Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(Neglaite @ 2010 08 26, 22:29)
ar tik ne šitas adresatas mums pernai paštą ištuštino g.gif

nu nu geras, tai jusu manymu, kad as istryniau jusu pasta.... aisku, as pernai labai daznai naudojaus siuo tinklalapiu, bet paskui tik buvau skaitytoja ir tiek, o siaip as pernai ir i pasta buvau imetus kelis planelius, o siemet bandziau ieit, bet nepavyko, tai ir paprasiau.... passwordo.... aciu uz nieka neglaitei????????
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2010 08 26, 20:43)
Sveikute Gule, aš pati pernai nedirbau iš pre-intermediate, bet turėtų kolegos turėt.Paimsiu iš jų ir įdėsiu į paštą.Su intermediate dirbau pati ,tik nepamenu ar būtent šitie moduliai. Rytoj m-kloj peržiūrėsiu ir įdėsiu , ką rasiu.  smile.gif O tu gal turi pradžią pre-intermediate?  ax.gif

Būčiau labai dėkinga, jei man ką reikalingo rastum smile.gif Turiu Pre-Intermediate pradžią (M 1-8), planą pati sudarinėjau. Jei reikia, galėsiu į paštą įdėti smile.gif
Atsakyti
merginos, gal esat dirbusi kuri su Way Ahead 1-2 vadoveliais?noreciau pasiteirauti smulkiau kaip dirbosi su jais.`dekui labai
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 08 26, 23:01)
Būčiau labai dėkinga, jei man ką reikalingo rastum smile.gif Turiu Pre-Intermediate pradžią (M 1-8), planą pati sudarinėjau. Jei reikia, galėsiu į paštą įdėti smile.gif

Sudėsiu ir aš ką turiu, tik reikia atsirinkti.

Vakar atsiuntė pavaduotoja planų pav doh.gif-pradedanr klasės charakteristika ir baigiant mokymosi stiliais. Kai atlikom apklausas, tai mokiniai pildė beleką. Siaubas kažkoks.
Atsakyti
Nesupykit, bet aš kolkas esu pasyvus forumo dalyvis, nes tikrai kolkas dar niekuo negaliu pasidalinti su jumis, nei kokia vertinga medžiaga, nei tuo labiau patirtimi.

Įdedu nuorodą, kurią radau benaršydama.
http://www.lakma.vpu.lt/en

Nzn, gal čia jau visos žinojote, tik man tai naujiena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitutej: 27 rugpjūčio 2010 - 08:50
QUOTE(vitutej @ 2010 08 27, 09:41)
Nesupykit, bet aš kolkas esu pasyvus forumo dalyvis, nes tikrai kolkas dar niekuo negaliu pasidalinti su jumis, nei kokia vertinga medžiaga, nei tuo labiau patirtimi.

Įdedu nuorodą, kurią radau benaršydama.
http://www.lakma.vpu.lt/en

Nzn, gal čia jau visos žinojote, tik man tai naujiena smile.gif

As buvau ju organizuotam seminare, labai patiko.
Atsakyti
Nesupykit, prašau, 4u.gif bet man labai jau krenta į akis kai kurių rašymas nelietuviškomis raidėmis. Visgi pedagogas, mano manymu, kažkaip turėtų atkreipti į tai dėmesį, nes paskaičius kai kuriuos postus, vaizdelis nekoks susidaro.

Aš pati kurį laiką nerašiau lietuviškomis raidėmis ir pastebėjau, kad kai reikia tai daryti, kai kur jau reikia pagalvoti kaip rašyti, kur nosinę ar kablelį padėti. Todėl siūlau rašyti lietuviškai 4u.gif

Vat naujokė atėjus dar jus ir mokyti pradės tongue.gif
Atsakyti
Tai tada budama pedagoge negaliu isgerti nei taures vyno, nes pedagogai nei geria nei ruko, ir nedaryti visu kitu dalyku.
save puikiai valdau ir kqai reikia ir kur reikia nosines uzdedu. o cia manau vyksta laisvas bendravimas ir kai reikia galiu ir papykti ant nesimokanciu ir pasigirti pasiekimais ir dar kuo pabedavoti.
tai mano asmenine nuomone.
Papildyta:
o dabar i tema. begdama nuo mirtinai nuobodziu school english pasiemiau opportunities per intermediate. tikiuosi kad nuo vilko neuzsokau ant meskos. kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(joladon @ 2010 08 26, 21:27)
nu nu geras, tai jusu manymu, kad as istryniau jusu pasta.... aisku, as pernai labai daznai naudojaus siuo tinklalapiu, bet paskui tik buvau skaitytoja ir tiek, o siaip as pernai ir i pasta buvau imetus kelis planelius, o siemet bandziau ieit, bet nepavyko, tai ir paprasiau.... passwordo.... aciu uz nieka neglaitei????????

Nieko įžeist nenorėjau, tik atsarga gėdos nedaro. Pernai ši tiek sukauptos medžiagos dingo doh.gif .
Patikrinau paštą, joladon atsiuntus planus pernai (vienas laiškelis) ir vakar vienas. Atsiprašau, jei užgavau.
Tiesiog buvo kažkoks panašus nikas g.gif.

O dėl lietuviškų raidžių tai pilnai sutinku, šitą mes galim drinks_cheers.gif .

Vynas tai ne tas palyginimas, lietuviškos raidės- tai mūsų nacionalinė ypatybė.
Šiuo metu mano vaikai mokosi amerikietiškoj mokykloj. Ten mokiniai kas rytą atiduoda pagarbą Amerikos vėliavai., kiekvieną rytą, jie stovi ranką pridėję prie širdies ir sako priesaiką. Taip ugdoma pagarba savo šaliai ;)Mes jau bent galim rašyti lietuviškai smile.gif.
Į tą pačią temą- maniškiai tuo pasipiktinę- mes gi LIETUVIAI, mes ne amerikiečiai, mes nenorim doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
brangiosios anglistes,
noreciau jusu paklausti tokio dalyko: kokios turi buti pradinuko anglu kalbos zinios, baigus 4 klases? Ta prasme mane domina, kokia yra anglu k. programa pradinese klasese.
Labai reikia, nes dukra baige pradine mokykla ne LT, ir privalo laikyti testa, tai nezinau ka kartoti... Internete bandziau ieskoti, bet niekur neradau tokios info...
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 08 27, 11:07)
Nieko įžeist nenorėjau, tik atsarga gėdos nedaro. Pernai ši tiek sukauptos medžiagos dingo  doh.gif .
Patikrinau paštą, joladon atsiuntus planus pernai (vienas laiškelis) ir vakar vienas. Atsiprašau, jei užgavau.
Tiesiog buvo kažkoks panašus nikas g.gif.

Ir ypač kai tokie keisti sutapimai pasitaiko... imi norom nenorom patį blogiausią variantą galvoti... Aš irgi nenoriu pyktis, bet kaip reaguoti, kai matai kai žmogus atsiunčia vieną ar du laiškelius, o sau iš pašto parsisiunčia viską iš eilės.... ir po to staiga dingsta... Tai kuo labiau pasitikėti tais su kuriais labai dažnai bendrauji ir jau galima sakyti jog pažįsti, kurie nuolatos dalijasi savo mintimis, darbais ir pan... Ar tais, kurie kaip jaunas mėnulis pasirodo...? Nepriimkit nieko asmeniškai, čia tokie mano pamąstymai....
Papildyta:
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 08 27, 11:28)
brangiosios anglistes,
noreciau jusu paklausti tokio dalyko: kokios turi buti pradinuko anglu kalbos zinios, baigus 4 klases? Ta prasme mane domina, kokia yra anglu k. programa pradinese klasese.
Labai reikia, nes dukra baige pradine mokykla ne LT, ir privalo laikyti testa, tai nezinau ka kartoti... Internete bandziau ieskoti, bet niekur neradau tokios info...

Na yra bendrosios programos štai čia :

http://www.pedagogik....php?-469374926

nuoroda- pradinis ugdymas... po to search pagalba susirasit anglų kalbą smile.gif
Atsakyti
Aciu Jums labai Jugeta!
Atsakyti