Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(Balerina:) @ 2010 10 23, 13:26)
O man bendra nejautra pridare zalos organizmui cry.gif

kokios? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 10 23, 15:17)

Pradejo skaudeti koja, pasidariau tyrimus ir pasake, kad su sanariais nevisai gerai. Gydytoja sake, kad narkoze drebtelejo per sanarius verysad.gif nors anksciau man reikejo darytis operacija, vis tas mano delsimas. Nors as galvoju, kad galejo ir angina savo kazkiek padaryti, tik as nesiskundziau ir niekas nesuziurejo iki operacijos.
O dabar jau pradejo itarti striuma. Pasiunte konsultacijai. Ze bus taip, kad bereikalo operavaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 10 23, 17:47)
Pradejo skaudeti koja, pasidariau tyrimus ir pasake, kad su sanariais nevisai gerai. Gydytoja sake, kad narkoze drebtelejo per sanarius verysad.gif nors anksciau man reikejo darytis operacija, vis tas mano delsimas. Nors as galvoju, kad galejo ir angina savo kazkiek padaryti, tik as nesiskundziau ir niekas nesuziurejo iki operacijos.
O dabar jau pradejo itarti striuma. Pasiunte konsultacijai. Ze bus taip, kad bereikalo operavaus ax.gif

tai, kad su sąnariais bėdų pridaryt, manau, kaip tik angina galėjo.. bent jau man tai ji pridarė.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 10 23, 18:07)
tai, kad su sąnariais bėdų pridaryt, manau, kaip tik angina galėjo.. bent jau man tai ji pridarė.. verysad.gif

Galejo, bet man niekada iki operacijos neskaudejo ax.gif praejo men po operacijos ir pasipyle bedos verysad.gif
Seimos gydytoja pas mane tokia tupa, tai jei pats nepaklausi ko, nesumastys visko galimo istirti. Del tos kojos nuejau pas chirurga, tai man iskapste tuos sanarius, striuma liepe issitirti:verysad:
Atsakyti
sveikos,as ir jau užsirasiau operacijai,nežinau kas cia man atsitiko,bet,siemet jau 4karta rimta angina,ir dabar puliuoja baisiai,ryt negaliu,siemet jau 4karta kai taip rimtai,letine ji siaip viena puse visadvdidesne,dukra 5m.vos ne kas menesi serga,jos jau ir operacija laukia,nežinau siaip cia ji mate užkrecia,ar as ja,anksiau niekada nesirgdavau,tik siemet,bet jei as ja užkretineju gal tik man operuotis,o jai dar palaukt g.gif , man pradejo sanariu skaudeti,taigi operacijos pati noriu,tikiuos kad ir del sanariu ji kalta,ir namie dar vienas metu laiko vaikas kuris del musu irgi nuolat serga,man priaeita saavite puliuot ir skaudeti pradejo,o siandien jau ir ji užkimus,temp.užkilo.vienu žodžiu užburtas ratas,pavargau jau. nrejau pasiterauti del vietines nejautros,ar labai skauda,cia man,nes pilnai narkozei keliu menesiu eiles,o vietinei eiliu nera,bet bijau vietines. doh.gif bet noriu kuo greičiau
Atsakyti
skaudėt tai neskauda, tik nemalonu...
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 25, 16:58)
skaudėt tai neskauda, tik nemalonu...

ar nesigailit kAd bendorios neemet?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 10 25, 18:04)
ar nesigailit kAd bendorios neemet?

aš bendrą ėmiau. čia ką tik ( puslapis atgal) viena moteris aprašė savo įspūdžius mirksiukas.gif aš nuo bet ko žiaugčioju, net dantis besivalydama, tai man vietinė būtų ne kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 25 spalio 2010 - 17:19
QUOTE(markse @ 2010 10 25, 17:18)
aš bendrą ėmiau. čia ką tik ( puslapis atgal) viena moteris aprašė savo įspūdžius  mirksiukas.gif  aš nuo bet ko žiaugčioju, net dantis besivalydama, tai man vietinė būtų ne kas  biggrin.gif

skaiciau,noriu daugiau nuomoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 10 25, 19:28)
skaiciau,noriu daugiau nuomoniu blush2.gif

kiekvieno organizmas yra individualus mirksiukas.gif ir kiekvienas savaip reaguoja į operaciją. Mano palatos kaimynė per vietinę vėmė, sakė niekada gyvenime nepasiryžtų tokioms kančioms. Kitas labai lengvai perneša. Esmė, kad vis tiek viskas praeis 4u.gif kad ir ką teks patirti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 25 spalio 2010 - 19:23
QUOTE(markse @ 2010 10 25, 19:23)
kiekvieno organizmas yra individualus  mirksiukas.gif  ir kiekvienas savaip reaguoja į operaciją. Mano palatos kaimynė per vietinę vėmė, sakė niekada gyvenime nepasiryžtų tokioms kančioms. Kitas labai lengvai perneša. Esmė, kad vis tiek viskas praeis  4u.gif  kad ir ką teks patirti  smile.gif

vadinasi vietiniu vistiek skausmas operacijos metu jaučiamas?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 10 25, 20:59)
vadinasi vietiniu vistiek skausmas operacijos metu jaučiamas?

aš čia su jumis diskutuoju, nors nežinau kas tai. Nemanau, kad skausmas, užšaldo. Jei apie kančią, kurią paminėjau, tai buvo taip: ji vemia, kraujais, ten viskas sugnybta, vemt neleidžia doh.gif kaip manote, ką reiškia - negalima vemti? biggrin.gif bet kaip jau minėjau, pooperacinė savijauta matėsi, kad žymiai geresnė 4u.gif
Atsakyti