Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

MB bando numest šiek tiek svorio ( ypač nuo pilvo... ax.gif ), užsidėjęs ant pilvo TopShop'o Vibratone mina ant treniruoklio, o mūsų trimetinukas susidomėjęs klausia : "Kelintą valandą sumažės pilvas?" biggrin.gif
Atsakyti
MB sugalvojo daryti namuose daryti tvarką. Visus šokdina, kad marš prie darbo, o pats sėdi ir valgo. Aš supykus: - Ko čia vadovauji , o pats ėdi...
-Nervus.... - pabaigia mintį dukra.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 09:21)
O maniske neperseniausias sitaip nustebino  doh.gif
Maudesi vonioj,pasilenke ziuri is sako,mama mano putyte lupytes turi  biggrin.gif .As pradejau aiskinti kad visos mergytes turi ir pan,normalu cia viskas...O ji patylejus sako,o tai jei turi lupytes,tai kodel nekalba  blink.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Musu Julius (3.5 metu) atejo su manim i vonia ir as ji truputi pakvepinau tecio odekolonu. Ir sakau: Juliau, tu dabar kvepi kaip tetis smile.gif Jo, sako, as kvepuoju biggrin.gif
Ir dar vienas - pamate Julius nuardyta kaili nuo apykakles ir sako: o, cia katinelis miega biggrin.gif
Atsakyti
Vaikštom po automobilių pardavimo aikšteles, tėtis rodo - ,,čia reno", ,,čia fordas", mažas pribėga prie vienos mašinos - ,,o čia ratinė", žiūrim viens į kitą ir nesuprantam g.gif lotuliukas.gif ogi Audi thumbup.gif
Atsakyti
sunus pirma karta pamate fejaverkus per naujus metus :)po kokiu 3men lauke pamate juos vel saudant ir sako :
Mamyte paziurek dedes nauji metai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytė (3,7 m) buvo namie su tėčiu. Grįžtu namo, o mergužėlės plaukuose apie 20 segtukų. Klausiu:
-Kas tavo plaukams, kodėl tiek daug segtukų?
Dukrytė: Tėtis prisegtavo, norėjo pats ir prisegtavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sūnus (5,5 m.) savaitgalio ryte apsirengęs nuskubėjo tiesiai prie kompiuterio, kol mama pusryčius padarys. Už valandėlės nuskuodžia į tualetą.
Grįžęs sako:
- Pamiršau padaryt sysiu, tai vos tešmenys pilve nesprogo biggrin.gif
Atsakyti
dukra kaulyja,kad parduotuveje nupirkciau kazka..sakau nepirksiu...ji atsauna tada as kita mama susirasiu kuri nupirks blink.gif kazkokie oziukai uzpuole vaikstant po turgu.sakau jei oziuosies galesi gyvent su teciu as su tavim negyvensiu...ji ant viso turgaus pareiske:o tu,mama,kita vyra susirasi doh.gif doh.gif maniau sulysiu i zeme kaip geda buvo.
Atsakyti
Dukrytei pries miega sakau-padaryk sisiuka.Sako,mama,tagi vakar padariau lotuliukas.gif Ir taip kaskart smile.gif
Atsakyti
Rusnė:
- Vienas auto, du auto.. Mama, pamačiau du auto!
- Kaip suprast auto?
- Nu, mama, kaip toj reklamoj - auto, žinai, yra audi, o čia - auto lotuliukas.gif
Atsakyti
prisijuokiau iki asaru.... lotuliukas.gif maniske mazokai vis dar kalba,o ir kalbas maiso(anglu ir lietuviu),tai mazai tu perliuku...na tik paskutiniu metu ji visur ta zodi "detales" naudoja.... doh.gif jeigu valgo mesyte ir as jos paklausiu ar ji nori agurko ar pomidoro tai ji sako "motato dedales..." cia tipo pomirodu grezineliai.... biggrin.gif na o viena diena ji sedi ant puoduko ilgiausiai,as jos ir klausiu ar padariai ten ka,o ji man....-" padajei kaku du detaliu...".... biggrin.gif
na o karta tetis klause ko ji noretu seses ar brolio...vaikas svarte,svarste,tai to tai ano...paskui sako...."piksim deduka..." biggrin.gif
o drauges 3metis,gera bajeri suskele....
-mama,as Buzzis,o brolisSupermenas....
mama:
-o tai as kas tokia....?
-o tu,mama - barbe..... wub.gif
Atsakyti
Pati dar neturiu vaikučių, bet mama pasakojo, kad kai buvau maža, nuėjom į parduotuvę ir kaip tik valytoja plovė grindis su chlorkėm, tai aš suraukiau nosį ir ant viso garso: Koks čia nemalonus kvapas biggrin.gif

Mama dar pasakojo, sėdžiu, pasiėmiau savo pėdą į ranką ir sakau, kokia didelė ir graži kojytė biggrin.gif dabar kai reikia batus ar basutes pirkti visada prisimenu biggrin.gif nes turiu tikrai didelę kojytę biggrin.gif
Atsakyti