maniske vakar ryte atsikle ir sako:mama kelkis as tai jau pavargau miegot,man jau reikia akis pailsint atsimerkus

niu ir prisijuokiau
bet kaip ir sugalvoja jie
na maniskis tai gal kaip ir ne anekdotas, bet situacija buvo laaaabai juokinga, kad abu su teciu iki asaru juokemes
mazajai gal koks 10 menesiu buvo.laiko ja tetis ant ranku, ziuriu jai nosyte ibrezta.as jos taip juokais ir klausiu:
-Elyte, kas tau nosyte nubraize?
o ji nuleido galvyte ir sako:
- tete
tetis aisku visas bordinis pasidare ir pradejo "cia ne as , cia ne as, ji pati akytes betrindama"

na maniskis tai gal kaip ir ne anekdotas, bet situacija buvo laaaabai juokinga, kad abu su teciu iki asaru juokemes

mazajai gal koks 10 menesiu buvo.laiko ja tetis ant ranku, ziuriu jai nosyte ibrezta.as jos taip juokais ir klausiu:
-Elyte, kas tau nosyte nubraize?
o ji nuleido galvyte ir sako:
- tete

tetis aisku visas bordinis pasidare ir pradejo "cia ne as , cia ne as, ji pati akytes betrindama"

maniskis (2m,7men) pamate per tv kryziu kalna ir sako : " oooo, plius plius plius! daug daug pliusu! " 

As sedziu supermamoj, Evita (6m) sukiojasi aplink. Ir iskilo mano merginai klausimas: "mama tu su supermama susirasineji, o kur ta tavo supermama gyvena?"

Vaziuojam pro statybu aikstele. Klausiu sunaus:
-Matai, ziurek, ka tie traktoriai ten daro?
Mazius:
-Kurmiu iesko
Dar is neperseniausiu:
Vaikas netycia stuktelejo su skeciu i masinos stikla:
-Nieko tokio, mama, buna avariju
-Matai, ziurek, ka tie traktoriai ten daro?
Mazius:
-Kurmiu iesko

Dar is neperseniausiu:
Vaikas netycia stuktelejo su skeciu i masinos stikla:
-Nieko tokio, mama, buna avariju

-Mama, ką dalai?
- Blakstienas dažau.
- O kam?
- Kad gražios būtų.
- Juodos neglazu.
- O kokios gražu?
- Nu, raudonos...
- Blakstienas dažau.
- O kam?
- Kad gražios būtų.
- Juodos neglazu.
- O kokios gražu?
- Nu, raudonos...

oi kokiu gėrių čia yra

žinote pirkom kažkada su mažium knygute "Vaikų anekdotai"
Iš šito forumo labai nebloga knygelė išeitų

supervaikų anekdotai

kovo 11, sūnus rodo į kaimynų vėliavą ir klausia:
-Kodėl jie lietuvaitę pakabino, o pas mus nėra?
-Kodėl jie lietuvaitę pakabino, o pas mus nėra?
as vaikucio dar neturiu, bet papasakot galiu savo istorija, kai maza buvau:)
megdavau maudytis su mama duse kartu, ir viena diena mama susiruose i dusa, o manes nenorejo imti.
-tu jau didele mergaite, turi maudytis viena, o as irgi noriu maudytis viena.
-mama, tu nebijok, maudykis su manim, as teciui nepasakysiu kad tu papus turi
megdavau maudytis su mama duse kartu, ir viena diena mama susiruose i dusa, o manes nenorejo imti.
-tu jau didele mergaite, turi maudytis viena, o as irgi noriu maudytis viena.
-mama, tu nebijok, maudykis su manim, as teciui nepasakysiu kad tu papus turi

Didzioji beveik 6 m, grizus is darzelio pasakoja, ka ten megsta valgyt, o ko ne. Na ir sako, mama, kada tu man nupirksi ir isvirsi ( rodo pirstais pries save pailga forma ir po to perbraukia sau per subiniuka) ryziu su subine...
As dar turejau paklausinet kas ten per maistas, kol supratau, jog tai perlines kruopos
As dar turejau paklausinet kas ten per maistas, kol supratau, jog tai perlines kruopos
Skaitome daug pasaku kiekviena vakara, kartais norisi man issisukti nuo to. taigi, viena vakara atsigulus i lova Gabriele greit uzmigo ir as pasakos neskaiciau...
Ryte atsikelia ir klausia:
- Mama, ar tu man vakar skaitei pasaka?
As sakau (meluoju):
- taip, skaiciau!
O ji pagalvojo ir sako:
- hm, taip greitai uzmigau, kad net pradzios negirdejau
Ryte atsikelia ir klausia:
- Mama, ar tu man vakar skaitei pasaka?
As sakau (meluoju):
- taip, skaiciau!
O ji pagalvojo ir sako:
- hm, taip greitai uzmigau, kad net pradzios negirdejau

Viena ryta labai skubejom, nes i vilniu turejom vaziuoti, o vaikai labai megsta tada, aisku, savo oziukus parodyti, tai mazasis pradejo verkti, tada nosyte pradejo jam begti, kai sudraudziau ir gavau pasipiktinimo sakini "mama, tu man snargliukus prizadinai!!! "