susiruosem su suneliu vakare 20.00val i parduotuve
tik i isejus i lauka Faustas (2,2m. )susuko:
- mama junk sviesa (tipo tamsu nieko nematau)
Mano didžioji kokių 3 metų su manim buvo Vingio parke Vilniuje. Vaikščiojom vaikščiojom ir prisireikė pas nykštukus. O panelė tik į savo puodą darydavo. Aišku, jo su savim nepasiėmėm. Na ką, einam į viešą tualetą. Tvarka, jei taip galima pavadinti, ten nekokia. O ji man ir sako : Mama, mano sysia čia nedarys sysiu. Ji nenori čia sisiot. Moterys, kurios ten buvo, leipo iš juoko.
mes obuoli vadinam boba
abibiesiu - apziuresiu,paziuresiu,mociute - mate,mociute Genė -matis giena,motociklas - bumbuotas ir dar daug visokiu
kai nueinu i tualeta daryt sysiu,sako mama tur pute
as pampa

QUOTE(zivily @ 2011 02 13, 22:21)
Sunus (3m.10men.) matyt nusiziurejo kai sesei pampersa keiciu. Viena diena rimtu veidu man ir sako: "Nu bet pas mergas koks pimpis juokingas! Visai kaip sikna atrodo...

Oi, nu geras čia bajeris

O pas mus kai viskas gerai vyksta, tai rodom

Dar kažkurią dieną žaidėm su sūnumi ir aš jam papūčiau su dūdele į ausį, tai kad supyko žmogelis iš sušuko "Mama, tu ką, aš gi galiu apakti" (vietoj apkursti)

QUOTE(Rozarka @ 2011 01 21, 19:11)
Maniškė jau didelė,bet perliukų buvo....
Gryžta iš svečių ir pasakoja,kad ten buvo ir kita jos pusseserė./kurios vardas Patricija/Klausiam kuri,kokiu vardu? Galvoja ,galvoja ir sako- na ta Prasipisija......
Gryžta iš svečių ir pasakoja,kad ten buvo ir kita jos pusseserė./kurios vardas Patricija/Klausiam kuri,kokiu vardu? Galvoja ,galvoja ir sako- na ta Prasipisija......

Mano sūnus,kai jam buvo 2-3 metukai,savo vienmetę draugę vadino visaip- Pasinija,Apisija ir pan. O vienakart vasarą sėdėjom lauko bare.Pilna žmonių,o Matukas begioja su Patricija.Kadangi mergaitė greitai lakstė, o tas jos vis nepavijo,tai bėgo ir rėkė- Apysia,Apysia ,nu palauk Apysiaaaa....
Jetau,galėjau iš juoko numirt

Liuks tema
prisijuokiau, o cia is musu gyvenimo:
skaitom knyga, ten parasyta apie zmoniu talenta
as-o koks tavo talentas?
ji-taupyti pinigus
po kiek laiko:
dukra- nupirk mama nauja zaisla arba zurnala,
as-geriau taupykim
ji- ai cia tik talenas

skaitom knyga, ten parasyta apie zmoniu talenta
as-o koks tavo talentas?
ji-taupyti pinigus

po kiek laiko:
dukra- nupirk mama nauja zaisla arba zurnala,
as-geriau taupykim
ji- ai cia tik talenas

*Viena kart vakare emiau zaisdama kutaliot savo Beatricike, o ji saukia:
"-mama, tik nekutenk koju delnu

(Norejo pasakyti padu)
*Arba parvirto cia kazkada seniau ant keliu ir sako:
"-Ai, kaip skauda apacioj alkunems

(Tipo kelems)
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 06:21)
O maniske neperseniausias sitaip nustebino
Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi
.As pradejau aiskinti kad visos mergytes turi ir pan,normalu cia viskas...O ji patylejus sako,o tai jei turi lupytes,tai kodel nekalba

Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi

Kazkada teko ilgai uz wc duru stoveti, nes mama su dukryte gincijosi, kad si nedaro sysiu neatsisedusi (mama aiskino, kokia zala gali buti atsisedus viesajame wc

Mano sūnelis, prisiklausęs serialų ir reklamų, labai dažnai priekaištauja kai konors neatsakau arba ne tokio atsakymo tikisi, tai sako taigi mamos viska žino, bet jo, moterys meluoja geriau....
Papildyta:
Viena kart pastačius sūnelį į kampa, susilaukiau grasinimų, kad išlygins visus kampus namie, bus tik lygios sienos, sako va tada žinosi kaip statyt vaikus į kampa

Papildyta:
Viena kart pastačius sūnelį į kampa, susilaukiau grasinimų, kad išlygins visus kampus namie, bus tik lygios sienos, sako va tada žinosi kaip statyt vaikus į kampa

pusseseres dukrytes anekdotas
puskei vyras parnesa geliu,dukryte sako,kokios grazios gelytes,dabar galit pasimyleti
.Mama sudrausmina dukryte,paskuj klausia is kur tokios kalbos,o ji.verkdama : per moteris meluoja geriau taip sake,mamyte,as daugiau niekada neziuresiu moretys m.g.
dukrytei greitai 4m.
cia maniskio sanprotavimai
sedi WC ciupineja kelius ir klausia,kas cia,sakau kauliukai,tai jis atsako,tai as suvalgiau kauliukus,dabar jie cia atsirado.
mano sunaus kriksto mamai gime sunelis,pusbrolis maniskio,tetis rodo leliuko foto ir kriksto mamos foto dar su pilvuku,aiskina,kad cia pusbrolis gyveno kol gime,tai maniskis: tai kriksto mama suvalge leliuka kad jis pilve buvo
maniskiui taip pat neuzilgo 4m

puskei vyras parnesa geliu,dukryte sako,kokios grazios gelytes,dabar galit pasimyleti

dukrytei greitai 4m.
cia maniskio sanprotavimai

mano sunaus kriksto mamai gime sunelis,pusbrolis maniskio,tetis rodo leliuko foto ir kriksto mamos foto dar su pilvuku,aiskina,kad cia pusbrolis gyveno kol gime,tai maniskis: tai kriksto mama suvalge leliuka kad jis pilve buvo

maniskiui taip pat neuzilgo 4m
Trimete istiesusi ranka:
-Teti, ar tekesi uz manes? mes tada gyvensim ilgai ir laimingai...
-Teti, ar tekesi uz manes? mes tada gyvensim ilgai ir laimingai...
- Kokia šiandien sriuba?
- Perlinių kruopų.
- Aš nevalgau terlinių kruopų...
- Perlinių kruopų.
- Aš nevalgau terlinių kruopų...