O mano 3 m. brolis pasiėmęs žaislinius arklį ir karvę žaidžia, arklys pagavęs karvę atseit sako: "Duok pieno, aš tau duosiu kefyro". Žodžiu, brolis galvojo, kad karvės duoda pieno, o arklys kefyro.

nuoirkau dukrytei minksta zaisliuka-asila,ji vis pamirsta kaip ji vadinti,atbega pas mane ir sako- man patinka sitas durnius

Kviečiu savo vyresnėlį (2 m 10 mėn) pietauti, o jis:
- Nenoriu, einu pro langą pažiūrėti, kaip tėtis malkas daužo:)
- Nenoriu, einu pro langą pažiūrėti, kaip tėtis malkas daužo:)
Penkiametė dukra ateina pas mamą ir sako: "mama, tetis tave šaukia, tikriausiai nori užsiimti sexu."

Mūsų trimetis sūnus, praeidamas pro televizorių ir užmetęs akį į multfilmą sako: kai mergaitės kažką sako, tai berniukai nieko nežino"

Evitos tetis susirgo. Evita (5m) klausia: "mamyte ar davei teveliui parazito molio", suprask paracetomolio

einam ryte i darzeli, ant pievos ledas sniegas, dukra klausia: "mama, o kas zolyte nukrapste?"

Kai mano sesei buvo 3 metai ir klausemes Eminemo dainos skele: "Kai dainuoja Enimenimas tai as noriu ir sysiu ir kaku."

Maniškis penkiametis neseniai gaminosi buldogą
(hotdogą)

O maniske neperseniausias sitaip nustebino
Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi
.As pradejau aiskinti kad visos mergytes turi ir pan,normalu cia viskas...O ji patylejus sako,o tai jei turi lupytes,tai kodel nekalba

Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi

mama:
-Mantuk, tu aktorius?
Mantas:
-Taip, traktorius, traktorius........
-Mantuk, tu aktorius?
Mantas:
-Taip, traktorius, traktorius........
Mokomės raideles (Augustas 4 m)
rodau Ą raidelę
- o jis
-A su servetėle