MB sugalvojo daryti namuose daryti tvarką. Visus šokdina, kad marš prie darbo, o pats sėdi ir valgo. Aš supykus: - Ko čia vadovauji , o pats ėdi...
-Nervus.... - pabaigia mintį dukra.
-Nervus.... - pabaigia mintį dukra.
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 09:21)
O maniske neperseniausias sitaip nustebino
Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi
.As pradejau aiskinti kad visos mergytes turi ir pan,normalu cia viskas...O ji patylejus sako,o tai jei turi lupytes,tai kodel nekalba

Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi
Musu Julius (3.5 metu) atejo su manim i vonia ir as ji truputi pakvepinau tecio odekolonu. Ir sakau: Juliau, tu dabar kvepi kaip tetis
Ir dar vienas - pamate Julius nuardyta kaili nuo apykakles ir sako: o, cia katinelis miega
Vaikštom po automobilių pardavimo aikšteles, tėtis rodo - ,,čia reno", ,,čia fordas", mažas pribėga prie vienos mašinos - ,,o čia ratinė", žiūrim viens į kitą ir nesuprantam
ogi Audi
sunus pirma karta pamate fejaverkus per naujus metus :)po kokiu 3men lauke pamate juos vel saudant ir sako :
Mamyte paziurek dedes nauji metai
Mamyte paziurek dedes nauji metai
Sūnus (5,5 m.) savaitgalio ryte apsirengęs nuskubėjo tiesiai prie kompiuterio, kol mama pusryčius padarys. Už valandėlės nuskuodžia į tualetą.
Grįžęs sako:
- Pamiršau padaryt sysiu, tai vos tešmenys pilve nesprogo
Grįžęs sako:
- Pamiršau padaryt sysiu, tai vos tešmenys pilve nesprogo
dukra kaulyja,kad parduotuveje nupirkciau kazka..sakau nepirksiu...ji atsauna tada as kita mama susirasiu kuri nupirks
kazkokie oziukai uzpuole vaikstant po turgu.sakau jei oziuosies galesi gyvent su teciu as su tavim negyvensiu...ji ant viso turgaus pareiske:o tu,mama,kita vyra susirasi
maniau sulysiu i zeme kaip geda buvo.
Dukrytei pries miega sakau-padaryk sisiuka.Sako,mama,tagi vakar padariau
Ir taip kaskart
Rusnė:
- Vienas auto, du auto.. Mama, pamačiau du auto!
- Kaip suprast auto?
- Nu, mama, kaip toj reklamoj - auto, žinai, yra audi, o čia - auto
- Vienas auto, du auto.. Mama, pamačiau du auto!
- Kaip suprast auto?
- Nu, mama, kaip toj reklamoj - auto, žinai, yra audi, o čia - auto
prisijuokiau iki asaru....
maniske mazokai vis dar kalba,o ir kalbas maiso(anglu ir lietuviu),tai mazai tu perliuku...na tik paskutiniu metu ji visur ta zodi "detales" naudoja....
jeigu valgo mesyte ir as jos paklausiu ar ji nori agurko ar pomidoro tai ji sako "motato dedales..." cia tipo pomirodu grezineliai....
na o viena diena ji sedi ant puoduko ilgiausiai,as jos ir klausiu ar padariai ten ka,o ji man....-" padajei kaku du detaliu..."....
na o karta tetis klause ko ji noretu seses ar brolio...vaikas svarte,svarste,tai to tai ano...paskui sako...."piksim deduka..."
o drauges 3metis,gera bajeri suskele....
-mama,as Buzzis,o brolisSupermenas....
mama:
-o tai as kas tokia....?
-o tu,mama - barbe.....
na o karta tetis klause ko ji noretu seses ar brolio...vaikas svarte,svarste,tai to tai ano...paskui sako...."piksim deduka..."
o drauges 3metis,gera bajeri suskele....
-mama,as Buzzis,o brolisSupermenas....
mama:
-o tai as kas tokia....?
-o tu,mama - barbe.....
Pati dar neturiu vaikučių, bet mama pasakojo, kad kai buvau maža, nuėjom į parduotuvę ir kaip tik valytoja plovė grindis su chlorkėm, tai aš suraukiau nosį ir ant viso garso: Koks čia nemalonus kvapas
Mama dar pasakojo, sėdžiu, pasiėmiau savo pėdą į ranką ir sakau, kokia didelė ir graži kojytė
dabar kai reikia batus ar basutes pirkti visada prisimenu
nes turiu tikrai didelę kojytę
Mama dar pasakojo, sėdžiu, pasiėmiau savo pėdą į ranką ir sakau, kokia didelė ir graži kojytė