Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 08 27, 11:53)
Aciu Jums labai Jugeta!

Prašau, kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Del lietuvisku raidziu, tai as forumuose visada rasau be lietuvisku raidziu, man taip greiciau ir paprasciau ir nesiruosiu nieko keisti tongue.gif Bet tikrai nepastebejau, kad del to gyvenime nukentetu mano rasyba ar skyryba.

vitutej, matosi, kad esi tikra mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitutej @ 2010 08 27, 10:28)
Nesupykit, prašau,  4u.gif bet man labai jau krenta į akis kai kurių rašymas nelietuviškomis raidėmis. Visgi pedagogas, mano manymu, kažkaip turėtų atkreipti į tai dėmesį, nes paskaičius kai kuriuos postus, vaizdelis nekoks susidaro.

Aš pati kurį laiką nerašiau lietuviškomis raidėmis ir pastebėjau, kad kai reikia tai daryti, kai kur jau reikia pagalvoti kaip rašyti, kur nosinę ar kablelį padėti. Todėl siūlau rašyti lietuviškai  4u.gif

Vat naujokė atėjus dar jus ir mokyti pradės  tongue.gif

Aš visur rašau lietuviškomis raidėmis ir pagal gramatiką, bet ne todėl, kad esu pedagogė, bet gal todėl, kad žinau taisykles ir nemoku jų ignoruoti smile.gif Dažnokai ir mane erzina parašymai be kablelių, taškų, net skaityti ir suprasti sunkiau. Mano manymu, kodėl negalime rašyti daugiau ar mažiau taisyklingai, jei tą mokame. Nepykit, tiesiog išsakiau savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
Todel, kad mano klaviaturoj nera lietuvisku raidziu, o jas perjungus reikia dar ilgai ieskot kur kokia raide yra. Tai man vieno posto parasymas uzimtu begales laiko doh.gif Bet cia manau, kiekvieno asmeninis reikalas kaip rasyti. tongue.gif

O kas del patriotiskumo, tai manau, kad jis daznai prisimenamas tik gyvenant kitoje salyje.

Cia irgi buvo mano asmenine nuomone, prasom nepykti biggrin.gif

Ir apskritai , tai pradejom varyt off-topic'a cia, gal gryztam prie anglu k.? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2010 08 27, 10:47)
Tai tada budama pedagoge negaliu isgerti nei taures vyno, nes pedagogai nei geria nei ruko, ir nedaryti visu kitu dalyku.
save puikiai valdau ir kqai reikia ir kur reikia nosines uzdedu. o cia manau vyksta laisvas bendravimas ir kai reikia galiu ir papykti ant nesimokanciu ir pasigirti pasiekimais ir dar kuo pabedavoti.
tai mano asmenine nuomone.
Papildyta:
o dabar i tema. begdama nuo mirtinai nuobodziu school english pasiemiau opportunities per intermediate. tikiuosi kad nuo vilko neuzsokau ant meskos. kaip manote?

Mano mokiniams patinka School English vadovėliai. Prieš kelis metus kai kuriose klasėse perėjus prie New Opportunities, buvo daug priekaištų, kodėl atėmiau iš jų School English'us smile.gif
New Opportunities vadovėliai tikrai nėra nuobodūs, juose daug užduočių visoms kalbinėms srtitims. Juk ne vien nuo vadovėlio priklauso ugdymo procesas, dar ir kūrybingo mokytojo reikia smile.gif

Rutice, o tu gal turi School English 2, 3, 4 planų (ilgalaikių, detalių)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 27 rugpjūčio 2010 - 11:43
QUOTE(Leticija @ 2010 08 27, 11:32)
O kas del patriotiskumo, tai manau, kad jis daznai prisimenamas  tik gyvenant kitoje salyje.

na, lietuviškais rašmenimis forumuose rašau jau ne mažiau nei keturi metai, visada gyvenau Lietuvoj wink.gif

Čia nesikabinėjimas, čia pastebėjimas. Kuo daugiau ranka numosim į atrodytų nesvarbius dalykus, tuo greičiau jie pataps visiškai nesvarbūs.
Šiaip tai esu pastebėjus, kad internetinis bendravimas gadina tiek rašybą, tiek stilių doh.gif (čia asmeninė patirtis), o jei atkreipt dėmesį į paauglius, tai jie tuoj sąsiuviniuose pradės rašyti taip kaip rašo sms'us bash.gif:. Labai suprastėjo mokinukų lietuvių kalbos žinios, ypač kai tiek anglizmų aplinkui.
Atsakyti
Sveikos,

mamos anglistes prasymu skelbiu - Gal kuri is Jusu yra dirbusi su Challenges 2?
Reiketu visko - nuo teacher's book'o ar test'u iki audio CD. Pirkti popierinius kiek pigiau nei knygyne ar elektroniniu variantu.
Lauksiu cia arba AZ,dekui uz pagalba. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyrica: 27 rugpjūčio 2010 - 12:31
QUOTE(Neglaite @ 2010 08 27, 12:13)
na, lietuviškais rašmenimis forumuose rašau jau ne mažiau nei keturi metai, visada gyvenau Lietuvoj wink.gif

as ir nesakiau, kad VISADA, bet sakiau DAZNAI biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyrica @ 2010 08 27, 12:23)
Sveikos,

mamos anglistes prasymu skelbiu - Gal kuri is Jusu yra dirbusi su Challenges 2?
Reiketu visko - nuo teacher's book'o ar test'u iki audio CD. Pirkti popierinius kiek pigiau nei knygyne ar elektroniniu variantu.
Lauksiu cia arba AZ,dekui uz pagalba.  smile.gif

nesupratau, tu nori, kad kazkas tau parduotu ar kad duotu uz dyka g.gif
Atsakyti
Popieriniu - pirkti pigiau nei knygyne, elektroniniu t.y rastu internete - manau aisku,kad uz aciu. smile.gif
Atsakyti
Gule - school'u planu neturiu. siaip su jais nedirbu, bet imete 1 astunta klase kurie siaip eina is school'u tai bandau issisukti ir bandysiu jiems parodyti ir pasiulyti si vadoveli. jis galiojantis ir mano nuomone ivairesnis nei Stoskienes vadovelis.
Atsakyti
QUOTE(Lyrica @ 2010 08 27, 12:57)
Popieriniu - pirkti pigiau nei knygyne, elektroniniu t.y rastu internete - manau aisku,kad uz  aciu.  smile.gif

nu tai uzsiregistruoji i englishtips.org ir parsisiunti ko reikia
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2010 08 27, 14:13)
Gule - school'u planu neturiu. siaip su jais nedirbu, bet imete 1 astunta klase kurie siaip eina is school'u tai bandau issisukti ir bandysiu jiems parodyti ir pasiulyti si vadoveli. jis galiojantis ir mano nuomone ivairesnis nei Stoskienes vadovelis.

Opportunities vadovėliai gerokai įvairesni.
Atsakyti