Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

senai norejau,bet vis susilaikydavau ax.gif
dabar nebegalejau,nes senai pati seile varvinu-zinau,kad pries kaledas turesiu galimybe prasieit pro sia parduotuve-vo tada tai kentes mano pinigine doh.gif biggrin.gif
o dabar gyvenu idejomis,dar keleta kitu knygu isigyjau is sios dizaineres-tai siusiu tada biggrin.gif jau pradejau namu grazinima-door stoper pradejau gamint,peledos pavidalu bus-zodziu,kai jau bent trys projektai bus igyvendinti-gal pasirodysiu,jei kam bus idomu,nes jie,nelabai vintage,bet inspired tikrai smile.gif

ai,praeita savaitgali prasiejau pro keleta charity,tiksliau,turbut,gera desimti,mat uzrode viena pazystama gatve,kurioje ne tik charity,bet ir baldu,antiques pardes-tai su viena komoda dabar kasnakt uzmiegu doh.gif deja,mano namuose jai vietos kolkas nera verysad.gif
o ryt,jei mb ves,varysiu vel i turgu-gal rasiu man reikalingu rankdarbiams daikciuku.
ai,imetu siokia tokia nuotrauka,kaip sekasi man siuvinet,bei mazes padarytas atvirutes is medziagos ir staltiese is sios dizaineres medziagos

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 spalio 2010 - 20:34
QUOTE(Laisvė @ 2010 10 30, 21:43)
Gerai, kad iš avataro pažinau  mirksiukas.gif

dėl to ir nekeičiau avataro iš karto biggrin.gif
bet ir šiaip,man dabartinis labai labai patinka wub.gif

MLP,labai dailu good.gif
aš neturiu kantrybės nei siuvinėti,nei megsti doh.gif
Atsakyti
o man visada patikdavo-primezgus esu tiek visko,kad jei sudejus i kruva-netilptu i mano nedidele spinta blink.gif

tik,kai gime maze,nebeliko laiko,po to isvykom-tai va dabar,vel bandau susigrazint ta laika biggrin.gif dauguma megztiniu jau prie vintage turbut galeciau det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 10 30, 20:07)

o as va,biski pakeiciau dabar orientacija tongue.gif
uzsikabinau ant visokiu siuvinejimu,prispirkau medziagu atraizu,namus biski grazinsiu-nu patinka tas toks stiliukas

ooooo kos pagirtinas uzsiemimas! as irgi kazkada buvau didele rankdarbiste, dabar praradus kvalifikacija biggrin.gif . Tiesa, kryziuku niekada nesiuvinejau - man per daug "knysliuko". As mereskuodavau... Dabar po ilgo laiko mezgini paemiau, bet mezgu saaaalika lotuliukas.gif Bet nieko, gal ir isivaziuosiu - turiu plana is vintage sijono suknele pasisiut per sias dienas - jei igyvendinsiu - pasirodysiu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Rodausi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Graži,Laisve wub.gif

O aš šin blusturgy pairkau tokią miniatiūrinę dėžulytę biggrin.gif Nežinau,kiek ji vintage,bet sovietinė tai tikrai biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aciu uz pagyrymus,nors ir ne temoj as cia prisigyriau blush2.gif

grazus daikciukai 4u.gif

o as siandien perejau per turgeli-again prisipirkau pomanderiu,radau savo uzsiemimui dar keleta daikciuku,prie viso to dar tase kilimine isigyjau biggrin.gif veliau pafotkinsiu,jei netingesiu blush2.gif siame turguje nebuna labai vintage daiktu,bet pravaziavau pro keleta vintage parduotuviu-na,brangininkai jie,bet siaip tai pasirinkimas super-butu jose kainos iki 10£-prisipirkciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 31 spalio 2010 - 18:02
QUOTE(Tibė @ 2010 10 31, 15:28)
O aš šin blusturgy pairkau tokią miniatiūrinę dėžulytę biggrin.gif Nežinau,kiek ji vintage,bet sovietinė tai tikrai biggrin.gif

Graži. Miniatiūrinė wub.gif
Ką joje apgyvendinsi?
Ir iš ko sprendi, kad ji sovietinė?
Atsakyti
na va,imetu vakarykscius lobius.ruzavoj dezutej-kuno kremas,tepamas su tokia kaip kempinele,jis nera senas,tik inspired. odinis akiniu deklas ir feskutei skirtas odinis dekliukas-nezinau,kuo suzavejo,bet isigyjau doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 01, 10:33)
Graži. Miniatiūrinė  wub.gif
Ką joje apgyvendinsi?
Ir iš ko sprendi, kad ji sovietinė?

Nežinau,kokius nors auskarus (pvz.,kokius vertesnius atskiros dėžutės,o tokių turiu laugh.gif )
Nežinau,šiaip spėju,bo ir nuotraukoj matosi vieta,kur buvo priklijuotas kažkoks rudas popieriukas.O gi ankščiau tokius klijuodavo su kažkokiais duomenimis g.gif

MLP,kokia tašė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 01 lapkričio 2010 - 15:13
Laba diena mergaitės 4u.gif

turiu va tokią palaidinę, kuri kabo spintoje mano namie dar nuo mano vaikystės laikų. Nežinau ar tai jau gali skaitytis vintage, nes atvirai pasakius neįsivaizduoju iki kurių metų rūbas skaitosi vintažinis, bet palaidinė tikrai minimum 20 metų senumo biggrin.gif

Atrodo taip:

Nugara
user posted image
Priekis
user posted image

Ji yra sintetinė (taip etiketėje parašyta: 100%synthetics), persišviečia, brando pavadinimas "TREVIRA", sagutės aptrauktos tokiu pat audiniu kaip ir palaidinė, yra viena atsarginė sagutė.

Įžanga ilga, bet esmė yra tokia: jeigu kam nors iš jūsų reikia, galiu ją atiduoti, nes gaila išmesti, o laikyti kaipo ir nėra prasmės bigsmile.gif
Atsakyti
parasiau del info i az,tikuosi,kad ji man tiks blush2.gif
Atsakyti