Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

Na as nieko visiskai negeriu kai sirdis per daug isismagina validolio, sake gal dar dreba kad leliuka maitinu, bet drebejo ir iki nestumo ir per ji, reiks apsilankyti pas kardiologa, o spaudimas db vis zemas buna 99 ant 60 o sirdele kokiu 90kartu ir tuo metu nejauciu kas ji stipriai plaktu blink.gif o nuo ko spaudimas zemas buna as taip ir nlb zinau:)
Papildyta:
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 05, 21:25)
Na as nieko visiskai negeriu kai sirdis per daug isismagina validolio, sake gal dar dreba kad leliuka maitinu, bet drebejo ir iki nestumo ir per ji, reiks apsilankyti pas kardiologa, o spaudimas db vis zemas buna 99 ant 60 o sirdele kokiu 90kartu ir tuo metu nejauciu kas ji stipriai plaktu blink.gif  o  nuo ko spaudimas zemas buna as taip ir nlb zinau:)

o baltu chalatu baime tai tikrai prie kabineto toks drebulys mane ten apima, prie kabineto net balsas virpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2010 09 05, 17:30)
Aš tai jau žinau nuo ko man tachikardija, nuo nervų, turiu stiprų generalizuotą nerimą, geriu AD, nerimas pasireiškia praėjus įtemtam laikotarpiui kokia 14 dienų. Pernai po operacijos kaifavau kaip man buvo gerai, o vėliau kritau, prasidėjo nerimas. Šiaip man sakė jog skydliaukė kol dar buvo neišoperuota paveikė nervų sistemą, širdies darbą ir tai išliks visam gyvenimui, to niekas nebeatstatys. O pas tave , maskatuke, irgi ko gero jautrūs nervai, bent jau batų chalatų simdromą turi. jei nepaslaptis kiek jums metų?

sveika, tikrai baltu chalatu sindroma turiu:) ir dar koki,
bet man tikrai niekas net zodeliu neuzsimine, kad tai liks visam gyvenimui,
seimos gydytojos nuomone, kad po puses metu turiu gristi i vezes,
man 46 metai, vyresnis sunus studentas, jis ir paskatino mane cia ateiti, kada pamate, kad man moraliskai buvo sunku, kai susirgau,
siap esu stipri moteris, gyvenime maciusi daug salto, uzgrudinta , kaip feniksas kylanti is pelenu, gal dar tai turi itakos mano sveikatai:)
beje, labai subtilus klausimas, ar esant progai isgeri taure vyno ar sampano, arteja tam tikru progu, noretusi:)
Papildyta:
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 05, 21:28)
Na as nieko visiskai negeriu kai sirdis per daug isismagina validolio, sake gal dar dreba kad leliuka maitinu, bet drebejo ir iki nestumo ir per ji, reiks apsilankyti pas kardiologa, o spaudimas db vis zemas buna 99 ant 60 o sirdele kokiu 90kartu ir tuo metu nejauciu kas ji stipriai plaktu blink.gif  o  nuo ko spaudimas zemas buna as taip ir nlb zinau:)
Papildyta:

o baltu chalatu baime tai tikrai prie kabineto toks drebulys mane ten apima, prie kabineto net balsas virpa doh.gif

sveika, o tau visa skydliauke isimta?
Atsakyti
ne man pasalinta viena skiltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 05, 21:40)
ne man pasalinta viena skiltis 4u.gif

sveika , manau, hormonai netvarkoje arba auga skydliauke i vidu, negazdinu, bet prasyk, kad padarytu echoskopija,
kardiologe muistesi gal kokias 5 min, kol jai irodziau, kad man jau atitaikyti hormonai, nes jau labai nenorejo daryti tyrimu, o viska suversti skydliaukei,
medikai sugalvoja diagnoze ir bando ja "pritempti" paciento nusiskundimais iki jos
laikykis, nes puikiai zinau ta jausma, kada sirdele rokenrola soka
Atsakyti
labas mergaičiukės:)

alkoholio pavartoju, kai to noriu, ir sauso vyno vakarais, profilaktiškai po taurę, atpalaiduoja. Jei pasitaiko " geresnis" baliukas ryte būtinai kalio ir magnio išgeriu, nes maskatuojas širdukė. O jums ar visa skydliaukė išimta? Nat tai visa, labai ilgai trukau kol atitaikiau Ltiroksino normą.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 09 05, 22:10)
sveika , manau, hormonai netvarkoje arba auga skydliauke i vidu, negazdinu, bet prasyk, kad padarytu echoskopija,
kardiologe muistesi gal kokias 5 min, kol jai irodziau, kad man jau atitaikyti hormonai, nes jau labai nenorejo daryti tyrimu, o viska suversti skydliaukei,
medikai sugalvoja diagnoze ir bando ja "pritempti" paciento nusiskundimais iki jos
laikykis, nes puikiai zinau ta jausma, kada sirdele rokenrola soka

tai va kad hormonai tvarkoje tikrinausi pries savate sake viskas gerai , o ekoskopu netikrino tik pamaige ir sako gerai neauga g.gif Tikrai reikes pas savo seimos gyditoje nueiti ir prasyt kad pas kardiologa nusiustu, nieko net nesake endukrinologe del sirdies sakau labai dauzsi paklause aga dauzosi tikrai ir viskas nieko neperspejo kad nuo skidliaukes sirdziai komplikaciju gali buti unsure.gif tiesiog jau ipratau prie to rokenrolo surado mazgelus man kai buvo 18 metu tada 3 metus ejau kas tris menesius ir jokio gydimo tiesiog netinka man gydimai kurie isvis egzistuoja skidliaukei vat kol jau skubiai operuoti teko, tie daktarai tai nieko nepasakys jei pats netrauksi zodis po zodzio o ka gali traukt kai nezinai, gerai kad tokie forumai yra 4u.gif
Atsakyti
labas, užjaučiu mano atvejis lygiagretus tavąjam, tikrina tikrina, jokio gydymo, šast ir pjaunam. Ai tiek to laikykimės, su tom savo rokenrolą šokančiomis širdelėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2010 09 06, 11:46)
labas, užjaučiu mano atvejis lygiagretus tavąjam, tikrina tikrina, jokio gydymo, šast ir pjaunam. Ai tiek to laikykimės, su tom savo rokenrolą šokančiomis širdelėmis smile.gif

sveikos merginos mielos, man isimta visa skydliauke, nes ji buvo nuaugusi i vidu, daktarai virsu maige daug metu, o echoskopijos nedare, nu va prasom ir rezultatas, salinti teko visa,
buvau pas endokrinologa, pasakiau, kad del spaudimo gali buti kalti ir antinksciai, dave siuntima echoskopijai,
merginos kada prisikasiu prie vegetaciniu sirdies tyrimu, butinai jums parasysiu , kaip ir ka ir kur:)
Atsakyti
Sveikos,

Noriu ir aš prisijungti prie jūsų su klausimu. Dėl mamos.
Jau daug metu ji turėjo padidėjusią skydliaukę, (pas mane irgi padidėjus) pasidarydavo tyrimus, kadangi niekuo nesiskundė ir nieko blogo nerasdavo tai niekaip nesigydė, o šimet nuvažiavus į Vilnių - bac, sako reikia operuoti blink.gif
Na, aš kažkaip nepatikliai į tai sureagavau, nes jai ten nedare echoskopijos, rėmėsi išrašu iš Anykščių, piktybinių ląstelių nerado, dar padarė kraujo tyrimą, dėl kurio atsakymo važiuos po 2sav. bet operuoti rekomenduoja, nes sako, geriau dabar, nei vėliau, kadangi senatvėj gali pradėt spausti ten kažą ir pan... (jai dabar 55m.)
Sesėle padrąsino, kad nieko čia baisaus ir chirurgą gali parekomenduoti...
Ją konsultavo Jolanta Bacevičienė santariškėse...
Kaip manot, ar nereiktų dar išgirsti kitos gyd. nuomonės? Ar bent echo pasidaryt...
Ar čia tikrai nieko baisaus ir operuotis???
Atsiprašau, kad aš čia taip liaudiškai, bet med. terminų...
Labai ačiū būtų už konsultacija... 4u.gif
Linkiu visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 09 06, 14:23)
Sveikos,

Jau daug metu ji turėjo padidėjusią skydliaukę, (pas mane irgi padidėjus) pasidarydavo tyrimus, kadangi niekuo nesiskundė ir nieko blogo nerasdavo tai niekaip nesigydė, o šimet nuvažiavus į Vilnių - bac, sako reikia operuoti  blink.gif
Na, aš kažkaip nepatikliai į tai sureagavau, nes jai ten nedare echoskopijos, rėmėsi išrašu iš Anykščių, piktybinių ląstelių nerado, dar padarė kraujo tyrimą, dėl kurio atsakymo važiuos po 2sav. bet operuoti rekomenduoja, nes sako, geriau dabar, nei vėliau, kadangi senatvėj gali pradėt spausti ten kažą ir pan... (jai dabar 55m.)
Kaip manot, ar nereiktų dar išgirsti kitos gyd. nuomonės? Ar bent echo pasidaryt...
Labai ačiū būtų už konsultacija...  4u.gif
Linkiu visoms sveikatos  4u.gif

Sveika 4u.gif na tikrai cia idomei, jie siaip labai megsta salinti paprasciausia matyt, kai mane operavo gulejo moteriske panasaus amziaus jei taip pat salino sake kad liepe pasirinkti, jog gali buti ta skidliauke bet senatvei prades maisyti, nzn net ka patarti manau nepakenktu dar viena konsultacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 09 06, 14:23)
Sveikos,

Jau daug metu ji turėjo padidėjusią skydliaukę, (pas mane irgi padidėjus) pasidarydavo tyrimus, kadangi niekuo nesiskundė ir nieko blogo nerasdavo tai niekaip nesigydė, o šimet nuvažiavus į Vilnių - bac, sako reikia operuoti  blink.gif
Labai ačiū būtų už konsultacija...  4u.gif
Linkiu visoms sveikatos  4u.gif

Man net kraupu skaityti doh.gif - sundaktariai ir tiek.
Kaip galima zmogui iskart siulyti operuotis, jei net echo nera, ir daugmaz motyvas ''senatveje gali buti...''. Tai kai bus ir ispjaus, o dabar gydyti reikia ir tirti, ar tikrai reikia operuoti. Yra kuriems reikia, bet yra kuriems nereikia operacijos ir nereikes iki grabo lentos. Operacija yra krastutinis dalykas, kai jau nebegalima be jos.
Konsultavausi ir Lietuvoje, ir ne Lietuvoje - tai galiu pasakyti, kad kitur yra visai kitoks poziuris. O cia irgi tegirdejau tik pjauti, pjauti, kai visai to nereikejo. Atejo laikas jau ir issipjoviau, o iki tol ramiai gyvenau pastoviai pasidarydama reikiamus tyrimus.
Chimera, isklausykite nors keliu daktaru nuomoniu ir pasidarykite visus imanomus tyrimus ir tada spreskite.
Sekmes jums 4u.gif

Maskatuk, as jau cia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 09 06, 22:21)
Man net kraupu skaityti  doh.gif - sundaktariai ir tiek.
Kaip galima zmogui iskart siulyti operuotis, jei net echo nera, ir daugmaz motyvas ''senatveje gali buti...''. Tai kai bus ir ispjaus, o dabar gydyti reikia ir tirti, ar tikrai reikia operuoti. Yra kuriems reikia, bet yra kuriems nereikia operacijos ir nereikes iki grabo lentos. Operacija yra krastutinis dalykas, kai jau nebegalima be jos.
Konsultavausi ir Lietuvoje, ir ne Lietuvoje - tai galiu pasakyti, kad kitur yra visai kitoks poziuris. O cia irgi tegirdejau tik pjauti, pjauti, kai visai to nereikejo. Atejo laikas jau ir issipjoviau, o iki tol ramiai gyvenau pastoviai pasidarydama reikiamus tyrimus.
Chimera, isklausykite nors keliu daktaru nuomoniu ir pasidarykite visus imanomus tyrimus ir tada spreskite.
Sekmes jums  4u.gif

Maskatuk, as jau cia  mirksiukas.gif

sveika mieloji, tikiuosi, kad jau esi LT:)
kaip sveikateles, man jau geriau, pradedu dirbti namuose si bei ta, geriu paskirtus kardiologu vaistus, dar laukia viena konsultacija pas juos ir pradesiu dairytis darbo:)
beje, vel priauagau 0.5 kg< kaip kudikis:)))))
Atsakyti