Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

nemalonu, bet kas skaudetu - nepasakyciau schmoll.gif
Atsakyti
skaudet neskauda bet poto kaip su pagaliu ikistu vaikstai smile.gif atrodo kad tuoj menesines prasides
Atsakyti
Viena karta zveriskai skaudejo, kita karta - tik nemalonu. Abu kartus nebuvo atsidare ne kiek g.gif
Atsakyti
Kol atsidarymo nebuvo ir jis buvo kokis 1cm,skaudejo siaubingai,norejosi sienom lipt doh.gif Bet kai kaklelis eme atsidarineti skausmo nebuvo,tik gal siek tiek nemalonu smile.gif
Atsakyti
truputi skaudejo,bet pakenciama.
Atsakyti
Kad ta apziura apziurai nelygi, veina gydytoja taip sugebedavo apziuret, kad net sumirset nespedavau, nieko nepajusdavau, o va tokia daktare kuri placiai minima juodajame sarase, tai taip apziuredavo, kad po apziuros galvodavau jog pagimdziau doh.gif
Atsakyti
Apziurint jau kelios dienos pries gimdyma, kai tikrinama kiek cm atsidare ir dar specialiai bandoma praplest, tai labai skauda, paskui teplioja ir atrodo kad tuoj gimdyt pradesi.
Atsakyti
Man tai laaaaaabai skaudejo. Po pirmojo patikrinimo pasirode kraujo, o rytojaus diena ir pagimdziau wub.gif
Atsakyti
Laaaaabai skaudejo, baisiau uz saremi prie 5 cm atsidarymo. (Goberis skausmingai)
o eilinis patikrinimas pas sava ginekologe neskausmingas, tik nemalonus.
Atsakyti
Labai nemalonu. doh.gif
Atsakyti
o man tai skaudejo verysad.gif
Atsakyti
keista ir nemaloni procedura... man skaudejo, bet kai reikia taigi viska gali istverti rolleyes.gif
Atsakyti