QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 20, 11:33)
saunuole, as tiki va pagalvojau, kai tuos kotletukus isimsi is kameros ir mesa atsilines ar jie nesutis?

siaip del saldymo sriubyciu tai gera ideja, tik pas mus sriuba eina greitai, verdu kas antra diena, jau nebezinau kokia virti

PAskutini karta viriau morku su moliugais ir ryziais, pigaii gavosi, o skanumas, maziui labai patiko
Receptukas:
Pakepini morkas, svogunus, veliau idedi moliuga pjaustyta, pakepini, ipili sultinio ir uzdengus patroskini, tada viska su blenderiu sumali dapili sultinio ir idedi ryziu, verdi, kol isvirs ryziai, valgyti su grietine arba grietinele. Labai skanu
Ne taip ir pigiai gaunasi tokia sriubyte, kai viska pirkti reikia
As kazkada viriau morku imbierine sriuba, MB labai patiko, nors siaip imbiero nemegsta

As verdu visa laika tiek, kad uztektu bent 2-3kartus pavalgyti

tai apie 1kg morku (tiksliai tikrai nezinau, dedu is akies)
apie 1cm imbiero saknies
ir viska virti
prieskoniu pagal skoni, as dedu druska (jos nereikia gaileti, nors is kitos puses visada galima isideti papildomai), maltus pipirus ir zalumynus (dziovintas petrazoles ir bazilika).
Galima koki cesnaka kartu imesti pavirti, skonio tikrai nepagadins, bet cia jau kaip kam
viska isvirus nusunkti, sublenderinti, supiltiatgal nusunkta skysti, paragauti, dadeti visko kol skonis tenkins, ir pavirti iki kol uzkunkuliuos