Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Bet kaip sito slykstaus iprocio atsikratyti? velniava.. Tik islenda koks, ir krapstau iskart. bet jei koks gyluminis, tai isvis ragas. doh.gif tai, kaip sakant, we are hooked on it biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as anksciau turejau spuogeliu ,bet kai pagimdziau suneli, jie dingo.tai kad... nestuke.gif
Atsakyti
Gal mano istorija pasirodys juokinga... blush2.gif Būdama paauglė krapščiau spuogelius, kai kas nors sunervindavo... panašiai, kaip kažkas susinervinęs griebiasi cigaretės ar kramto nagučius. Tačiau vieną naktį susapnavau, kad vietoj spuogelio ant skuosto man atsirado didžiulė siaubinga ir gili žaizda. Nuo tada atsikračiau šio įpročio. Na, o spuogelių padėjo atsikratyti įsimylėjimas ir apsilankymai soliariume (~ dukart per mėn). bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš juos spaudžiu blush2.gif blush2.gif

siaubingas įprotis, šiaip jų nėra daug, bet prieš mėnesines, tai siaubas blink.gif niekas nepadeda blink.gif tai ir spaudau blush2.gif po to nusiprausiu veidą su neutrogenos prausikliu /kauke, tai paraudimą nuima biggrin.gif
Atsakyti
As tai spaudziu jeigu koks nors galutinai "prinoksta", juk neeisi pulinuku pasipuosusi. Man tai atrodo,kad reikia juos "isvalyti", kai jau reikalas pribresta.
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2008 03 19, 22:37)
As tai spaudziu jeigu koks nors  galutinai "prinoksta", juk neeisi pulinuku pasipuosusi. Man tai atrodo,kad reikia juos "isvalyti", kai jau reikalas pribresta.

taip,tu teisi. pati kosmetologe man minejo, jei neispaudi, jis pradeda plestis i kita vieta,taip gaunasi dar didesnis s[puogas. blush2.gif ir sterilumas turi buti 100 proc
as spaudziu tik tokius,kuriuos zinau kad iki galo isimsiu be didelio vargo
o giluminiu net nesivarginu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 19 kovo 2008 - 21:42
giluminius aš išmasažuoju steriliu prištu smile.gif
Atsakyti
Nera sansu atprast nuo sito gerio rolleyes.gif nagai net niesti kai pamatu prisirpusi spuogeli blush2.gif Ir ne tik save isakeju, bet dar ir vyra blush2.gif
Atsakyti
prisidirbau su vienu spuogeliu vakar, tai daugiau jokiu spaudinejimu schmoll.gif
Atsakyti
Ir as turiu tokia problema, beje, ka tik grizau nuo veidrodzio.. blush2.gif Ir net esu uzkretima sau pasidarius netoli smilkinio, atsikeliau ryte ir jauciu, kad atsimerkt negaliu, paziurejau i veidrodi, tai issigandau..kaip po avarijos..visa puse veido istinus, akies nesimato, kaip Rokis Bolbo atrodziau smile.gif Dabar sypsausi, bet tada kiek asaru buvo, net i Kauno klinikas vezt norejo.. Koki menesi gal po to ivykio ir nelieciau, bet dabar vel tas pats, kol vel kokios bedos neprisisauksiu..tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklle @ 2008 03 21, 14:05)
Ir as turiu tokia problema, beje, ka tik grizau nuo veidrodzio..  blush2.gif Ir net esu uzkretima sau pasidarius netoli smilkinio, atsikeliau ryte ir jauciu, kad atsimerkt negaliu, paziurejau i veidrodi, tai issigandau..kaip po avarijos..visa puse veido istinus, akies nesimato, kaip Rokis Bolbo atrodziau  smile.gif Dabar sypsausi, bet tada kiek asaru buvo, net i Kauno klinikas vezt norejo.. Koki menesi gal po to ivykio ir nelieciau, bet dabar vel tas pats, kol vel kokios bedos neprisisauksiu..tfu tfu tfu biggrin.gif

blink.gif oje....nu as nenudraskau taip, kad puse veido sutintu unsure.gif
Atsakyti
Ir as ne, bet ir nuo vieno nelemto spuogelio taip pasidare smile.gif
Atsakyti