QUOTE(hugutel22 @ 2011 03 16, 22:20)
Skaiciau daug temu bet kaip ir neradau i kai kurios klausimus
Jei kas gales padeti, atsakyti labai lauksiu, galima ir i az.
Gyvenu Tauragej.
Tai ko geru arciausia butuKaunas
Ar as galiu pvz pasiemus siuntima is seimos gydytojos, vaziuot sakykim pas kazka(gal kas nurodys ka) i klinikas(sakykim) ir man padarytu reikalingus tyrimus, pakonsultotu del operacijos......ar cia nerealu.....kiek man tai kainuotu....
ar as turiu tureti savo kraujo(na tos kur reikia mum hormonu ar kaip ten) ehoskopija ir....siuntima is seimos ar endikrinologo ir ieskot pagalbos pas chirurga... jei kas gali ir zino kiek tai kainuotu...dar pavardes aisku jei galima....
vien zodziu pasimeciau beskaitydama temas.
jau rasiau apie save kazkada, tai dar parasysiu, mano kraujo tyrimai labai geri, tiek paprasti tiek hormonu, skydliaukej5kart5cm auglys(toks buvo vasara, per metus apiecm prisideda kasmet) vasara buvo atlikta biopsija endikrinolog pasake as ir biopsija daranti gydytoja mato beprasidedanty uzdegima, bet kadangi jsu tyrimai geri, tai negaliu skirti gydymo

liepe gerti joda.
pasaliniu tokiu reiskiniu tai svoris nekrenta, turiu virssvory, sirdele lyg nieko, bet itin didelis isiblaskymas, uzmirstu viska, ir is fiziniu uzkieteje viduriai.
uzveskit mergaites ant kelio nuo ko pradet man....
sveika hugutel22, tai ka parasysiu, tai yra mano asmenine nuomone, kaip as daryciau
gavusi siuntima is seimos gyd, pas endokrinologa, turi pilna teise vaziuoti i bet kuria 3 lygio poliklinika issamiam tyrimui, tik tada reikia uz kai kuriuos tyrimus moketi, bet tai tikrai nebuna dideles sumos, ir netikek, kada tau pasakys, kad tu negali perzengti 2 lygio gyd, tai yra netiesa, 2 lygis, tai tavo rajono endokrinologai,
as taip padariau , aisku mokejau uz tyrimus 37 ir 50 lt, bet nei konsultaciaj , nei kitkas nekainavo, bet juk ten aparatura ir medikai tikrai aukstesnio lygio,
jei tau arciau Kaunas, vaziuok ten,
pasiklausinek merginu, ka rekomenduotu is mediku , kauno klinikose..
tikiuosi , gal uzvedziau ant takelio:)
Papildyta:
QUOTE(Teletabio mūza @ 2011 03 16, 23:09)
Sveikos,
Aš kai buvau jode, abu kart vyrų buvo dauguma, praėjusį kartą, jauniausias buvo dar mokinys

Taigi ir vyrai jau dažnai serga šiomis ligomis
sveika Teletabio muza, kaip tau sekasi, kaip laikaisi?
turbut, ne veltui, man gyd liepe sekti abieju berniuku sveikata.....polinkis islieka sirgti