Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu klausimeli. Gavau laiskuti kad parduoda pigiai pampers sauskelnes is anglijos. Gal kam teko pirkti? Gal kas turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
Libero. Gavau ligoninej paka kaip reklama, isbandziau, tiko, patiko, tai ir nerizikuoju pirkti kitos rusies.
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 16, 16:20)
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu klausimeli. Gavau laiskuti kad parduoda pigiai pampers sauskelnes is anglijos. Gal kam teko pirkti? Gal kas turit kokiu atsiliepimu?

Šiaip angliškos nuo lenkišku skiriasi, kad neprikvepintos, ir mano akimis šiek tiek didesnės nei lenkiškos. Kitų skirtumų neradau...
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 11 16, 18:15)
Šiaip angliškos nuo lenkišku skiriasi, kad neprikvepintos, ir mano akimis šiek tiek didesnės nei lenkiškos. Kitų skirtumų neradau...

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 11 11, 20:44)
http://www.assorti.l...sauskelnes.html

Stai tokias: pridedo nuorodele 4u.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kas cia per Mobi sauskelnes?

Aj, nusipirkom per akcija. Visa laime maza pakuote (tik 12 vnt.), bet niekaip nesunaudojam biggrin.gif

Praejusi savaitgali susigundziau pampers akcija maximoj. Nupirkau "triusikeliu". Kolkas guli lentynoj ir laukia savo eile, bet kadangi vaikas pamazu prasosi ant puoduko, tai tikiuosi, kad gal ir nebeprireiks... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 16, 16:20)
Sveikos mamytes 4u.gif

Pirkau angliškas sauskelnes "Pampers". Plonesnės, minkštesnės ir neturi naftos kvapo biggrin.gif
Man geresnės jos, nei lenkiškos.
Atsakyti
Visada naudodavau pampers,pabandziau kazkada Hugies,nelabai man patiko..na,o po to nusipirkua Libero,tai tikrai visai neblogos ir kaina nedidele 4u.gif
Atsakyti
Per abu vaikus, naudojau daug visokių Libero, pampers, bambo, huggies, maxima, optima, absorbers ir savo gamybos siūtas. pampers buvo pakliuvusios nekokybiškos, sugėrikllio grūdeliai byrėjo lauk. kai nuimi, mažio pilvukas apkibęs būdavo tais trupinukais. Libero geros buvo, bambo irgi geros, tik jos brangios. o dabar naudojam namines, tik naktį ir į lauką pirktines. Pardėj akcija buvo, tai pirkom pampers, bet labiau man patinka libero sauskelnės. Per šios vasaros karščius pasiteisino naminės sauskelnės, vaikas nešuto su jomis, nors jos atrodo pakankamai storos.
Atsakyti
Mums siaip visos sauskelnes tinkamos, nedaug reikia, nes augam su vystyklais, bet apsipatenkinus nupirkau poka tu baltu pampers premium care, brungus gyvates.... Ir ka? Pirmas kakis - iki pazastu! Antras - panasiai... Laimei visad namuose aptikdavom ax.gif Se tai tau ir premium!
Atsakyti
PAmpers bet ne lenkiskas tik.. UK, vokiskas
Atsakyti
sweikos 4u.gif mes taip pat naudojam pampers mum nei sunta nei ka biggrin.gif thumbup.gif bandeme hugies tai man paciai nepatiko jie visad pratekedavo ax.gif
Atsakyti
Mums geriausios Libero.
Atsakyti