Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(juliciukas666 @ 2011 05 27, 20:29)
Kazkaip neteko pirkt  ax.gif  smile.gif

O kokia mesa(ar kaulus) perkat zemaiciam? blush2.gif

Dedu paprasta farsa arba malta kiauliena smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o ką tie avižiniai dribsniai kotletams priduoda?
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2011 05 27, 22:02)
Sakykit, o ką tie avižiniai dribsniai kotletams priduoda?

Kiekio lotuliukas.gif daugiau kotletu iseina biggrin.gif

Siaip siek tiek traskumo gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 05 27, 21:08)
Siaip siek tiek traskumo gal smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pasakyt kur dedat sultini nuo virtos mesos, jei ta diena neverdat sriubos? as daznai ispilu, bet man taip gaila... gal galima i saldytuva idet? o kiek dienu tada galima max laikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintare @ 2011 07 18, 22:26)
sveikos, gal galit pasakyt kur dedat sultini nuo virtos mesos, jei ta diena neverdat sriubos? as daznai ispilu, bet man taip gaila... gal galima i saldytuva idet? o kiek dienu tada galima max  laikyt?  g.gif

Šaldytuve gali pora dienų stovėti, o jei išverdu daugiau, tai susipilstau į indelius ar stiklainius ir į šaldiklį susidedu. Labai gerai sueina, kai norisi sriubos greitai.
Atsakyti
Net nepagalvojau, kad galima uzsaldydi,,, as apskritai kiek maisto ismetu, o pasirodo gi ir i kamera galima idet doh.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
na as siandien dariau labai pigius balandelius wink.gif nusipirkau 650 gramu kiaulienos farso, mokejau apie 5 LTL. turejau dideli kopusta, kelis lapus suplesiau gabaliukais ir uzpyliau verdanciu vandeniu, palikau virti. likusi kopusta susmulkinau blenderiu, uzpyliau verdanciu vandeniu 10-ciai min. isvyriau ryiziu (apie 1/3 800 g. pakelio) (apie 0,7 LTL) tuomet i nuplikyta smulkinta kopusta (nusausinta jau) sudejau ryzius, mirkyto batono, 2 (0,5 LTL) kiausinius ir farsa. idejau druskos, pipiru, ryziu ir baltos mesos prieskoniu, siek tiek miltu. gavosi labai daug mases!!!! viska ismaisiau ir gaminau kotletus. is viso ju gavosi 30!!!!
i puoda su patusintais kopustais iberiau druskos, nemaltu pipiru, lauro lapeliu, sudejau kotletus (dejau 14, likusius uzsaldziau) tuomet padariau padaza is grietines apie 130g, 1LTL), pomidoru padazo (imiau kedainiu su darzovem puse indelio apie 1LTL, nes db nuolaida maximoj) pora saukstu miltu ir verdancio vandens. tuo padazu uzpyliau kotletus ir kopusta ir palikau troskintis apie 30-40 min. gavosi labai skanu, skonis kaip balandeliu (gal net skaniau) ir tikrai nesijaucia kad tiek mazai mesos. taigi produktu sunaudojau uz apie 10 Lt, o gavosi pilnas puodas maisto ir dar kameroj guli 16 kotletuku. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintare: 19 liepos 2011 - 15:03
QUOTE(Mintare @ 2011 07 19, 16:00)
na as siandien dariau labai pigius balandelius wink.gif


saunuole, as tiki va pagalvojau, kai tuos kotletukus isimsi is kameros ir mesa atsilines ar jie nesutis? g.gif siaip del saldymo sriubyciu tai gera ideja, tik pas mus sriuba eina greitai, verdu kas antra diena, jau nebezinau kokia virti doh.gif biggrin.gif PAskutini karta viriau morku su moliugais ir ryziais, pigaii gavosi, o skanumas, maziui labai patiko smile.gif
Receptukas:
Pakepini morkas, svogunus, veliau idedi moliuga pjaustyta, pakepini, ipili sultinio ir uzdengus patroskini, tada viska su blenderiu sumali dapili sultinio ir idedi ryziu, verdi, kol isvirs ryziai, valgyti su grietine arba grietinele. Labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 20, 11:33)
saunuole, as tiki va pagalvojau, kai tuos kotletukus isimsi is kameros ir mesa atsilines ar jie nesutis? g.gif  siaip del saldymo sriubyciu tai gera ideja, tik pas mus sriuba eina greitai, verdu kas antra diena, jau nebezinau kokia virti doh.gif  biggrin.gif PAskutini karta viriau morku su moliugais ir ryziais, pigaii gavosi, o skanumas, maziui labai patiko smile.gif
Receptukas:
Pakepini morkas, svogunus, veliau idedi moliuga pjaustyta, pakepini, ipili sultinio ir uzdengus patroskini, tada viska su blenderiu sumali dapili sultinio ir idedi ryziu, verdi, kol isvirs ryziai, valgyti su grietine arba grietinele. Labai skanu 4u.gif

Ne taip ir pigiai gaunasi tokia sriubyte, kai viska pirkti reikia sad.gif

As kazkada viriau morku imbierine sriuba, MB labai patiko, nors siaip imbiero nemegsta smile.gif
As verdu visa laika tiek, kad uztektu bent 2-3kartus pavalgyti smile.gif
tai apie 1kg morku (tiksliai tikrai nezinau, dedu is akies)
apie 1cm imbiero saknies
ir viska virti
prieskoniu pagal skoni, as dedu druska (jos nereikia gaileti, nors is kitos puses visada galima isideti papildomai), maltus pipirus ir zalumynus (dziovintas petrazoles ir bazilika).

Galima koki cesnaka kartu imesti pavirti, skonio tikrai nepagadins, bet cia jau kaip kam smile.gif

viska isvirus nusunkti, sublenderinti, supiltiatgal nusunkta skysti, paragauti, dadeti visko kol skonis tenkins, ir pavirti iki kol uzkunkuliuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 07 20, 12:42)
Ne taip ir pigiai gaunasi tokia sriubyte, kai viska pirkti reikia sad.gif



manau i 10 lt galima itilpti ir gaunasi tikrai ne mazas puodas.
Atsakyti
[quote=Dziugidziu,2011 07 20, 12:33]
saunuole, as tiki va pagalvojau, kai tuos kotletukus isimsi is kameros ir mesa atsilines ar jie nesutis?
visko gali buti wink.gif bet tokiu atveju galima padaryti troskinuka. vel supjaustyti kopusto, padaryti padaziuka kai dariau su grietine ir pomidoru padazu ir dar bulvyciu virtu. beje MB vakar valge isisiepes, nors jis labai isrankus maistui ir kaip daugelio is jusu visada alkanas jei negauna mesos. tai va, jis ne nesuprato kad cia pagrindas buvo ryziai ir kopustai. pagalvojo kad kaip visad- labai "mesiski" balandeliai clap.gif o siandien jis pasikepe bulviu ir vakarykscius balandelius ant ju uzpyle ir ismaise, taigi jie issileido, bet gavosi geras troskinukas, ir juo pvaisino savo uosvi.. abiem patiko, suvalge kaip "labai mesiska" nors mesos ten buvo minimaliai lotuliukas.gif pasirodo galima pigiai "prasisukt" bandymas pavyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintare: 20 liepos 2011 - 17:29