Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

OMG, Gin veidrodis koks toooobulas wub.gif kaip man tiktu... kazkur.
Atsakyti
Mes toki nuziurejom, pati rema veidrodziui, o visa kita tai kaip Gin. Kad butu galima perstatyti i bet kuria vieta
Oi, kokio dydzio, metu lauk foto.

Gal taip matysis
http://carverscompan...0Zakurdayev.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 17 lapkričio 2010 - 21:31
wow,danske bigsmile.gif thumbup.gif
grazus abu,abu noreciau turet,vietos tikrai atrasciau lotuliukas.gif teks pradet rimtas paieskas,nes dabar yra vienas miegamajam,bet jis pakabintas ir nei sioks,nei toks-kojas nukerta,apsvietimo mb prie jo normalaus niekaip nesumontuoja,tai naudojamas tik retkarciais doh.gif

ai,Gin,jo,tas zenklas labai cia,bet ir brangus be proto doh.gif zinoma,medziagytes ir pan-super,bet,nugi galetu sitaip nesibrangint,tada butu mano mylymiausias brandas namu ir siaip aksesuaru srytyje biggrin.gif
Atsakyti
Sukneles is 50's
Atsakyti
bloga iš manęspatarėja, skonis iškrypęs happy.gif
aš ne iš pavydo, tikrai wink.gif matyt vertybių suvokimas skirias.
soriukas, tikrai nenorėč įžeist 4u.gif
Atsakyti
Gin koks veidrodis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 11 17, 22:13)
OMG, Gin veidrodis koks toooobulas  wub.gif  kaip man tiktu... kazkur.

4u.gif

QUOTE(danske @ 2010 11 17, 22:23)
Mes toki nuziurejom, pati rema veidrodziui, o visa kita tai kaip Gin. Kad butu galima perstatyti i bet kuria vieta
Oi, kokio dydzio, metu lauk foto.

Gal taip matysis
http://carverscompan...0Zakurdayev.jpg

Labai labai grazus smile.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 11 18, 00:16)

ai,Gin,jo,tas zenklas labai cia,bet ir brangus be proto doh.gif zinoma,medziagytes ir pan-super,bet,nugi galetu sitaip nesibrangint,tada butu mano mylymiausias brandas namu ir siaip aksesuaru srytyje biggrin.gif

Tikrai brangus, be to, kad jis nera ir originalus labai biggrin.gif Kad grazu tai taip, nesigincyju, ypac patekus i parduotuve tai akys raibsta, bet visas tas shabby chic stiliukas nera nieko originalaus,beveik kiekvienoj interjero parduotuvej gali rasti panasiu interjero detaliu smile.gif Man gal labiausiai tapetai patiko biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2010 11 18, 22:42)
Gin koks veidrodis. bigsmile.gif

Aciu aciu biggrin.gif Tikiuosi po tiek pagyru tarnaus normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau tobulus užvalkalėlius pagalvėlėms wub.gif iš tos laimės nežinau, ar dabar naudot, ar saugot ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 11 19, 10:59)
Nusipirkau tobulus užvalkalėlius pagalvėlėms  wub.gif  iš tos laimės nežinau, ar dabar naudot, ar saugot ateičiai biggrin.gif

Rodykis mirksiukas.gif
Ir, žinoma, naudok dabar. Praeities nebėra, o ateities gali ir nebūti. Mes turime tik dabartį rolleyes.gif Siūlyčiau netaupyti geresniems laikams - jie jau yra thumbup.gif
Atsakyti
Čia kaip su lėkštėm, nenaudoju dabar, o padėtos laukia, kol turėsiu savus namus. Ir ne dėl geresnių laikų ar kaupimo, bet dabar, studentiškoj būty tokie daiktai tiesiog išsidaužo ir pan. Gaila.

Na greitutėliai, bet labai nėra šviesos kambary, foto baisios.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gražūs - tokie šilti, tokie naminiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 17, 15:28)

MLP, jau kažkaip seniai norėjau paskayt, bet dabar tai akyvaizdžiai, tau kažkaip sunku su skoniu ar kas, nes toks jausmas kad bandai visa chlamą namo parsitempt  4u.gif

kaip pirštu į akį.
ne s kitų pirkinukai kažkaip tikrai gražūs ir skoningi smile.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 11 17, 20:37)

o jei galeciau,tai visa slamsta namo susitysciau

o šiap tai yra kažkokia liga, kai žmonės šlamštą tempia namo unsure.gif
atsargiai.

Sorry, nesusilaikiau. nes skaitau jus ir man gražu. Tik ne MLP atvejais.
Atsakyti