QUOTE(mickute7 @ 2011 03 20, 09:38)
QUOTE(Beža @ 2011 03 20, 15:31)
tai taip, bet ju daug nesuvalgai
sveikos
gal kuri kepat kotletus su aviziniais dribsniais ?
QUOTE(rabelkyte @ 2011 04 02, 23:18)
Kepiau keletą kartų, ilgainiui pabodo. Vyras net nesuprato, kad kažkas į mėsą įdėta...
Receptas:
1 kg maltos mėsos
2 kiaušiniai
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė pieno
svogūnas, prieskoniai
Avižinius dribsnius pabrinkinti piene apie 1 val., viską sumaišyti ir kepti kaip įprasta. Iš šito kiekio gaunasi laaabai daug...
QUOTE(rabelkyte @ 2011 04 02, 22:18)
As irgi darau retkarciais, bet dedu tik kiausini ir prieskoniu i avizinius dribsnius (pirma juos dar ir uzpilu verdanciu vandeniu)
aš ir dažnai įdedu į kotletus, prieš tai aišku išbrinkinus
Aciu visom
reiks kada issikept, nes pamenu mama kepdavo, bet jai gaudavos tokie traskus tie kotletai
nu virsus traskus
reiks kada issikept, nes pamenu mama kepdavo, bet jai gaudavos tokie traskus tie kotletai
Kaip manot, ar virta malta mesa nuo kaulu, likusi nuo zemaiciu blynu tiktu lietiniams idaryti? Niekad nesu meginus...
QUOTE(Violettta @ 2011 05 27, 14:29)
Kaip manot, ar virta malta mesa nuo kaulu, likusi nuo zemaiciu blynu tiktu lietiniams idaryti? Niekad nesu meginus...
Tiktų,nes aš pasiruošiu įdarą ir žemaičiams ir lietiniams,pridarau ir į kamerą
QUOTE(griiga @ 2011 05 27, 13:40)
...aš pasiruošiu įdarą ir žemaičiams ir lietiniams,pridarau ir į kamerą
Virta mesa?
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 05 27, 17:00)
sveikos
ir aš taip darau
Kazkaip neteko pirkt
O kokia mesa(ar kaulus) perkat zemaiciam?
O kokia mesa(ar kaulus) perkat zemaiciam?






