Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Sveikos, senai jau gyriausi. Šiandien radau tris senus, stiklinius kalėdinius žaisliukus. Du tamsieji labai sunkūs, trečiasis šviesus lengvas. Su žalvarinėm viršūnėlėm smile.gif Kabinsiu ant lango smile.gif
http://public.fotki....-/dsc-3429.html
http://public.fotki....3436.html#media

Kaip tas apvalus tai esu mačius pas močiutę, o ir tėvai turi, bet tokių, kaip tie tamsieji nemačius smile.gif

Pasigyriau ax.gif
Atsakyti

keisciausia,kad nesuduze dar smile.gif Labai fainai smile.gif

Idomu kada ash prisiruosiu nufotkint viska g.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
grazus zaisliukai thumbup.gif aga,matyt,labai saugoti buvo...
as per savo naujaji pomegi nieko nebeperku,tik gaminu,skubu,nes noriu daug padaryt kaledoms blush2.gif biggrin.gif

taip taip,Gin,kada gi pasirodysi visus savo gerius mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradeda kvepėti Kalėdomis thumbup.gif
Aš irgi turiu keletą savo vaikystės stiklinių žaisliukų. Ir vieną - pati brangiausią - mano mamos vaikystės, smetanską wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 04, 19:26)
PIr vieną - pati brangiausią - mano mamos vaikystės, smetanską  wub.gif

butu laaabai idomu pamatyt.

Gal reikia tema susikurti skelbimu lentoj apie zaisliukus? nes man reiketu, nedaug beturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 11 08, 20:39)
butu laaabai idomu pamatyt.

Gal reikia tema susikurti skelbimu lentoj apie zaisliukus? nes man reiketu, nedaug beturiu  g.gif

Nugis, teks nufotografuoti, kai bus fotogeniška diena, ne tokia apniukusi... Gražus man tas žaisliukas... Šiek tiek su žvakute aprūkytas wub.gif Bet mielas...

Yra skelbimų lentoj kelios etatinės, visus metus laukiančios žaisliukų. Ale kai paskaičiau, kad moka jos gal tik po litą už žaisliuką, tai tik juokas suėmė hihihi.gif Niekaip už tokią sumą neišneščiau iš namų...
Atsakyti
Valom dulkes nuo temos biggrin.gif
Seniai buvau, gal kai kam jau matyta, bet va toks mano paišsidirbinėjimas - prieš ir po. Trūksta trijų baltų sagučių po kalnierium, bet niekaip neatsimenu, kur pasidėjau biggrin.gif Bus nešiotina prie baltų, storas kojas siaubingai paryškinančių pėdkelnių biggrin.gif

user posted image
user posted image
Labai tingėjau perfotkint, kalnierius, aišku, užsilenkęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 10 lapkričio 2010 - 00:21
wow bigsmile.gif
grazu 4u.gif
Atsakyti

Dailuma smile.gif

Kalnieriu pati darei ar nuemei nuo kazkur? smile.gif
Atsakyti
Po visų savo nasąmoningų bandymų nutariau, kad geriausiai tai padarys siuvėja, tai ji ir pasiuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 11 09, 23:43)
Labai tingėjau perfotkint, kalnierius, aišku, užsilenkęs biggrin.gif

Smulkmena tas kalnierius irnesakyk.gif
Gražuma thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms. As cia pas jus vis tyliai paskaitineju, o dabar dar ir paklausiu. Turiu suknyte. Mano akim ziurint g.gif (bet jos gali ir neteisingai matyt mirksiukas.gif ), tai gan pagyvenusi. Visi kabliukai dar tokie senoviniai ir medziagyte tokia, kaip mamos vadindavo - triacetatas. O firmos logotipas stai toks
Carnegie of London.

Kiek bandziau internet ieskot, tai nelabai ka teradau, o nukreipe i toki senu rubu puslapiuka
www.lovemissdaisy.com

Gal kuri susiduret su tokiu vardu rolleyes.gif . Labai butu idomu suzinot daugiau apie turima suknyte.
Atsakyti