Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Gin, wub.gif veidrodis, toks mano svajonė bigsmile.gif

MLP, jau kažkaip seniai norėjau paskayt, bet dabar tai akyvaizdžiai, tau kažkaip sunku su skoniu ar kas, nes toks jausmas kad bandai visa chlamą namo parsitempt 4u.gif
tik nepyk, bet kažkaip reiktų gal tau patarėjos/o su tais pirkiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 17 lapkričio 2010 - 15:30
QUOTE(Sypsena @ 2010 11 17, 16:26)
GinCherry, visi pirkinukai puikus  bigsmile.gif  thumbup.gif  Na,bet veidrodzio grooozis  wub.gif Kodel as gyvenu tokiam uzkampy,kad rasti tokiu groziu neimanoma  verysad.gif

Dekui 4u.gif O tu ne Londone gyveni? Ish tiesu tai labai dziaugiuosi,kad musu gatvej ir shiaip rajone,ta prasme netoli namu, labai daug charity shopu ivairiu, tikrai virsh 10 suskaiciuociau smile.gif Jau net turiu savo megiamiausius ir patikrinu pastoviai biggrin.gif

Zmonyte ir tau dekui 4u.gif Nedaug kainavo - 20 svaru smile.gif Ir gan ilgai tam shope buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 17 lapkričio 2010 - 15:34
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 17, 16:32)
Dekui  4u.gif O tu ne Londone gyveni? Ish tiesu tai labai dziaugiuosi,kad musu gatvej ir shiaip rajone,ta prasme netoli namu, labai daug charity shopu ivairiu, tikrai virsh 10 suskaiciuociau smile.gif Jau net turiu savo megiamiausius ir patikrinu pastoviai biggrin.gif

Oi ne, ne Londone as smile.gif Toli nuo jo, visu uzmirstam uzkampy biggrin.gif Yra ir cia charity parduotuviu,bet tokiu groziu tikrai nerasi schmoll.gif
As dabar kaip tik ieskau kavos stalelio ir taip noretusis vintage wub.gif vis vazineju i car boot sale'us tai tikiuos,kad pavyks ka uzmatyti...taciau kol kas nieko panasaus nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 11 17, 16:39)
Oi ne, ne Londone as  smile.gif  Toli nuo jo, visu uzmirstam uzkampy  biggrin.gif  Yra ir cia charity parduotuviu,bet tokiu groziu tikrai nerasi  schmoll.gif
As dabar kaip tik ieskau kavos stalelio ir taip noretusis vintage  wub.gif vis vazineju i car boot sale'us tai tikiuos,kad pavyks ka uzmatyti...taciau kol kas nieko panasaus nebuvo  unsure.gif

Aishku smile.gif Ash buvau cia labai grazu kavos staliuka nusiziurejus, bet mums kaip ir nereikejo ir gan greitai nupirko, o atrode tai kaip 3 milzinisko knygos sudetos viena ant kitos smile.gif
Man carboot sale nepavyko pabuvot dar, nes mes be masinos, o kur netoli namu 7dieniais vyksta tai buna labai mazai prekeiviu.Manau pavyks rasti anksciau ar veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 17 lapkričio 2010 - 15:42
Gin, kokią palaimą patyriau akimis glostydama Tavo įsigytąjį turtą wub.gif
Susilydžiau žiūrėdama į arbatinuką - nieko sau grožis thumbup.gif
Mielai pritaikyčiau interjere tokį veidrodį. Sau, be abejo, norėčiau tos gėlėtosios suknelės rolleyes.gif
Puikūs pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
swoon.gif
koks veidrodis Gin wub.gif
ir suknelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 17, 15:32)
Zmonyte ir tau dekui  4u.gif Nedaug kainavo - 20 svaru smile.gif Ir gan ilgai tam shope buvo smile.gif

ojej kiek nedaug rolleyes.gif
na bet įtariu iki LT tokie neatvažiuoja doh.gif gaila.
tobulas man vien kad baltas rolleyes.gif

išties tai basutės dar patiko, kokios otkūda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 17 lapkričio 2010 - 18:43
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 17, 18:42)

taip žiūrėjau, bet nepastebėjau nei basučių, nei iš viso, ar Gin apsiavusi lotuliukas.gif
Grįžau pasicekavinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 17, 17:02)
Gin, kokią palaimą patyriau akimis glostydama Tavo įsigytąjį turtą  wub.gif
Susilydžiau žiūrėdama į arbatinuką - nieko sau grožis thumbup.gif
Mielai pritaikyčiau interjere tokį veidrodį. Sau, be abejo, norėčiau tos gėlėtosios suknelės  rolleyes.gif
Puikūs pirkiniai  thumbup.gif

Aciu, Laisve smile.gif Ta arbatinuka nusipirkau pacia pirma diena kai gavau darba biggrin.gif Sakiau sau,kad nusipelniau biggrin.gif Ish tiesu tai pamaciau ir prireike, labai bijojau,kad kas kitas nupirks smile.gif

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 17, 19:42)
ojej kiek nedaug  rolleyes.gif
na bet įtariu iki LT tokie neatvažiuoja doh.gif  gaila.
tobulas man vien kad baltas rolleyes.gif

Aha, net i litus ishvertus nedaug, o vietines reiksmes pinigais tai apskritai...Kas liecia baldus ir daiktus tai tikrai daug kas net neatvaziuoja iki LT. Su rubais biski kitaip, charity shopuose retai vintage buna, o basutes tai ish top shop, bet ish labai senos kolekcijos, jauciu kokiu 5 metu smile.gif
Atsakyti
Gin , tu Londone? Ar siaip kur salia?

Paskaiciau arbatinuko isigijimo proga ir prisiminiau. Pries keleta metu pamaciau Skonyje ir kvape varini arbatini, vandens virimui. Ir toks suktas sandoris buvo. Pasakiau sau, kad jei pavyks, eisiu to arbatinio pirkti. Nusipirkau. smile.gif

Veidrodis grazus. Rodysiu savo meistrui, manau turesiu panasu. Reikia man veidrodzio.
Turim viena, drozinetais remais, bet jis tamsios spalvos ir tinka kitoj vietoj.
Atsakyti

Ne, ne Lodone. Bristolyje ash [169 km. i vakarus] smile.gif

Rodyk, zinosiu,kad mano veidrodis broli turi biggrin.gif Tik rezultata paskui parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 17, 13:28)
Gin, wub.gif veidrodis, toks mano svajonė  bigsmile.gif

MLP, jau kažkaip seniai norėjau paskayt, bet dabar tai akyvaizdžiai, tau kažkaip sunku su skoniu ar kas, nes toks jausmas kad bandai visa chlamą namo parsitempt  4u.gif
tik nepyk, bet kažkaip reiktų gal tau patarėjos/o su tais pirkiniais mirksiukas.gif

tai gal tu i patarejas isirasyk? lotuliukas.gif
man patinka-as perku,nepatinka-palieku kitoms.kodel tureciau pirkt butent tai,kas tau patinka? tau slamstas-man ne mirksiukas.gif
as nepykstu,man tik atrodo,kad kartais zmones is pavydo priekaistaut pradeda biggrin.gif

Gin,viskas grazu-tik kadangi as su drabuziais nebedraugauju,tai suknutes-palieku kitu sprendimui.o veidrodzius panasius bent 4 maciau vienoj baldu charity,visi skirtingai apipavidalinti,deja,buvau be mb ir palikau juos ten,gal kuri savaitgali dar nuvyksiu ir lauks bent vienas manes ten bigsmile.gif pastaruoju metu kazkaip persimeciau ant siuvinejimo reikmenu paiesku arba kalediniu senu arba nelabai dekoraciju,tad neturiu daugiau kuom pasigirt,o jei galeciau,tai visa slamsta namo susitysciau biggrin.gif perjau vakar per charity-nieko ypatingo neradau,isskyrus kelis remelius,kuriu man reikejo,bet ir tie,nelabai,tai nerodysiu,nes velgi,tai slamstas tongue.gif
Atsakyti