QUOTE(lanaa @ 2005 05 14, 12:41)
na manau, nei 20, nei 24 metu lizingu masinos nepasiimsi.arba reik buti genijum. norint gauti gera darba reikia pirma gauti gera issilavinima. as magistrantura baigiau 24metu ir tik tuomet gavau gera darba. bet iskart nieks nepradejo gerai moketi.taigi neblogai uzdirbti pradejau apie 26 metus.va tai tokia aritmetika.o siaip as irgi galvoju, kad geriau investuoti i busta ir namu uki.masina jei leidzia galimybes, tikrai pirkciau ne is salono, o tuolabiau lizingu.man gerai ir kokiu 5 metu senumo.geriau pakeliauti ar siaip kur turiningai pinigus isleisti.kam cia ta paxazuka.
kas cia? pavydas? koks kieno reikalas kiek kas uzdirba ir kur isleidzia pinigus?
O man tai gražu, kai merginos vairuoja...ir kažkaip net niekada negalvoju, iš kur gavo pinigėlių mašiniukui...
Šiaip mano viena pažįstama dažnai padėdavo savo tėčiui...pastatydavo jo prabangų mašiniuką į garažą...žinoma prieš tai perlėkdama pusė rajono...
Kita tiesiog užsidirbo per vasarą pinigėlių užsieny, ir dar nebaigus universiteto važinėja beveik nauju Mondeo...
Kitos draugės turi gražius mašiniukus, bet nėra tokios jaunos, kaip atrodo...
Dažnai vadybininkės naudojasi firmų mašinytėm, visai naujom
Kitom vyrai padovanoja - už vaikutį 
Taigi situacijų gali būti daug...o moterys tikros moterys, iškart atseit meilužė kažkieno...
Šiaip mano viena pažįstama dažnai padėdavo savo tėčiui...pastatydavo jo prabangų mašiniuką į garažą...žinoma prieš tai perlėkdama pusė rajono...
Kita tiesiog užsidirbo per vasarą pinigėlių užsieny, ir dar nebaigus universiteto važinėja beveik nauju Mondeo...
Kitos draugės turi gražius mašiniukus, bet nėra tokios jaunos, kaip atrodo...
Dažnai vadybininkės naudojasi firmų mašinytėm, visai naujom

Taigi situacijų gali būti daug...o moterys tikros moterys, iškart atseit meilužė kažkieno...

kas cia? pavydas? koks kieno reikalas kiek kas uzdirba ir kur isleidzia pinigus?
prie ko cia pavydas? kazkas anksciau iskele klausima ar gali 18-20m metu mergina uzsidirbti ant naujos masinos. tai as paprasciausiai logiskai panagrinejau situacija.kad tokiu metu praktiskai neimanoma uzdirbti. beje man ir savo masinos uztenka.
QUOTE(saulytuke @ 2005 05 17, 00:11)

o sakai tokiu situaciju nebuna?
Siaip tai man visai nesvarbu kas sedi uz masinos ( ir kokios masinos) vairo - sarbu kad man vaziuoti netrukdytu, o toliau tai nors ir seksu uzsimineti uz vairo gali, man tai netrukdo
Man tai nekyla klausimas, iš kur ji gavo tokią mašinikę.
Turi- na ir gerai. Jeigu modelis gražus, tai šiek tiek užpavydžiu, ir nemanau, kad tai labai blogai. O nauja mašina nėra vien paxazuka. Ji saugesnė ir mažiau atsiranda techninių problemų. Tai yra geras daiktas, bet aišku ne kiekvienam įperkamas. Tie kas gali sau leisti tokią prabangą, nemanau, kad atsisako nuo kelionių, ar turiningo laisvalaikio- užtenka dažniausiai ir tam pinigėlių.
Problema šioje temoje gali būti tik ta, kad vairuotoja jauna, vadinasi vairavimo įgūdžių mažai...
Sėkmės visoms jaunoms ir gražioms vairuotojoms

Problema šioje temoje gali būti tik ta, kad vairuotoja jauna, vadinasi vairavimo įgūdžių mažai...
Sėkmės visoms jaunoms ir gražioms vairuotojoms

O man tiesiog gražu
ir netgi labai gražu
O dar labiau patinka, kai mašinytė ne skruzdelytė, o tokia didelė, galinga
Pačiai irgi teko išbandyti šį malonumą - nėr žodžių kaip faina

O dar labiau patinka, kai mašinytė ne skruzdelytė, o tokia didelė, galinga

Pačiai irgi teko išbandyti šį malonumą - nėr žodžių kaip faina

Pati esu nesena vairuotoja, tai džiaugiuosi už visas kitas jaunas,gražias vairuotojas.
Nekyla pavydas, kad labai jaunutės sėdi už vairo prabangaus ir didelio automobilio, pasižiūriu į mašina, pasigrožiu ir tiek.
Nemanau, jog jei vairuoja naują bei gerą mašiną- tai vien pasirodymui. Juk už geros mašinos vairo ir kitas važiavimas bei savijauta. Jei yra galimybių (nesvarbu kokių), tai kodėl nepasinaudoti ir įsigyti. Šiaip pinigus uždirba, kad ir jaunos merginos, tačiau ne visos per lovą. Kas turtingus tėvelius turi, kas labai gerą darbą .
Čia tas beribis žmonių smalsumas, jei turi pinigų ar brangių daiktų- tai pirmiausias klausimas IŠ KUR?

Nekyla pavydas, kad labai jaunutės sėdi už vairo prabangaus ir didelio automobilio, pasižiūriu į mašina, pasigrožiu ir tiek.
Nemanau, jog jei vairuoja naują bei gerą mašiną- tai vien pasirodymui. Juk už geros mašinos vairo ir kitas važiavimas bei savijauta. Jei yra galimybių (nesvarbu kokių), tai kodėl nepasinaudoti ir įsigyti. Šiaip pinigus uždirba, kad ir jaunos merginos, tačiau ne visos per lovą. Kas turtingus tėvelius turi, kas labai gerą darbą .
Čia tas beribis žmonių smalsumas, jei turi pinigų ar brangių daiktų- tai pirmiausias klausimas IŠ KUR?
Šiek tiek juokinga diskusija užvirė
Man, kai pamatau jauną merginą gražioj (prabangioj arba ne) mašinoj - tiesiog gražu. O jei dar atitinkamai vairuoja - išvis liuks. o tokių minčių apie meilužes, išlaikytines kyla tik merginos veidelį pamačius, pabendravus šiek tiek. Tokias iškart galiu atskirti, nereikia jai net prabangios mašinos
Šiaip vairuoju senesne mašinikę, bet dažnai pasivežinu vyro džipu, kai jis būna komandiruotėse. Tai iš tiesų, dėmesio iš aplinkinų daugiau - moterys dažniausiai žiūri su kažkokiu pavydu ir kartais net panieka. Vyrai nusišypso
Jauni vyrai bando "kabinti". Parodai žiedą ant rankos ir nuvažiuoja savo keliais

Šiaip vairuoju senesne mašinikę, bet dažnai pasivežinu vyro džipu, kai jis būna komandiruotėse. Tai iš tiesų, dėmesio iš aplinkinų daugiau - moterys dažniausiai žiūri su kažkokiu pavydu ir kartais net panieka. Vyrai nusišypso

QUOTE(saulytuke @ 2005 05 17, 00:11)
Na, zinai, kai pazysti pora-trejeta tokiu, kuriems masinas padovanojo meiluziai (aisku, ne pirmos jaunystes dedes verslininkas-politikai), tai tokios mintys ir kyla

Pazystu tik viena mergina, kuri yra tikrai grzi, protinga, ir savo graziajai masinytei uzsidirbo pati (aisku, jai ne 18). Tokios tai net pavydo nesukelia - tik pagarba

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 21, 17:48)
Na, zinai, kai pazysti pora-trejeta tokiu, kuriems masinas padovanojo meiluziai (aisku, ne pirmos jaunystes dedes verslininkas-politikai), tai tokios mintys ir kyla
Gal ir noreciau ir as kokios "nuliovos" BMW ar Merso, nu bet jei tokiu keliu - tai feee, ne aciu. Man tikrai slykstu darosi. Jau geriau su savo senute pavazinesiu
Pazystu tik viena mergina, kuri yra tikrai grzi, protinga, ir savo graziajai masinytei uzsidirbo pati (aisku, jai ne 18). Tokios tai net pavydo nesukelia - tik pagarba

Tik maža dalis "jaunų ir gražių" pačios užsidirba naujai gerai mašinai, o visom kitom "kažkas" nuperka

matau noumone mazdaug visu vienoda, is kur jauna ir grazi tiek pinigu tures, juk lietuvoj pamatysi greiciau jauna verslininka nei verslininke
kad ir kap bebutu, manau visos tokios mergyckos turi turtingus patinus, kaip mano vyras juos vadina ir namu ruosos darbais tikrai neuzsimineja...(su tokiais nagais kokius darbus gali nudirbt?)