Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

susiruosem su suneliu vakare 20.00val i parduotuve
tik i isejus i lauka Faustas (2,2m. )susuko:
- mama junk sviesa (tipo tamsu nieko nematau)
Atsakyti
Mano didžioji kokių 3 metų su manim buvo Vingio parke Vilniuje. Vaikščiojom vaikščiojom ir prisireikė pas nykštukus. O panelė tik į savo puodą darydavo. Aišku, jo su savim nepasiėmėm. Na ką, einam į viešą tualetą. Tvarka, jei taip galima pavadinti, ten nekokia. O ji man ir sako : Mama, mano sysia čia nedarys sysiu. Ji nenori čia sisiot. Moterys, kurios ten buvo, leipo iš juoko.
Atsakyti
mes obuoli vadinam boba biggrin.gif abibiesiu - apziuresiu,paziuresiu,mociute - mate,mociute Genė -matis giena,motociklas - bumbuotas ir dar daug visokiu ax.gif kai nueinu i tualeta daryt sysiu,sako mama tur pute biggrin.gif as pampa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2011 02 13, 22:21)
Sunus (3m.10men.) matyt nusiziurejo kai sesei pampersa keiciu. Viena diena rimtu veidu man ir sako: "Nu bet pas mergas koks pimpis juokingas! Visai kaip sikna atrodo... blink.gif  ax.gif

Oi, nu geras čia bajeris lotuliukas.gif .

O pas mus kai viskas gerai vyksta, tai rodom thumbup.gif ženklą ir sakom Liuks. Kažkurią dieną sūnus išdykavo ir tėškė man per užpakalį su ranka, o po to užsijuokė ir sako "Ot tai daviau mamai su liuksu per užpakalį".

Dar kažkurią dieną žaidėm su sūnumi ir aš jam papūčiau su dūdele į ausį, tai kad supyko žmogelis iš sušuko "Mama, tu ką, aš gi galiu apakti" (vietoj apkursti) smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2011 01 21, 19:11)
Maniškė jau didelė,bet perliukų buvo....
  Gryžta iš svečių ir pasakoja,kad ten buvo ir kita jos pusseserė./kurios vardas Patricija/Klausiam kuri,kokiu vardu? Galvoja ,galvoja ir sako- na ta Prasipisija......

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mums buvo tas pats su Patricijos vardu doh.gif
Mano sūnus,kai jam buvo 2-3 metukai,savo vienmetę draugę vadino visaip- Pasinija,Apisija ir pan. O vienakart vasarą sėdėjom lauko bare.Pilna žmonių,o Matukas begioja su Patricija.Kadangi mergaitė greitai lakstė, o tas jos vis nepavijo,tai bėgo ir rėkė- Apysia,Apysia ,nu palauk Apysiaaaa....
Jetau,galėjau iš juoko numirt lotuliukas.gif
Atsakyti
Liuks tema biggrin.gif prisijuokiau, o cia is musu gyvenimo:
skaitom knyga, ten parasyta apie zmoniu talenta
as-o koks tavo talentas?
ji-taupyti pinigus bigsmile.gif

po kiek laiko:
dukra- nupirk mama nauja zaisla arba zurnala,
as-geriau taupykim
ji- ai cia tik talenas g.gif

Atsakyti
thumbup.gif tikrai prisijuokt galimais mazuju snekoriuku thumbup.gif

*Viena kart vakare emiau zaisdama kutaliot savo Beatricike, o ji saukia:
"-mama, tik nekutenk koju delnu lotuliukas.gif "
(Norejo pasakyti padu)

*Arba parvirto cia kazkada seniau ant keliu ir sako:
"-Ai, kaip skauda apacioj alkunems lotuliukas.gif "
(Tipo kelems)
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 06:21)
O maniske neperseniausias sitaip nustebino  doh.gif
Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi  biggrin.gif .As pradejau aiskinti kad visos mergytes turi ir pan,normalu cia viskas...O ji patylejus sako,o tai jei turi lupytes,tai kodel nekalba  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Kazkada teko ilgai uz wc duru stoveti, nes mama su dukryte gincijosi, kad si nedaro sysiu neatsisedusi (mama aiskino, kokia zala gali buti atsisedus viesajame wc good.gif ), po gero pusvalandzio isejo abi susirauke ir nieko nepese. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sūnelis, prisiklausęs serialų ir reklamų, labai dažnai priekaištauja kai konors neatsakau arba ne tokio atsakymo tikisi, tai sako taigi mamos viska žino, bet jo, moterys meluoja geriau....smile.gif
Papildyta:
Viena kart pastačius sūnelį į kampa, susilaukiau grasinimų, kad išlygins visus kampus namie, bus tik lygios sienos, sako va tada žinosi kaip statyt vaikus į kampa smile.gif
Atsakyti
pusseseres dukrytes anekdotas biggrin.gif bigsmile.gif
puskei vyras parnesa geliu,dukryte sako,kokios grazios gelytes,dabar galit pasimyleti lotuliukas.gif .Mama sudrausmina dukryte,paskuj klausia is kur tokios kalbos,o ji.verkdama : per moteris meluoja geriau taip sake,mamyte,as daugiau niekada neziuresiu moretys m.g.
dukrytei greitai 4m.
cia maniskio sanprotavimai biggrin.gif sedi WC ciupineja kelius ir klausia,kas cia,sakau kauliukai,tai jis atsako,tai as suvalgiau kauliukus,dabar jie cia atsirado.
mano sunaus kriksto mamai gime sunelis,pusbrolis maniskio,tetis rodo leliuko foto ir kriksto mamos foto dar su pilvuku,aiskina,kad cia pusbrolis gyveno kol gime,tai maniskis: tai kriksto mama suvalge leliuka kad jis pilve buvo lotuliukas.gif
maniskiui taip pat neuzilgo 4m
Atsakyti
Trimete istiesusi ranka:
-Teti, ar tekesi uz manes? mes tada gyvensim ilgai ir laimingai...
Atsakyti
- Kokia šiandien sriuba?
- Perlinių kruopų.
- Aš nevalgau terlinių kruopų...
Atsakyti