Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 11 14, 22:31)
viskas,pagal mane,ten gerai,Gardi thumbup.gif

grazus baldziukas,o as niekaip negaliu pamirst kazkada minetos komodos doh.gif
o per savo naujaji hobi,visai nebeliko laiko vintage blush2.gif
dabar pasigirsiu blush2.gif baigiau savo pirmaji darbeli,jei kam idomu,galit uzmest aki mirksiukas.gif
My Webpage

Grazu bigsmile.gif
Mirrattes koks baldas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 11 14, 21:31)
dabar pasigirsiu blush2.gif baigiau savo pirmaji darbeli,jei kam idomu,galit uzmest aki mirksiukas.gif
My Webpage

OMG blink.gif
Bet kokia auksarankė thumbup.gif
Atsakyti
aciu,merginos 4u.gif

buvau praeita savaitgali didziajam car boots, bet nieko vintage neisigyjau,neskaitant tai,ka imeciau.senai jau buvau kitam turguj,kur daugiau visokiu geriu galima rast,gal dar pries kaledas pavyks apsilankyt ax.gif
Atsakyti
Labas

MLP, grazu labai. Tikrai papuos mazosios kambari.
Turiu issisaugojus savo mociutes sesers siuvineta paveiksiuka, Remelis toks vos gyvas jau, bet bijau pajudinti. Viskasm tikrai netoli 100 metu

Visus pagyrimus Mirattes staliukui perduosiu meistrui smile.gif Aciu.

As irgi tyliai nusistebejau, kad turguj nieko nenusipirkai, Mirattes. As , kad ir beveik kiekviena savaitgali patikrinu, bet vistiek randu kazka. Gal todel, kad visko gana daug ir nebezinai ar reikia ko doh.gif

Mano drauge buvo irgi po turgaus uzvaziavus. Grazias taureles, degtinei ar likeriui, nusipirko. Tokias , kaip kazkada aptarinejom. Cekisko kristolo su tamsaus vyno spalvos gelemis. Mokejo 50 lt, bet kaip uz toki 6 taureliu rinkinuka, tai labai normaliai
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 11 14, 17:03)
Temukės pagyvinimui metu musu vienos forumietes (danskes) auksarankio zenklo kurini, kuris papuose musu svetaine. Ne vintage, bet tikrai inspired  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wow wub.gif kiek kainuoj toks daiktas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2010 11 09, 23:43)
Valom dulkes nuo temos biggrin.gif
Seniai buvau, gal kai kam jau matyta, bet va toks mano paišsidirbinėjimas - prieš ir po. Trūksta trijų baltų sagučių po kalnierium, bet niekaip neatsimenu, kur pasidėjau biggrin.gif Bus nešiotina prie baltų, storas kojas siaubingai paryškinančių pėdkelnių biggrin.gif

user posted image
user posted image
Labai tingėjau perfotkint, kalnierius, aišku, užsilenkęs biggrin.gif

ka=kaip man pirmas variantas gražesnis, vien dėl ilgio blush2.gif
Atsakyti
Zmona, juk ne kainoj esme, esme kiek ten meiles. Net gelytes drozinetos wub.gif groziu grozis (nesigiriant)

Ačiū visoms, kam patiko 4u.gif

MLP, na jūs ir auksarankė. Man siuvinėjimas kryželiu iš viso mistika...

Gardi, abu suknelės variantai labai gražūs. Dievinu tokias apykakles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 11 15, 17:12)
Zmona, juk ne kainoj esme, esme kiek ten meiles. Net gelytes drozinetos  wub.gif  groziu grozis (nesigiriant)

Ačiū visoms, kam patiko 4u.gif

MLP, na jūs ir auksarankė. Man siuvinėjimas kryželiu iš viso mistika...

Gardi, abu suknelės variantai labai gražūs. Dievinu tokias apykakles  wub.gif

as tikrai ne jus-o tu mirksiukas.gif
aciu,net susigedau blush2.gif
staliukas tas tikrai labai labai-tureciau ir as jam vietele biggrin.gif

buvau uzbegus siandien i musu vietine charity,papirkau dekoraciju ir siokiu tokiu zaisliuku kaledoms,ryt,jei nepamirsiu,imesiu,vienas labai patiko-is kriaukles padarytas
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 11 14, 17:03)
Temukės pagyvinimui metu musu vienos forumietes (danskes) auksarankio zenklo kurini, kuris papuose musu svetaine. Ne vintage, bet tikrai inspired  ax.gif

super!!! tikrai gazu!

QUOTE(Leonelle @ 2010 11 14, 18:22)
Aciu labai uz jusu komentarus. Malonu jau vien del to, kad kai kuriose temose, kai "isiterpia"

Turiu ja jau beveik metus, bet taip nekart ir neuzsidejau. Buvo mintis, kad reik trumpint, bet dabar dziaugiusi, kad nieko nekeiciau. Gal  g.gif  buciau sugadinus vertinga daikta.
Gal kuri atsakysite, ar tokie drabuziai turi kokia tai "pinigine" israiska?

Grazus rastas... Pinigines israiskos neisivaizduoju. g.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 11 14, 19:00)

Vis pamirštu pasakyt-ant Trakų Humanos durų kabo lapelis,jod nuo lapkričio 15 atsidaro nauja "Vintage" Humana Didžiojoj gatvėj bigsmile.gif

OOOOO kaip fain! Nes as jau Traku H nieko neberandu... Kada atsidaro?

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 11 14, 21:31)
viskas,pagal mane,ten gerai,Gardi thumbup.gif

dabar pasigirsiu blush2.gif baigiau savo pirmaji darbeli,

Man Gardi suknele irgi grazi. Ilgis kartais buna grazu paziureti, bet nelabai nesioti - as daznai trumpinu...
O MLP darbelis labai dailus. pati kantrybes neturec, tai labai vertinu, kas turi...

O as paziurejau filma... 1966 metu, bet visiskai nepajauciau: labai modeniai nufilmuotas, nuotaikos, stambus planai - super! Rubai - OK, galiu nesiot ir siandien, bendravimas gal kiek kitoks... Moteris - tokia pnacuuuuuze. Paryzius. Meiles istorija. Zodziu, kas nematet - reccomended!!! Claude Lelouch UN HOMME ET UNE FEMME

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 11 15, 21:46)
OOOOO kaip fain! Nes as jau Traku H nieko neberandu... Kada atsidaro?

šiandien biggrin.gif
Atsakyti
nu va,zadeti zaisliukai.jie nera vintage,gal kuris vienas,bet jie man labai patiko.o ta mergyte-is kriaukles pagaminta
user posted image

ir toki dar dalyeli nupirkau,negalejau palikt jo pardej,labai patiko biggrin.gif
user posted image

vaziuosiu siandien dar po charity pasivaiksciot,gal ka rasiu idomaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 16 lapkričio 2010 - 12:23

MLP,buvau ir ash cia toj parduotuvej kur tu sakei, Catch Kidston ar kazkaip panasiai, tikrai graziu dalyku yra, o ir ziuriu pakankamai populiari ji cia, daznai gatvej matau su rankinem smile.gif

Keliu ir ash savo pirkiius, viena pamirsau nufotografuoti - apvalu stala su kedem, bet cia gal kada prie progos.

Kosmetikos lagaminelis
user posted image

Royal albert [berods, nes tingiu eit skaityt] manufakturos arbatinukas
user posted image
user posted image

1900 metu pradzios, loginis zaidimas Solitaire.Originali dezute turetu buti be paveikliuko, kazkas uzklijavo matyt rades kazkur smile.gif Truksta keliu originaliu rutuliuku. Pokolkas dar nei vienas neishsprendem doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

MB pirkinys, 1949 metu leidimo knyga 'The complete home entertainer'. Tai su malonumu varciau ir skaiciau, kokiais dalykais zmones namie uzsiimdavo tais laikais biggrin.gif Bandziau net deketyvus pasprest.Labai fainos iliustracijos

user posted image
user posted image
user posted image

Bus dar smile.gif

Papildyta:

Veidrodis i kambari [atleiskice uz dulkes ir betvarke biggrin.gif]
user posted image

detales
user posted image
user posted image
user posted image

Ir pora sukneliu smile.gif

Violetine.Juokingiausia,kad tokia suknele tik be dirzo MD pardavinejo uz 140 lt., [paskui nupigino iki 50] o ash pirkau uz 3 svarus] biggrin.gif

user posted image

Ir geleta, kurios rankoves permatomos
user posted image

Viskas siam kartui smile.gif Rakursa teisinga buvo labai sunku nustatyt.

Atsakyti
GinCherry, visi pirkinukai puikus bigsmile.gif thumbup.gif Na,bet veidrodzio grooozis wub.gif Kodel as gyvenu tokiam uzkampy,kad rasti tokiu groziu neimanoma verysad.gif
Atsakyti