Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

Sveikos. Man jau 39 savaites, finisas jau ne uz kalnu, todel labai nustebau, kai vakar per apsilankyma gydytojas man ir vel netikrino kaklelio. Rasau ir vel, nes paskutini karta ji tikrino, kai buvo 26 savaites. Ar tikrai nereikia jo tikrinti kiekviena vizita nuo 38 savaites, kaip man tvirtina gydytojas?
Atsakyti
Man shiandien daktare apzhiurejo gimdos kakleli, procedura ne ish maloniu, bet neskaudejo. praeita karta eme paseli ish makshties, tai labai skaudzhiai, lyg adata durtu, bet nieko gyva thumbup.gif . Cia matyt kaip kuriai wub.gif
Atsakyti
mano gydytoja sako, kad ner ko landzioti ir kakleli apziurineti, taip galima ir gimdyma paskatinti...
Atsakyti
man kaip tik siandien ziurejo kakleli, nes jau gimdymo terminas suejo, na nemaloniai maude ten viska viduj poto, bet pakenciama, primine menesiniu skausmus doh.gif
Atsakyti
kiek paskaiciau tei daugeliui, tik nemalonu, o as reiskia visai nepakanti skausmui ... man labai skaudejo doctor.gif man buvo blogiau ir uz saremius nors buvau su skatinamaisiais..
Atsakyti
Nei karto neskaudėjo.
Jei skauda, manyčiau, kad tai atliekama kažkokia papildoma intervencija ar funkcija.
Atsakyti
Man tai neskaudejo, tiesiog buvo nelabai malonu schmoll.gif
Atsakyti
Na, o man, tai kiekviena karta ziauriai skauda, gal del to, kad paveldejau siaurus takus g.gif ? Na zodziu nemalonus reikalas ant tos ginekologines kedutes uzlipti. doh.gif
Atsakyti
Is ties gimdos kaklelio apziura man nebuvo skausminga - tiek kad nemaloni. Taciau pacio gimdymo metu kiekviena karta tikrinant kaklelio atsidaryma buvo baisiai skaudziai, o dar priedo gydytoja masazavo kakleli kad greiciau atsidarinetu. Buvo momentai kad vyrui teko mano kojas laikyti nes del skausmo negalejau laikyti praskestu.
Atsakyti
O man ta apziura nebuvo nei skausminga, nei nemaloni thumbup.gif . Gydytojas net nesodino ant kedes, pagulde ant lovytes ir graziai paziurejo. O bijojau tai mirtinai blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai skaudejo. Tiek nestumo, tiek gimdymo metu apziurint. Tik kai jau pilnas atsidarymas buvo, nebejauciau skausmo. smile.gif
Atsakyti
kai ziuredavo tai tikrai neskaudedavo,tesiog nemalonu,bet kai reikejo plesti,o tai dare du kartus,tai norejosi rekti,bet palyginti su gimdymu, tai cia buvo menkniekis smile.gif
Atsakyti