as anksciau turejau spuogeliu ,bet kai pagimdziau suneli, jie dingo.tai kad...
Gal mano istorija pasirodys juokinga...
Būdama paauglė krapščiau spuogelius, kai kas nors sunervindavo... panašiai, kaip kažkas susinervinęs griebiasi cigaretės ar kramto nagučius. Tačiau vieną naktį susapnavau, kad vietoj spuogelio ant skuosto man atsirado didžiulė siaubinga ir gili žaizda. Nuo tada atsikračiau šio įpročio. Na, o spuogelių padėjo atsikratyti įsimylėjimas ir apsilankymai soliariume (~ dukart per mėn).
ir aš juos spaudžiu
siaubingas įprotis, šiaip jų nėra daug, bet prieš mėnesines, tai siaubas
niekas nepadeda
tai ir spaudau
po to nusiprausiu veidą su neutrogenos prausikliu /kauke, tai paraudimą nuima
siaubingas įprotis, šiaip jų nėra daug, bet prieš mėnesines, tai siaubas
As tai spaudziu jeigu koks nors galutinai "prinoksta", juk neeisi pulinuku pasipuosusi. Man tai atrodo,kad reikia juos "isvalyti", kai jau reikalas pribresta.
QUOTE(Ange @ 2008 03 19, 22:37)
As tai spaudziu jeigu koks nors galutinai "prinoksta", juk neeisi pulinuku pasipuosusi. Man tai atrodo,kad reikia juos "isvalyti", kai jau reikalas pribresta.
taip,tu teisi. pati kosmetologe man minejo, jei neispaudi, jis pradeda plestis i kita vieta,taip gaunasi dar didesnis s[puogas.
as spaudziu tik tokius,kuriuos zinau kad iki galo isimsiu be didelio vargo
o giluminiu net nesivarginu
giluminius aš išmasažuoju steriliu prištu
Nera sansu atprast nuo sito gerio
nagai net niesti kai pamatu prisirpusi spuogeli
Ir ne tik save isakeju, bet dar ir vyra
Ir as turiu tokia problema, beje, ka tik grizau nuo veidrodzio..
Ir net esu uzkretima sau pasidarius netoli smilkinio, atsikeliau ryte ir jauciu, kad atsimerkt negaliu, paziurejau i veidrodi, tai issigandau..kaip po avarijos..visa puse veido istinus, akies nesimato, kaip Rokis Bolbo atrodziau
Dabar sypsausi, bet tada kiek asaru buvo, net i Kauno klinikas vezt norejo.. Koki menesi gal po to ivykio ir nelieciau, bet dabar vel tas pats, kol vel kokios bedos neprisisauksiu..tfu tfu tfu
QUOTE(svajoklle @ 2008 03 21, 14:05)
Ir as turiu tokia problema, beje, ka tik grizau nuo veidrodzio..
Ir net esu uzkretima sau pasidarius netoli smilkinio, atsikeliau ryte ir jauciu, kad atsimerkt negaliu, paziurejau i veidrodi, tai issigandau..kaip po avarijos..visa puse veido istinus, akies nesimato, kaip Rokis Bolbo atrodziau
Dabar sypsausi, bet tada kiek asaru buvo, net i Kauno klinikas vezt norejo.. Koki menesi gal po to ivykio ir nelieciau, bet dabar vel tas pats, kol vel kokios bedos neprisisauksiu..tfu tfu tfu 
Ir as ne, bet ir nuo vieno nelemto spuogelio taip pasidare