QUOTE(roberta23 @ 2010 09 05, 17:30)
Aš tai jau žinau nuo ko man tachikardija, nuo nervų, turiu stiprų generalizuotą nerimą, geriu AD, nerimas pasireiškia praėjus įtemtam laikotarpiui kokia 14 dienų. Pernai po operacijos kaifavau kaip man buvo gerai, o vėliau kritau, prasidėjo nerimas. Šiaip man sakė jog skydliaukė kol dar buvo neišoperuota paveikė nervų sistemą, širdies darbą ir tai išliks visam gyvenimui, to niekas nebeatstatys. O pas tave , maskatuke, irgi ko gero jautrūs nervai, bent jau batų chalatų simdromą turi. jei nepaslaptis kiek jums metų?
sveika, tikrai baltu chalatu sindroma turiu:) ir dar koki,
bet man tikrai niekas net zodeliu neuzsimine, kad tai liks visam gyvenimui,
seimos gydytojos nuomone, kad po puses metu turiu gristi i vezes,
man 46 metai, vyresnis sunus studentas, jis ir paskatino mane cia ateiti, kada pamate, kad man moraliskai buvo sunku, kai susirgau,
siap esu stipri moteris, gyvenime maciusi daug salto, uzgrudinta , kaip feniksas kylanti is pelenu, gal dar tai turi itakos mano sveikatai:)
beje, labai subtilus klausimas, ar esant progai isgeri taure vyno ar sampano, arteja tam tikru progu, noretusi:)
Papildyta:
QUOTE(eggle20 @ 2010 09 05, 21:28)
Na as nieko visiskai negeriu kai sirdis per daug isismagina validolio, sake gal dar dreba kad leliuka maitinu, bet drebejo ir iki nestumo ir per ji, reiks apsilankyti pas kardiologa, o spaudimas db vis zemas buna 99 ant 60 o sirdele kokiu 90kartu ir tuo metu nejauciu kas ji stipriai plaktu

o nuo ko spaudimas zemas buna as taip ir nlb zinau:)
Papildyta:
o baltu chalatu baime tai tikrai prie kabineto toks drebulys mane ten apima, prie kabineto net balsas virpa
sveika, o tau visa skydliauke isimta?