisiregistravai, iš kur tokios žinios, kad bendras paštas yra ir pan...
QUOTE(jugeta @ 2010 08 26, 20:45)
va va... ir man tas nickas kažkur matytas... Buvo dingęs kažkurį laiką... Ir nebūsim mes apsaugotos nuo svetimų, nes jie kuo puikiausiai gali greitai nauju nicku užsiregistruoti.... Man net juokinga kartais kai po nicku pamatau prisiregistravimo supermamose datą... ir pati pirmoji žinutė- būtų gerai slaptažodį sužinoti.... Tai jei tu ką tik prisiregistravai, iš kur tokios žinios, kad bendras paštas yra ir pan...
Ir dar keista, kad praso atsiusti i pasta prisijungimo duomenis

QUOTE(mylima @ 2010 08 26, 15:42)
Naujokems: musu pastas - anglisciuklubas@gmail.com
Pabendravus, pasitarus, kai ka savo davus - bus ir slaptazodis 

na, as sitoj temoj nesu naujoke, esu anksciau bendravus, paskui nedirbau, motinystes atostogose buvau, tai ir nebendravau, bet jokiu slaptazodziu niekad neprasiau.
planus megstu rasyt pati, testus duodu atsviestus lapus, tai net nezinau kuo galeciau pasidalinti. tik va gaila, kad jusu paste yra ideta iskaitos temos ir as ju negaliu pamatyt, na bet gal atsiras dar ta mergaite ir gales man persiusti el. pasta