Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(Leonelle @ 2010 11 12, 21:05)

Gal kuri susiduret su tokiu vardu  rolleyes.gif . Labai butu idomu suzinot daugiau apie turima suknyte.

va ka radau senu etikeciu lobyne -gal pagal etikete galesit nustatyti, kurio laikotarpio suknele. imeskit paspoksoti mirksiukas.gif

http://vintagefashio...egie-of-london/

esu sita etikete kazkur maciusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 11 10, 00:43)
Valom dulkes nuo temos biggrin.gif

Grazi. wub.gif
Atsakyti
taip,carnegie yra sena firma,bent iki 90tuju ji tikrai,o siuo metu jos turbut ir nebera, as irgi cia randu etiketes,apie kurias noreciau suzinot placiau smile.gif aga,labai butu idomu pamatyt ta suknute ax.gif
Atsakyti
Temukės pagyvinimui metu musu vienos forumietes (danskes) auksarankio zenklo kurini, kuris papuose musu svetaine. Ne vintage, bet tikrai inspired ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu labai uz jusu komentarus. Malonu jau vien del to, kad kai kuriose temose, kai "isiterpia" naujas narys, jis tiesiog ignoruojamas, o cia taip nera bigsmile.gif . Taigi mano sukniukes etikete yikrai yra tarp tu parodytuju linke.

user posted image

O stai ir pati suknyte

user posted image

Turiu ja jau beveik metus, bet taip nekart ir neuzsidejau. Buvo mintis, kad reik trumpint, bet dabar dziaugiusi, kad nieko nekeiciau. Gal g.gif buciau sugadinus vertinga daikta.
Gal kuri atsakysite, ar tokie drabuziai turi kokia tai "pinigine" israiska?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 08, 21:43)
Yra skelbimų lentoj kelios etatinės, visus metus laukiančios žaisliukų. Ale kai paskaičiau, kad moka jos gal tik po litą už žaisliuką, tai tik juokas suėmė  hihihi.gif  Niekaip už tokią sumą neišneščiau iš namų...

Vava, man jie labai sentimentalūs.

QUOTE(Gardi @ 2010 11 10, 00:43)
Seniai buvau, gal kai kam jau matyta, bet va toks mano paišsidirbinėjimas - prieš ir po.

Man tai gražiau kai ilga buvo. ax.gif Ir man atrodo, kad ji Jums šiek tiek ankštoka... blush2.gif
Atsakyti
Mirattes,jau gyriau spintelę happy.gif

Vis pamirštu pasakyt-ant Trakų Humanos durų kabo lapelis,jod nuo lapkričio 15 atsidaro nauja "Vintage" Humana Didžiojoj gatvėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 14, 20:00)
Mirattes,jau gyriau spintelę happy.gif

Vis pamirštu pasakyt-ant Trakų Humanos durų kabo lapelis,jod nuo lapkričio 15 atsidaro nauja "Vintage" Humana Didžiojoj gatvėj bigsmile.gif

Kur cia spejai pagirti? smile.gif

Siandien ismaisiau kiaurai isilgai panevezio automobiliu turgu. Ir ka jus sau manot?! Grizau tusciom ir su pilna galva, durne ko nepirkai to, ko to, ko to... siaubs
Atsakyti
mirattes, koks smagus baldas papuošė namus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 11 14, 19:33)
Kur cia spejai pagirti? smile.gif

gi gyreisi per skaipą dry.gif
Atsakyti
Micefee, aš ne jūs, aš viena mirksiukas.gif
Bėda ne ankštume, o tai, kad pagal pasiuvimą krūtinė žemiau nei mano figūroj, tai negula taip, kaip aš norėčiau, o lekiant fotkintis ant taimerio ne tik kalnieriai veliasi, bet ir pati suknelė susigrankščiuoja. Nors ką čia aiškinuosi, mažų rūbų gyvenime nenešiojau, kitą kartą mažiau girsiuos ir nepavykusių foto nedėsiu.
Atsakyti
viskas,pagal mane,ten gerai,Gardi thumbup.gif

grazus baldziukas,o as niekaip negaliu pamirst kazkada minetos komodos doh.gif

o per savo naujaji hobi,visai nebeliko laiko vintage blush2.gif
dabar pasigirsiu blush2.gif baigiau savo pirmaji darbeli,jei kam idomu,galit uzmest aki mirksiukas.gif
My Webpage
Atsakyti