Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

gerai jaučiuosi,kai į mane vyrai spokso ir pavydi mano mašiniuko.O jį man tėtukas nupirko-kai užaugsiu-babkes atiduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif , važinėju su 2004 m. spalio mėn gamybos Ford Focus, na, prabanga cia nekvepia, bet naujas gražus mašiniukas. Praleidot vieną momentą - dabar yra daugybė firmų, ypač farmacinių, kurios darbuotojams duoda tarnybinius automobilius. Mano viena draugė važinėja su poros metų senumo Toyota Yaris, ėmė lizingu, kita draugė - nauju mersiuku, irgi lizinginė. Pamąstykit ir apie tai - dabar juk XXI a., moterys PAČIOS VISKĄ GALI NUSIPIRKTI!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2005 04 27, 08:37)
Mergaitės 4u.gif , važinėju su 2004 m. spalio mėn gamybos Ford Focus, na, prabanga cia nekvepia, bet naujas gražus mašiniukas. Praleidot vieną momentą - dabar yra daugybė firmų, ypač farmacinių, kurios darbuotojams duoda tarnybinius automobilius. Mano viena draugė važinėja su poros metų senumo Toyota Yaris, ėmė lizingu, kita draugė - nauju mersiuku, irgi lizinginė. Pamąstykit ir apie tai - dabar juk XXI a., moterys PAČIOS VISKĄ GALI NUSIPIRKTI!!!  biggrin.gif

Kiek zinau iki 25 metu lizingu neduoda pirkt cry.gif Ir vairuot iki 25 m nauju lizinginiu negalima... Ar mano informacija jau pasenus?
Et, as tikriausia paskutine vepla esu, kad pati uz savus nesugebu naujo grazaus masiniuko nusipirkt cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 04 27, 08:58)
Kiek zinau iki 25 metu lizingu neduoda pirkt cry.gif  Ir vairuot iki 25 m nauju lizinginiu negalima... Ar mano informacija jau pasenus?
Et, as tikriausia paskutine vepla esu, kad pati uz savus nesugebu naujo grazaus masiniuko nusipirkt  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Nu nžn, man rods, abi draugiaškos pirko, kai joms dar nebuvo 25 m...O ką, ar labai toli tau iki 25 gimtadienio???? smile.gif Laikas laaaabai greit eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2005 04 27, 09:03)
Nu nžn, man rods, abi draugiaškos pirko, kai joms dar nebuvo 25 m...O ką, ar labai toli tau iki 25 gimtadienio???? smile.gif Laikas laaaabai greit eina mirksiukas.gif

ax.gif Na, dabar jau po 25, bet (perfrazuojant "Shurika") kai turejau uz ka - neturejau galimybes... o kai turiu galimybe, neber uz ka mirksiukas.gif
Tikriausia kai jau galesiu nusipirkt savo svajoniu masiniuka tai busiu nebe jauna, grazi ir protinga, o tik protinga cry.gif
Tai va, as cia dar kuri laika pabusiu prie tu, kurios mato grazius masiniukus ir periodiskai uzpavydi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano sesuo jauna (19m), melynos akys, linu spalvos plaukai 4u.gif , vazineja nauja masinele 2004m. VWGolf, kadangi as ir mama susidejomo pinigus, mano sesute pridejo savo santaupas nusipirkti sau dovana - automobili, kai istojo i universtiteta, kad butu su kuo is Vilniaus namo grizti...
O mama vazineja nauja masinele taip pat, tai jaunesnio amziaus vyrukai taip ir meto replikas "kam tai senai bobai toookia kruta masina?"... Gerai, kad jie dar jai nepasisiulo buti jai meiluziais... blink.gif
Atsakyti
Tai aišku nesąmonė kažkokia... Tai ką mane pamatytų irgi taip pagalvotų... Ir dar + blondinė... Niekas nė negalvoja, kad aš žmona, mama ir dar mašina tokią nupirko man toks pat jaunas vyras... Yra ir tokių žmonių juk. Tik daug dirbti reikia ir gerą galvą ant pečių ir viską turėsi.
Atsakyti
Na... tema tai ne apie naujus mašiniukus, o apie prabangius ax.gif
Nepykit, bet man nei Golfas nei Ford Focus ar panašūs, kad ir paskutinių metų, vistiek prie prabangių nikaip schmoll.gif
Ar aš vėl kažko nesupratau? cry.gif
Atsakyti
Del to lizingo man neatrodo,kad lizingu imtu,nes bent jau as tai investuociau i busta,nes po menesio atsiras naujesne masina ir vel as jos noresiu - tai labai nepastovu blink.gif Bet jeigu vyras ar tevas nuperka nu tada tai juokinga - pacios nesugeba uzsidirbt todel vyrus turtingus susiranda gathering.gif
Atsakyti
na manau, nei 20, nei 24 metu lizingu masinos nepasiimsi.arba reik buti genijum. norint gauti gera darba reikia pirma gauti gera issilavinima. as magistrantura baigiau 24metu ir tik tuomet gavau gera darba. bet iskart nieks nepradejo gerai moketi.taigi neblogai uzdirbti pradejau apie 26 metus.va tai tokia aritmetika.o siaip as irgi galvoju, kad geriau investuoti i busta ir namu uki.masina jei leidzia galimybes, tikrai pirkciau ne is salono, o tuolabiau lizingu.man gerai ir kokiu 5 metu senumo.geriau pakeliauti ar siaip kur turiningai pinigus isleisti.kam cia ta paxazuka.
Atsakyti
Praeita savaite buvau sveciose ir ten panasia tema uzvede:-oi,kaip nervoja vistos isidaziusios isifufyrintos uz vairo,o dar masina superine.Fu... kaip bjauru buvo klausytis ypac is tos kuri tai snekejo:pati girta,preki pora dantuku truksta,nesusisukavusi kaip reikiant,gyvenime uz vairo nesedejusi.Kaip supratau tai buvo akmenelis i mano darza:mano susukoti(ne visai blondine,bet sviesus)plaukai,padazytos lupos,sutvarkyti nagai ir 13metu senumo BMW jai pasirode kaip pasaka;ypac kai is jos vyro gavau komplimentu maiseli ir del isvaizdos ir del masinos parkavimo.
Man asmeniskai labai grazu kai daili jauna moteriskaite(ar panyte,nesvarbu)vairuoja grazu(net ir prabangu)automobili.Nesvarbu kokiu budu jinai ji isigijo,svarbu kad kelije su ja saugu butu prasilenkti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo November: 14 gegužės 2005 - 15:03
Kai aš pamatau jauną merginą už prabangaus mašiniuko vairo, tai pirma mintis atėjus į galvą būna, kad gražu man....O tada pamąstau, kad ir aš tokios norėčiau. Na šiaip, tiesiog faina būtų išbandyt....Patinka gražūs mašiniukai man ir tiek.
Atsakyti