QUOTE(Magnifique @ 2010 11 09, 23:33)
Aukle dirbu...Per jauna būčiau net ir 1

Bet darbuotis teko pradėt nuo tos dienos,kai tik grįžau iš ligoninės...
Aš turiu omeny,kad buvo lygu,o dabar,kaip kurmių surausta ir tik šiandien taip pasidarė.O ir apie skausmą kalbant,man tik blogėja.Prieš tai kalbėt normaliai galėjau,o dabar burną pravert skauda,seilių nuryti negaliu,valgyt irgi negaliu,gert irgi neina...
nu nepykit, bet jusu ir protas is ligonines isejus eiti dirbti aukle, as suku galva, kad mama padetu su vaikais tvarkytis, pasiimtu nors pirmom 2 dienom grizus, kad galeciau isivaziuot i namu ritma palengva...juk tam ir duodamas nedarbingumo lapelis, visgi operacija...as visai nenoreciau atgal i ligonine prasidejus kraujavimui.aisku, as nesu tas zmogus, kuris gali ramiai sedet, as einu, tvarkaus, bet man neramiausia del vaiku..as nezinau kap jausiuosi po operacijos, gal is lovos nekilsiu, nes man 37,5 temp jau baisu, o 38-sedziu ir verkiu, nepakeliu temp, skausmo, ir manau, kad "neispindejus" as , o tik bandau apsidrausti. gal priesingai, nieko panasaus nebus, bet savaitgali sirgau angina ir tracheitu, tai 38 temp su pauksciukais vos nekalbejau, jei nebut buve vyro namuos istisai, nemeluoju, bet turbut vaikams valgyti buciau ejus paduot keturiom