QUOTE(sirenita @ 2011 03 16, 10:38)
Sveikutes moterytes
Vis arteja man operacija...zinokit kaip bijau tai negaliu...net naktim jau nebegaliu uzmikti...
Sakykit ar labai skaudes?
Kaip jausiuos po operacijos?
Man salins viena puse,bet istirus sake gal ir visa reikes,tai sakykit ar kaip atsigausiu ateis pasakyt man daktaras ar visa ar puse ispjove?Ar kaip as suzinosiu?
Kalbet lyg girdejau kad negalesiu?
Kaip ten viskas vyksta?
Parsaykit kas galit ir netingit kuo smulkiau...
Jau taip enramu kad netas zodis...
PO narkoze kaip duos?
I vena sulesi vaistus ar kaip?

Vis arteja man operacija...zinokit kaip bijau tai negaliu...net naktim jau nebegaliu uzmikti...
Sakykit ar labai skaudes?
Kaip jausiuos po operacijos?
Man salins viena puse,bet istirus sake gal ir visa reikes,tai sakykit ar kaip atsigausiu ateis pasakyt man daktaras ar visa ar puse ispjove?Ar kaip as suzinosiu?
Kalbet lyg girdejau kad negalesiu?
Kaip ten viskas vyksta?
Parsaykit kas galit ir netingit kuo smulkiau...
Jau taip enramu kad netas zodis...
PO narkoze kaip duos?
I vena sulesi vaistus ar kaip?

Vaje, pasirodo, ne aš viena tokia bailė. Nors man sydliaukės neoperavo, bet turėjau kitas 3 rimtas operacijas. Mano tetai išoperavo vėžinę skydliaukę. Pati nieko nejausi operacijos metu, gi duos bendrą narkozę. Suleis vaistus į veną, tada uždės kaukę ir lieps skaičiuot nuo dešimt iki vieno. Kai pasakysi "aštuoni" ir atsijungsi. Po operacijos leidžia nuo skausmo vaistus. Jei tavo skausmo slenkstis žemas (t.y. kankina palyginus net pagal kitus mažas skausmas) pranešk gydytojui iš anksto. Gal kokius stipriau veikiančius suleis. Na bent aš tai raičiaus po ginekologinės operacijos iš skausmo, nes vaistai nepadėjo. Na bet pas mane išpjaustytas plotas viduj buvo nemažas. Skydliaukės atveju manau gal nebus taip skausminga, nes nėra tiek daug minkštųjų audinių. Gal kitos moterys geriau patars. Na kiek pamenu, tai teta mano tikrai nesiskundė skausmais. Beje, ją irgi Krasauskas operavo.
Dabar stebiu savo vyrą. Vaikšto iš kampo į kampą, kažkokių minčių pilnas. Sakau: nervuojies dėl operacijos? Ats: Durna gal tu, būta ko nervuotis. O aš tai jaučiu kad tikrai mintys žmogaus kažkur. Visą laiką mane vadino ligų maišu, sako jei byrėsi tai byrėk į stambius gabalus, bus lengviau surinkt

sirenita, žinok mintys ir žodžiai turi labai stiprią galią. Tu įsivaizduok, operaciją ir lengvą bei sėkmingą jos pabaigą, kad tau neskauda, kaip tu su šypsena išeini iš ligoninės. Savitaiga galingas dalykas. Nagi, nusišypsok dabar ir pasakyk sau, viskas bus gerai