Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

na reikia pagalvot, ar galėsi iškęsti tas nelemtas 15 minučių smile.gif aš narkozės ir bijojau, bet nejautros bijočiau dar labiau man atrodo smile.gif nes pavyzdžiui mane kartais gali supykinti ir dantis besivalant, tai nesįsivaizduoju, kaip ten būtų reikėję atkentėt doh.gif
Atsakyti
na, jie nebaisu, kad gali pykinti, kad isziodins baisiai ir matysit kaip kraujas begs ir viska girdesit ir jausit, tai galit su vietine ax.gif bet manau ramybes daugiau su narkoze, atsibusit po keliu valandu ir bus ramu...man tai baisiau nei baisu butu su vietine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 10 14, 09:57)
O aš turiu dilemą: su narkoze ar su vietine nejautra  g.gif Kitą savaitę važiuosiu užsirašyti anginos operacijai, tai gydytojas liepė pasigalvoti kaip noriu...

As norejau su vietine, bet deja niekas net nepasiteiravo kaip noriu ax.gif pries metus drauge irgi toje pacioje ligoninje daresi, tai sake su vietine nebedaro. Klausti nebeklausiau ar galima su vietine nejautra, o pasiulymo kaip noriu ir negavau doh.gif gydytoja pasake, kad operacija bus bendroje nejautroje. O viskas vyko Klaipedos apskrities ligonineje.
Siandien lygiai men kaip po operacijos, o normaliu ritmu pradejau gyventi kazkur po triju savaiciu. Siuo metu vengiu tik karsto ir salto thumbup.gif ir lauke stengiuosi nesusalti, nes kita ryta pajauciu kaip skauda gerkle blush2.gif o siaip dziaugiuosi, kad jau mano bedos liko praeityje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 10 16, 11:48)
As norejau su vietine, bet deja niekas net nepasiteiravo kaip noriu ax.gif pries metus drauge irgi toje pacioje ligoninje daresi, tai sake su vietine nebedaro. Klausti nebeklausiau ar galima su vietine nejautra, o pasiulymo kaip noriu ir negavau doh.gif gydytoja pasake, kad operacija bus bendroje nejautroje. O viskas vyko Klaipedos apskrities ligonineje.
Siandien lygiai men kaip po operacijos, o normaliu ritmu pradejau gyventi kazkur po triju savaiciu. Siuo metu vengiu tik karsto ir salto thumbup.gif  ir lauke stengiuosi nesusalti, nes kita ryta pajauciu kaip skauda gerkle blush2.gif o siaip dziaugiuosi, kad jau mano bedos liko praeityje thumbup.gif

Su tuo ir sveikyjam 4u.gif Aš irgi nusprendžiau griebti jautį už ragų ir susitvarkyti šitą savo bėdą. Jau kaip ir apie vaikus pradedu mąstyti ax.gif bet dabar bijočiau net pastoti, nes praktiškai kiekvieną žiemą sergu pūline angina ir gydausi antibiotikais.
Taigi mano operacijos data 2011.02.14, kaip tik per Valentinkę doh.gif Sakė bus galima pasirinkti ar vietinę nejautrą, ar narkozę. Aš kol kas vis dar galvoju apie vietinę... ax.gif Čia Santariškių klinikose.
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 10 20, 10:24)
Su tuo ir sveikyjam  4u.gif Aš irgi nusprendžiau griebti jautį už ragų ir susitvarkyti šitą savo bėdą. Jau kaip ir apie vaikus pradedu mąstyti  ax.gif bet dabar bijočiau net pastoti, nes praktiškai kiekvieną žiemą sergu pūline angina ir gydausi antibiotikais.
Taigi mano operacijos data 2011.02.14, kaip tik per Valentinkę  doh.gif Sakė bus galima pasirinkti ar vietinę nejautrą, ar narkozę. Aš kol kas vis dar galvoju apie vietinę...  ax.gif Čia Santariškių klinikose.

Man tai jau pradeda nebegražūs ir nemieli sapnai sapnuotis... doh.gif Man operacija 11.02. Kažkaip durnai man gavosi.Taip išeina,kad savaitę iki operacijos aš gulėsiu Santariškėse vienam skyriuj,o tada gali būti,kad tiesiai į LOR doh.gif Tai bijosiu kokią infekciją pasigaut betupėdama ligoninėj... doh.gif Nors ir dabar kosčioju,tai net nežinau ką čia daryt ar gydytis labai,ar ne g.gif
Man tai Santariškėse rinktis neleido,bet nebūčiau ėmus vietinės.Pirmiausiai dėl to,kad net gydytojai patys sako,kad jiem lengviau su pilna narkoze operuot,o plius man diskonfortas koks.. doh.gif
Pas kokį gydytoją operuositės?
Aš tai pradėjau labai bijot savo LOR'istės hihihi.gif Visad galvojau-niekada bobai neleisiu manęs pjaustyt doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif Likimo ironija doh.gif Už tai dabar bijau.Aišku čia nerimta operacija,bet dabar vis Dievuliui meldžiuosi,kad man pasiųstų bent anesteziologą vyrą,nes nusišausiu su durų rankena,jei dar boba anesteziologė bus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Magnifique, o tave prižiūrinti gydytoja operuos? nes kas mane operuos, aš sužinojau tik atvažiavusi į ligoninę.

Mane irgi moteris operavo, I. Šatinskienė smile.gif labai maloni gydytoja 4u.gif ir anesteziologė labai miela ir simpatiška moteris. Ir dar viena ten anesteziologė moteris buvo smile.gif

o operacinėj, tai ojojoj kiek jaunimo linksmo buvo biggrin.gif dabar galvoju, ar ten kokie nors studentai praktikantai, ar padėjėjai. Kažkaip labai daug žmonių aplink buvo ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 20 spalio 2010 - 11:02
QUOTE(markse @ 2010 10 20, 11:59)
Magnifique, o tave prižiūrinti gydytoja operuos? nes kas mane operuos, aš sužinojau tik atvažiavusi į ligoninę.

Mane irgi moteris operavo, I. Šatinskienė  smile.gif  labai maloni gydytoja  4u.gif ir anesteziologė labai miela ir simpatiška moteris. Ir dar viena ten anesteziologė moteris buvo smile.gif

o operacinėj, tai ojojoj kiek jaunimo linksmo buvo  biggrin.gif  dabar galvoju, ar ten kokie nors studentai praktikantai, ar padėjėjai. Kažkaip labai daug žmonių aplink buvo ....

Tai jo.Aš buvau konsultacijoj pas I.Paulauskienę.Tai ji pas save į sąsiuvinį mane įsirašė,kortelė pas ją liko ir tt.Tai abejoju,kad dar kažkas kitas operuos.Aš būtent ir atėjau tartis dėl operacijos pas ją.Nors nesakau,mielai sutikčiau,kad mane koks Lesinskas operuotų lotuliukas.gif O taip ai nesamonė būtų-aš gi ne veltui išsirenku atidžiai gydytoją,pas kurį konsultacijai rašausi,kad po to kažkokį šundaktarį gaučiau.Plius,iš dalies rinkausi dėl to,kad vis tiek man dar reiks operuot nosies pertvarą kreivą,o mano gydytoja,kaip supratau-turi nemažai patirties tame reikale.
Jo,studentų matyt krūva buvo.Aš tai šį kartą būsiu bloga-nepasirašysiu,kad įleistų studentus į operacinę.Pabuvau gera visus ankstesnius gulėjimus ligoninėj (kokius 8 kartus pas mane šlangais vesdavo studentus,tai sakyčiau,kad pabodo truputį,nors puikiai suprantu,kad jiems irgi reikia mokytis)
Atsakyti
šiaip tai galvoju, ar pasirašiau dėl studentų, tai gal ten šiaip operacinės personalas.

mane gimdant gydytoja su viena praktikante prižiūrėjo doh.gif padėk dieve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 20, 12:15)
šiaip tai galvoju, ar pasirašiau dėl studentų, tai gal ten šiaip operacinės personalas.

mane gimdant gydytoja su viena praktikante prižiūrėjo  doh.gif  padėk dieve  biggrin.gif

Tai įsivaizduokit kokį aš vaizdelį beveik kasdien ligoninėj vieną gulėjimą matydavau:Įdarda gydytojas su kokiais 20 studentų.Tada kasdien vis naujiem pasakodavau tą pačią istoriją,jie visi iš eilės grabaliodavo tas pačias vietas ir tt. ir tt.
Padėk Dieve!
Tai šiemet bent jau būsiu bloga ir dabar,guldamasi į reumatologinį turbūt nepasirašysiu dėl studentų ėjimo ir kai į LOR varysiu.
Atsakyti
a, nu ne...20 nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 10 20, 12:40)
a, nu ne...20 nebuvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai supratau, kad būtent Lesinskas mane ir turėtų operuoti biggrin.gif bent jau iš jo kalbos taip supratau, nes pas jį ėjau konsultacijai... Bet aišku 100% garantuota nesu, maža kas dar gali ir iš jo pusės pasikeisti. Bet kadangi jokių vokelių nedaviau ir nesiruošiu duoti schmoll.gif ir operacija neturėtų būti sunki, tai nelabai turėčiau teisės pykti jei operuotų ne jis. Ką paskirs, tą paskirs 4u.gif

O dėl studentų, tai konsultacijai kai pildžiau tą lapą, tai buvau pažymėjusi, kad sutinku mokslo vardan biggrin.gif tai Lesinskas buvo su keliom studentėm ir rodė mano gerklę, aiškino kad pas mane asimetrija ir t.t. Operacijai irgi manau sutiksiu. Tegul mokosi, negaila man smile.gif Bet vat jau kokiam gimdymui, ar šiaip moteriškom bėdom, tai jau gerai pagalvočiau ar sutikti... blush2.gif
Atsakyti